FC Koper z novim trenerjem?

Deli novico s tvojimi prijatelji

Glavni trener članske vrste FC Koper se poslavlja, začasno ga bo zamenjal Novica Nikčevič, ki v klubu skrbi predvsem za iskanje novih talentov.

Kot so sporočili na FC Koper, se je vodstvo odločilo da prekine sodelovanje z dosedanjim glavnim trenerjem članske vrste. “Damirju Milinoviću se zahvaljujemo za vložen trud in uspešno delo s člansko izbrano vrsto, ki je v dosedanjem delu ligaške sezone dosegla zastavljene tekmovalne cilje,” so zapisali na svoji uradni spletni strani. Skupaj z njim koprski klub zapušča tudi Goran Vincetić, ki je opravljal naloge pomočnika trenerja.

“V klubu si želimo predvsem uveljaviti domače nogometaše, visoke tekmovalne in rezultatske cilje pa dosegati z nogometaši »vzgojenimi« na Bonifiki. Pri tem delovanje in razmišljanje sedaj že bivšega stratega rumeno modrih nista bila povsem v skladu s filozofijo in cilji vodstva kluba,” so pojasnili.

Člansko ekipo bo tako začasno vodil Novica Nikčevič, ki v klubu sicer opravlja naloge iskalca talentov, v preteklosti pa je bil tudi pomočnik trenerja prvega moštva. Vodstvo FC Kopra bo novega trenerja predstavilo v bližnji prihodnosti.

 

Foto: FC Koper