Komunala Izola bo v naslednjem tednu izvajala dezinsekcijo

Deli novico s tvojimi prijatelji

V naslednjem tednu, med 15. in 19. julijem 2019, se bo na območju občine Izola izvajal drugi sklop dezinsekcije javnega kanalizacijskega omrežja. Na podlagi naročila Komunale Izola, bo dezinsekcijo izvajal Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano (NLZOH) , Enota Koper.

Dezinsekcija, s katero se učinkovito odpravlja težave s škodljivimi insekti (ščurki, ipd.), ki se med drugim radi zadržujejo tudi v kanalizacijskih vodih, se bo izvajala z obrizgavanjem jaškov ter toplim zamegljevanjem jaškov in cevi javne kanalizacije.

Kot vselej, tudi tokrat pozivajo lastnike stanovanjskih hiš ter poslovnih prostorov v zasebni lasti, kot tudi večstanovanjskih objektov, da z namenom doseči čim večji učinek dezinsekcije, poskrbite tudi za dezinsekcijo svojih internih kanalizacijskih omrežij in priključkov. Storitev lahko naročite neposredno pri Nacionalnem laboratoriju za zdravje, okolje in hrano, na telefon 041/623 299 ali pri katerem od ostalih pooblaščenih izvajalcev dezinsekcije.

V kolikor vremenski pogoji ne bodo ugodni za izvedbo dezinsekcije, bo termin izvedbe spremenjen, kar bo Komunala Izola tudi pravočasno sporočila.

Za morebitne dodatne informacije lahko pokličete na telefonski številki 05/66 34 950 ali 05/66 34 935.