Razkrita skrivnost pisma, ki je šlo v roke obema bratoma Hafner v oddaji Ljubezen po domače

Deli novico s tvojimi prijatelji

Ob zanimivem sprehodu po Koprskih ulicah, ko sem lovila večerne posnetke Kopra, sem na promenadi pri Taverni v Kopru zaslišala neponovljiv glasen smeh simpatičnega dekleta, ki ga lahko spremljate preko TV ekranov. V resničnostnem šovu Ljubezen po domače je zagotovo pritegnila vašo pozornost, s svojo preprostostjo, sproščenostjo, predvsem pa z zanimivimi komentarji, ki narišejo nasmeh na obraz. Kaja Grozina, je dekle, ki je ta večer pritegnila mojo pozornost.

Kaja, ki poleg tega, da jo pred malimi ekrani spremljate, kako se v šovu Ljubezen po domače bori za srce mlajšega med brati Hafner, je tudi odlična stand up komičarka, ki se je v lanskem letu več kot odlično odrezala na tekmovanju stand up komikov “bob išče svežo faco”, saj se je prebila vse do finala, kjer se je ob bok postavila Ervinu Šišiću in Blažu Curku.

Pojavlja se tudi kot amaterska igralka, ki se je v letošnjem letu preizkusila še kot scenaristka in režiserka psihološke drame z naslovom Delirium, ki pa bo našla pot na odrske deske šele v naslednjem letu, saj Kajo trenutno zaposlujejo nastopi po vsej Sloveniji. Zagoto velja omeniti, da jo poznajo kot odlično igralko, predvsem pa stand up komičarko tudi v tujini, saj se vsako leto odpravi na vsaj eno tekmovanje. Letos je tako bila v Španiji, kjer se je publiki predstavila s kratkim skečem.

Poleg vsega naštetega uživa v pisanju svojega bloga, v katerem vas bo s svojimi zapisi vedno znova nasmejala, postavila na realna tla, vas zabavala, razžalostila, skratka s prepletanjem svojega talenta komičarke in dobro mero sarkazma, krute iskrenosti, vas zagotovo ne bo pustila hladnih. Kot mi je zaupala, je v Koper prišla predvsem zaradi snemanja znimivega videa, ki ga je pripravila v sodelovanju s primorskim stand up komikom Markom Žerjalom, kjer sta na simpatičen način pokomentirala dogajanje v oddaji Ljubezen po domače, kjer je Kaja razkrila skrivnost pisma, ki ga je poslala obem bratom Hafner. Več v priloženem videu.

https://www.youtube.com/watch?v=_DzIUEgbCaU&feature=share&fbclid=IwAR1WcgBjfvI_8n3SnE9RIdiDxmIk2AIZh_sER6AcY_C9iz07x-VX4BZpwNs

Kaj nam je še zaupala v kratkem video intervjuju, pa si oglejte spodaj.

https://www.youtube.com/watch?v=_57LCZ0seP4&feature=share&fbclid=IwAR217mAgpW-GdNtGeg8WpckMNSMNQdOoSddAwbp5hLxkzeQm1YNeSoemL1Q