Doživite prestiž petih zvezdic v wellness centru Sea Spa

Deli novico s tvojimi prijatelji

Kako ohraniti poletno formo, tudi ko jesen trka na vrata? Kako doseči mladosten videz, ne glede na leta? Ti dve vprašanji sta stalnici ženskih debat. Recept za oboje je bolj preprost, kot morda mislite.

 Popolno ravnovesje v luksuznem hotelu s 5 zvezdicami

Doživite prestiž petih zvezdic v hotelskih sobah Mind hotela Slovenije, ustrežljivem osebju, prenovljenem wellness centru Sea Spa ter kulinaričnih doživetjih na vsakem koraku. Okusite tradicionalne istrske grižljaje v moderni preobleki – v barvitem vzdušju Istrian bistro & Tapas bara. Naužijte se elementov Mediterana in slovenske Istre v vsakem detajlu ambienta. Ker je popolno ravnovesje prestiž.

Povrnite si mladosten videz in vitalnost

Veliko lahko storite že sami. Z nego, pravilno prehrano in zdravim načinom življenja. Strokovna ekipa Centra za estetiko in anti-aging vam bo s pomočjo tradicionalnih spoznanj ter z uporabo najsodobnejših naprav pomagala izboljšati izgled ter ohraniti mladosten videz. Videti boste vitalni in se tako tudi počutili.

 width=

Naraven pristop za dobro počutje

Ajurveda je naravna rešitev za vse tegobe telesa in duha.  Ta celostni pristop k boljšemu počutju vam lahko pomaga ohraniti poletno formo tudi v zgodnjejesenske dni.Doživite pristne ajurvedske storitve Shakti-Ayurveda centra na ravni evropskih standardov. Privoščite si »Shirodaro« – poliv čela s toplim oljem Dhara Tailam vas bo sprostil in zmanjšal napetosti v telesu.

Pozabite na čas, skrbi in stres

Vstopite v pravljični svet savn, ki na 1.000 kvadratnih metrih ponuja kar sedem vrst savn. Prepustite se vonju mediteranskih arom in prijetni vročini. Ne spreglejte največjih posebnosti – solne savne, v katerih svoji koži privoščite piling z naravno pridelano soljo s Sečoveljskih solin in ledene jame, za pravo poživitev. To je vaše zatočišče.

Solna savna

Solna savna je blaga oblika savnanja z izredno blagodejnim učinkom na gibalni sistem in dihalne poti. Po začetnem 15-minutnem segrevanju telesa na temperaturi 65 °C se začne razstrupljanje in s tem krepitev odpornosti. Z nadaljnjim postopkom natiranja telesa z naravno soljo, pridobljeno s Sečoveljskih solin, pa koži privoščimo zdravilen piling, zaradi česar postane bolj navlažena in prekrvljena, s tem pa tudi bolj zdrava, sijoča in lepega videza. Solna savna se priporoča kot uvod v savnanje, saj telo po pilingu bolje odvaja strupa iz telesa. Pri zelo občutljivi in poškodovani koži zadostuje že samo segrevanje v solni kabini.

 width=

Top 5 lepotilnih storitev Term Portorož

  1. »Odpravite celulit in maščobne obročke z napravo MedContour Multipower«

Ekskluzivno v Sloveniji, 240 € za tretma

Poskrbite za zmanjšanje obsega telesa (do 2,5 cm) že z enim tretmajem. Revolucionarno napravo MedContour Multipower uporabljajo le najboljši estetski centri na svetu in Terme Portorož so med njimi. Aparat poskrbi za zmanjšanje maščobnih oblog, odpravo celulita in viseče kože tako pri ženskah kot pri moških. Tretma ima tudi zdravilne učinke. Z odstranjevanjem maščobnih oblog na trebuhu namreč prispevamo k zmanjševanju tveganja za srčno-žilne bolezni, ki so najpogostejši razlog smrti v moderni družbi.

  1. »Privoščite si regeneracijo poletno zagorele kože«

Carboxy suha CO2 kopel – 40 min, 50 €, sedaj 42,50 €

Poseben tip kopeli, s katero pospešimo celično dihanje, izboljšamo prekrvavitev in tonus kože, pripomoremo k razstrupljanju telesa in ga oskrbimo s potrebnim kisikom. Z njim izboljšamo tonus kože, ki je bila v poletnih mesecih obremenjena, zmanjšamo opaznost strij, skrbimo za zdravo ožilje in krepimo vezivna tkiva.

  1. »Z zapeljivim telesom v jesen«

Maderoterapija za telo – delna (noge, boki, zadnjica) – 30 min, 32 €, sedaj 27,20 €

Gre za 100-odstotno naravno metodo z lesenimi valjčki za oblikovanje telesa, ki je pravi hit med pripadnicami ženskega spola. Z maderoterapijo izboljšamo tonus kože, razbijamo maščobne celice in zmanjšamo obseg celulita. Krvni in limfni tokovi bodo ponovno pretočni, videz tkiva pa občutno lepši.

  1. »Skrivnost lepote prihaja iz solin«

Detoks blatna (fango) obloga telesa, 39 €, sedaj 33,15 €

Solinsko blato vsestransko vpliva na naše zdravje. Pomaga nam razstrupiti telo, pripomore k obnovi in učvrstitvi naše kože, zaradi visoke vsebnosti mineralov pa smo po tretmaju tudi bolj polni energije. Blatna obloga telesa se zaključi z morsko vodno prho, ki še poveča detoks učinek.

  1. »Spodbudite limfni sistem s tajskimi prijemi«

Tajska limfna drenaža z aromaterapijo – 50 min, 57 €, sedaj 48,45 €

Aromatična masaža bo spodbudila vaš limfni sistem, ga razstrupila in izboljšala videz celulita. Tradicionalni tajski nežni pritiski na glavne limfe pomagajo odpraviti težave z zastajanjem vode v telesu in pripomorejo k revitalizaciji telesa.

Pravočasno rezervirajte svoj lepotni tretma na: ++386 5 692 90 01, ali booking@lifeclass.net. Število mest je omejeno!

*(Ponudba velja med 16. 9. in 14. 12. 2019, razen med 31. 10. in 3. 11. 2019, 6. 12. in 8. 12. 2019)

 

Vsebino v celoti omogoča LifeClass Portorož