HOROSKOP: So vam zvezde septembra naklonjene?

Deli novico s tvojimi prijatelji

Horoskop za vas pripravlja astroroza@gmail.com, ki jo za pripravo razširjenega horoskopa lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041 696 809.

OVEN

Začetek novega meseca bo za vas težek, saj boste imeli občutek, da ste na mrtvi točki in da se nič ne premakne tako, kot si želite in bi bilo prav. Zato bodo nekateri vaši načrti navidezno ostali le neuresničene želje. Vse okoli vas bo pa ogromno priložnosti, samo korak naprej morate narediti. Svetla točka je v tem trenutku Jupiter, ki vam bo odprl nova vrata. Zaradi Marsa je modro ne vstopati v odkrite konfliktne situacije, ker se ne bo dobro končalo! Vse ovire boste obšli. Majhen korak naprej boste naredili po 15., ko se bosta iz mrtvila premaknila Mars in Venera. Čas po 14. bo kot naročen za trgovanje z nepremičninami. Svetlo točko na koncu tunela boste končno zaznali 18., zato na ta dan načrtujte zahtevnih uradnih zadev. V drugem delu meseca vam bo vsaj v ljubezenski zgodbi malce lažje. Tisti, ki vas ljubezen ne zanima preveč, uporabite Venero za izboljšanje finančne slike.

BIK

V nov mesec boste vstopili pod zaščito Merkurja, ki je zadolžen za poslovni del. Z njegovo pomočjo boste lažje urejali študijske zadeve. V veliko pomoč vam bo pri vseh uradnih in pisnih zadevah, posebej pri podpisovanju pomembnih papirjev. Do sredine meseca vam bo naklonjena Venera, ki bo delovala s polovično močjo, pa vendar bo njen vpliv na koncu prijazen. Najbolj pomembno je, da se v prvem delu meseca izognete stresnemu vplivu Škorpijonove lune med tretjim in petim avgustom! Raznih izzivov se izogibajte 10.! Ob polni luni, ki bo v tem mesec nastopila 14., si lahko privoščite poseg v finančnem svetu. Po 15. morate delovati v »rokavicah« in brez izpostavljanja in napenjanja mišic! To velja za poslovni del in tudi za vse tiste, ki imate še študijske dolgove! Vaših pet minut slave bo 18.!

DVOJČEK

V tem mesecu vi izbirate kako boste živeli. Hočete biti srečni? Bodite. Vse je možno. Rastoča luna je za vas velika priložnost. Po 15. pa bosta delala za vas Venera za denar in ljubezen ter Merkur za poslovne projekte. Uporabite vse svoje talente in zapeljite življenje v pravo smer. Saj veste, da vam iz ozadja pomaga Jupiter in si lahko privoščite izzive, ki bodo drugim jemali dih. Ves september bo Mars ostal neškodljiv in skoraj neviden, zato se vam ni potrebno bati narediti tudi kakšno potezo, ki ni ravno po vaših pravilih! Po 24. vas bo vstop Sonca v Tehtnico podprl na vseh za vas pomembnih projektih! Zadnji del meseca naj bo takšen, da boste presegli vse vaše poletne načrte. Zagon novega projekta bo za vas pravi izziv.

RAK

Samo do sredine meseca boste uživali podporo Venere in Merkurja, tokrat do vključno polne lune, ki bo 14. Ta čas uporabite modro in s temeljitim premislekom! Premišljeno načrtujte vse vaše poslovne poteze in pomembne finančne transakcije. Upoštevajte nasvet in če je možno preložite vse kirurške posege, tudi vstavljanje protetike, v drugi del meseca. Po polni luni vam bo hrbet obrnil Merkur, ki bo ustvarjal napete situacije v poslovnem delu. Pričakujete lahko nekaj zapletov pri urejanju papirjev. Venera se bo postavila v pozicijo, ki vam ne bo najbolj ustrezala. To velja tako za kot za denarne zadeve. 24. računajte na prestop sonca v Tehtnico, kar bo povzročilo velik zastoj.

