Prenovljena hotel Haliaetum in depandansa Sirena odpirata svoja vrata

Deli novico s tvojimi prijatelji

Družba Hotelske nepremičnine je zaključila prenovo hotela Haliaetum in depandanse Sirena v izolskem San Simon Resortu. Skupaj so obnovili 78 sob, poleg tega sta objekta pridobila dodatnih 10 sob in bosta tako lahko sprejela 252 gostov.

Investicija vredna 1,8 milijona evrov je predvidela prenovo sob s kopalnicami in zajema kakovostni in sodobni interier, ki omogoča funkcionalno organizacijo prostora. Sobe so tako sodobno zasnovane in opremljene s t.i. sobnim krmiljenjem posameznih funkcij v sobi, kar pomeni, da bodo lahko krmiljene tudi preko recepcije. To omogoča med drugim tudi pripravo sobe pred prihodom gosta in energetsko varčno upravljanje sobe.

V hotelu Haliaetum so poleg sob prenovili tudi notranji bazen, recepcijo, restavracijo, bar, otroški kotiček in delno posodobili glavno restavracijo. Nadaljuje pa se prenova na zunanjih površinah, in sicer restavracije Bistro San Simon tik ob morju, tobogana, pomola in igrišča za mini golf. Dela naj bi bila  predvidooma zaključena do sredine aprila.

Ponudbo v San Simon Resortu so sicer nadgradili s konceptom družinam prijaznega hotela. Prve goste bosta prenovljena hotel Haliaetum in depandansa Sirena sprejela v ponedeljek, 1. aprila.