S kolesarskimi hlačami na poletne zabave

Deli novico s tvojimi prijatelji

Če imate v omarah še kakšen zelo star kos oblačila, ga nikar ne mečite proč. Za vse nostalgike se namreč vračajo 80. leta, preoblečena v sodobno različico modnih stilov. To poletje bodo v ospredju takšne in drugačne pike, neonske barve, za malo bolj drzne pa celo perje. Poglejmo nekaj najbolj zanimivih modnih trendov, ki jih letos res ne smete spregledati.

ŽIVALSKI POTISKI

Živalski potiski vztrajajo že nekaj sezon in prav nič drugače ne bo niti v prihajajočem poletju. Z leopardjim vzorcem bo letos potiskano vse: majice, hlače, obleke, pajaci in tudi torbice. Odlično se bo podal k nevtralnim barvam in različnim modnim dodatkom. Bodite drzne in dovolite, da vaša divja plat pride na dan. Poleti je dovoljeno vse!

PIKE
Pika, pika, pikica. Ljubiteljice takšnih in drugačnih pikčastih kosov oblačil boste na svoj račun prišle tudi letos. Nad pikami oziroma polka dots, kot jim pravijo v angleščini, so navdušene tudi svetovno znane modne hiše npr. Prada.

 width=
Letošnje poletje bodo navduševale pike.

NEONSKE BARVE

Pridih 80. let prejšnjega stoletja bodo letošnjemu poletju dale neonske barve, predvsem neonsko zelena, ki bodo popestrile vašo garderobno omaro in dale igriv pridih najlepšemu letnemu času. To poletje bodite vidne!

RESICE

Pridih divjega zahoda nam bodo pričarale resice, ki bodo češnjica na torti prav vsakega dela oblačila. Visele bodo iz povsod: rokavov, kril, klobukov, torb, čevljev in celo z modnih dodatkov, kot so verižice, zapestnice in uhani. Nadomestile bodo volančke, ki so bili v modi lansko poletje.

 width=
Lahko boste izbirale med različnimi kosi oblačil, ki bodo za popestritev imeli dodatek perja.

PERJE

Če vam resice niso tako zelo pri srcu, ne skrbite. Lahko boste izbirale med različnimi kosi oblačil, ki bodo za popestritev imeli dodatek perja. Našle ga boste na kavbojkah, oblekah, krilih in celo na čevljih ter klobukih. Domišljija res nima meja!

KOLESARSKE HLAČE

Ja, prav ste prebrale. V najtoplejših mesecih leta bomo lahko naokoli hodile kar v oprijetih kolesarskih hlačkah, ki jih bomo kombinirale z ohlapnimi majicami. Nad tem trendom so se navdušili oblikovalci iz luksuzne francoske modne hiše Chanel. Zjutraj bomo pridno telovadile in kolesarile, zvečer pa se odpravile na noro zabavo na plaži.

 

Manca Hribovšek