LEV

V prvem delu meseca vas bo pestilo pomanjkanje energije in volje, da bi se lotili dela, ki vas preganja. Slaba vest bo začela delovati šele po polni luni, ko boste spet takšni, kot so vas vajeni vaši bližnji. Vse zamujeni boste nadomestili po prehodu Merkurja v vam bolj naklonjeno Tehtnico. Zastoj boste »dohiteli« in na nekaterih področjih opravili zamujeno. Pravi ritem dela boste ujeli po 24., ko bo delo potekalo spet tako, kot ste vajeni. Tudi javno izstopanje in promocije bodo dosegle vaše ciljne stranke v času podpore potujoče lune med 24. in 26.! Mladi Levi boste ponovno v centru pozornosti po premiku Venere, in sicer po 15. Ste še samski? Zgodi se lahko, da se zaljubite in celotna zadeva lahko postane resna. Pod Venerinim vplivom se bo v pozitivno smer premaknila tudi celotna finančna konstrukcija.

DEVICA

Prvi del meseca boste uživali podporo svojega zaščitnika Merkurja, ki bo do sredine meseca delal za vas. Enako tudi Venera, muza ljubezni in denarja. Pametno opravite vse pogovore, dogovore, pisanje vlog ali prošenj, odgovore na tožbe in sklepanje pogodb. Ni pomembno, ali so to zadeve zasebne narave, ali pa gre za poslovni del vašega življenja. Ujeti morate veter v svoja jadra. Vse večje posle umestite v ta del meseca. Morebitne načrtovane posege v telo, predvsem tiste vezane na zobe, pa prestavite na čas po polni luni, in sicer najbolje na 18. ali 19.! Mlada luna (28. september) je dan za zaključevanje vam pomembnih zadev! To naj bo za vas nov začetek! Tudi na ljubezenskem področju boste potegnili prave poteze!

TEHTNICA

Zadnji del poletja boste preživeli bolj ležerno, z ne preveč stresa, ker imate v zadnjem času spet dobro izbrušen občutek za to, kdaj in kako je pametno narediti odločilno potezo. Čakanje na ugoden veter se vam bo obrestoval, saj se boste izognili napakam in izgubam! V prvem delu meseca si vzemite čas za sebe in kratko potovanje, če vam družinske obveznosti to dopuščajo. Po polni luni in prestopu Venere ter Merkurja v vaše znamenje se ponovno prične poslovna dirka, ki vam ne bo puščala prostega časa. Petek, 20. september, je dober dan za pisanje ponudb. Enako velja za 24., ko Sonce prestopi v vaše znamenje in boste poslovno kolesje zagnali na najvišjo možno hitrost. Tudi zasebno boste uspešni, še posebej, če do sedaj še niste srečali prave osebe in ste še vedno v iskanju sorodne duše. Zelo vam je pomembno, da življenje delite z osebo, ki vam stoji ob strani. Sedaj jo imate priložnost srečati.

ŠKORPIJON

Takrat, ko drugi stokajo in se mučijo, gre vam vse kot po maslu. To bo v prvem delu septembra prav očitno, še posebej med 3. in 5.! Ste imeli v mislih velikopotezni posel? Uspelo vam bo! Sij polne lune vam bo odprl nove priložnosti, kljub temu, da se bosta Merkur in Venera umaknila iz vaše bližine. Toda vi ste že posadili svoje »drevo uspeha« in vas ta malenkost ne more več ovirati! Ste samski in si želite novih ljubezenskih dogodivščin? Tudi to se vam lahko zgodi, seveda s poudarkom, da vam nihče ne more dajati navodil za življenje. Vi ste sam svoj gospodar! Seveda boste srečni in zadovoljni, posebej zato, ker bo vaš skrivni bančni račun pridobil na teži! Vse to se bodo dogajalo med 18. in 20.! Posege v telo umestite v čas padajoče lune.

STRELEC

V drugi del poletja in prvi del meseca umestite krajši dopust, kajti delo vam ne bo šlo od rok tako, da bi bili zadovoljni z rezultati. Ste tik pred tem, da nekaj spremenite v svojem življenju. Naredite to po polni luni, ko bosta na vašo pot stopila Merkur in Venera. Prav Venera je zadolžena za finančne zadeve, zato lahko pričakujete pozitivne rezultate minulih tednov šele v drugem delu septembra. Tudi novih projektov se ni smiselno lotiti pred tem datumom, ker bodo zadeve do takrat ostale na mrtvi točki. Ste še mladi, ste samski, iščete sorodno dušo, vam največ pomeni ljubezen, druženje, smeh, zabava? Vsega tega se boste lahko v tem mesecu naužili v pravi družbi. Zato bodite takšni, kot ste: družabni, veseli in zabavi. Imate v načrtu, da polepšate svoj dom, se preselite, greste v novo najemniško stanovanje? Naredite prve korake v rastoči luni. Prehod Sonca v Tehtnico, kar se bo zgodilo 24., boste začutili kot dober namig. Poslovno boste naredili nekaj izrednih potez!

KOZOROG

Spet ste takšni, kot ste se vajeni. Vpeti v delo, študij in snovanje novih projektov. Ugodno delovanje Merkurja vam napoveduje odlične rezultate, ki jih bo potrdila Venera, ki vam bo vse do 14. izjemno naklonjena. Po tem datumu pa bo povečala svoje delovanje in bo ugodna za posel in dotok denarja. Imate v glavi prodajo, morda nakup nepremičnine? Svoje ideje lahko realizirate v tretjem delu meseca. Če imate v mislih prenovo doma, izberite čas padajoče lune. Začetek del umestite na 18.! Ste zaskrbljeni za svoje zdravje, imate manj kondicije? Privoščite si zdravilen odmerek magnezijevega klorida. Spet boste imeli energijo, sklepi bodo bolj prožni, počutje bo, kot bi izbrisali nekaj let! To naj bo vaš redni ritual za odlično počutje in za dobro voljo! Osebno čustveno življenje je pomembno. Če ste samski, se lahko ta mesec vse obrne na glavo.

VODNAR

Eni menijo, da vas poznajo, a se krepko motijo. Vi ste resni, poslovno aktivni in drzni, dejavni tam, kjer si le redki upajo dvigniti glavo. Toda ta mesec vas bo malce ustavil v vašem hitenju skozi življenje. Zato se posvetite sebi in svoji kondiciji, da boste sredi meseca spet lahko krmarili svojo barko v poslovnem vetru. Za telo poskrbite s pravim odmerkom magnezija, ki vas bo naredil prožne in živahne. Več časa posvetite prehrani in se razstrupite. Dan ali dva posta in opustitev škodljivih razvad bosta naredila čudeže. Prve dni, ki so pred vami, pametno uporabite in naredite drzen načrt. Realizacijo pa premaknite po 14.! Takrat ne boste imeli več časa premišljevati in iskati najboljše možnosti, ker se bo potrebno izjemno hitro odzivati na delovanje poslovnega trga. Še vedno pa imate na svoji strani planet sreče, in sicer Jupiter, ki vas varuje pred težavami. Del prostega časa namenite osebni sreči, ljubezni. Najti pravo osebo, če je že niste, vam ne bo predstavljalo težav. Prej obratno: se boste morali otepati snubcev in deklet!

RIBI

Nov mesec boste začeli v ritmu, ki ni čisto vaš. Veliko novih projektov vas čaka. Načeli in odkrivali boste nove načine dela, poseben izziv vam bo promocija čisto novega produkta. Promocijo umestite po luni, in sicer 18.! Tudi med 22. in 24. boste lahko uspešni bolj, kot si mislite. Finančni rezultati bodo za ta mesec zadovoljivi in večji od vaših pričakovanj. Glede na to, da ste radi doma v svojem znanem okolju, se boste težko prilagodili na novosti, ki bi jih morali uvesti doma. Preurejanje doma, morda poslovnega prostora, nakup ali zamenjava, najem. Vse to so je za vas nočna mora. Toda tisti, s katerimi delite življenje, imajo drugačne želje in načrte. Nasvet zvezdogledov je, da se prepustite življenju in naključjem. Morda naredite nekaj več za svoje zdravje. Noge so vaša šibka točka. V tem primeru uvedite nov režim prehrane. Za tiste, ki niste več čisto mladi velja, da vam bo magnezij povrnil boljše počutje, več kondicije in lahke noge!