Ali so vam zvezde naklonjene v oktobru?

Deli novico s tvojimi prijatelji

Horoskop za vas pripravlja astroroza@gmail.com, ki jo za pripravo razširjenega horoskopa lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041 696 809.

Oven

Oktober vstopa z  luno v znamenju Škorpijona, zato predlagam, da na začetku meseca opustite vse resne in zahtevne projekte. Pomembno je, da preložite  podpisovanje pomembnih papirjev na  čas po polni luni, ki bo 13.!  V času rastoče lune lahko delate  na svojem počutju, prilegla se bo masaža, obisk   zdravilnih vrelcev … Pametno se je izogniti vsem ne nujnim kirurškim posegom. Po  5. 10.  bo luna vstopila v Kozoroga, zato bodite še naprej premišljeni in ne izstopajte po nepotrebnem. Ob polni luni pazite v prometu in na svoje besede ter dejanja. Zavedajte se, da sta vam Merkur in Venera od 15. naprej odrekla »poslušnost«, zato nikakor ne napenjajte svoje čustvene relacije. Padajoča luna je primerna za sklepanje poslov vseh vrst. Bodite pozorni 16. in 17.! Takrat popazite predvsem na to, kaj podpisujete in vsako odločitev temeljito pretehtajte, ker popravnega izpita ni! Prehod sonca v Škorpijona, to se bo zgodilo 24., bo stresen, vendar vam bo Luna v Levu ponudila pomoč. Rojeni 11. aprila bodite skrajno previdni in premišljeni!

Bik

Prve tri dni novega meseca boste preživeli brez večjih zapletov. Temeljito  premislite vsako poslovno odločitev. Med 5. in 7. se bo situacija nekoliko pomirila. Z manjšimi zastoji se boste prerinili do polne lune, ki vam še vedno ne bo prijazna. Ali imate bradavice? Prvi dan po polni luni  in vse do mlaja redno mažite bradavico s sokom krvavega mlečnika »Chelidonium majus«! Vaših poslovnih pet minut pride 17. Takrat boste prehiteli vse poslovne tekmece. Zadovoljni boste s potekom posla, ki je za vas izjemnega pomena. Vse do 22. boste naredili veliko več, kot ste imeli v načrtih. Mlaj bo 28. v Škorpijonu, zato bodite tisti, ki ste rojeni 25. aprila previdni pri sklepanju dogovorov o prodaji ali nakupu in pri podpisovanju papirjev! Ste imeli ali imate v načrtu začetek gradnje ali imate namen zakoličiti parcelo, jo kupiti ali dati aro za nakup nepremičnine? Storite to med 13. in 28.! V tem delu meseca lahko bolj sproščeno vlagate denar.

Dvojček

Prve tri dni novega meseca boste hiteli, kot se za vaše znamenje spodobi, na vse strani neba. Vaš planet Merkur se pomakne v neprijetno Škorpijonovo znamenje, ki zapleta vse poslovne dogovore. Izogibajte se kirurškim posegom  vse do polne lune in posebej 13. 10. V vrtincu  vsakdanjega  hitenja  morate paziti, da ne naredite usodne napake. Vse res pomembne poslovne odločitve preložita na čas po 13.! Najboljši dan za sklepanje, dogovarjanje in odločanje bo 17.! Takrat boste naredili najbolj uspešno poslovno potezo. Nekateri vam bodo celo zavidali vaš uspeh! Ste tik pred nakupom nepremičnine? Kar se da pohitite, da ujamete vaših pet minut. Med 9. 10. in do konca meseca vas bo zapustila sreča v ljubezni. Ravno tako Venera vlada tudi vaši denarnici, zato morate paziti na svoje izdatke in nadzorujte svoje nakupe. Imate v načrtu potovanje? 22. in 23. je najbolj primeren čas za to. Sreča se bo na vašo stran premaknila 26. in 27.! Za vas težaven dan bo 28. oktober.

Rak                                      

Prva dva dneva bosta za vas zelo uspešna, zato usmerite vse svoje načrte v to, da jih zaženete takoj na začetku meseca. Že 4. vstopi Merkur v vam naklonjeno znamenje Škorpijona. Vse študije usmerite v ta čas, izogibajte pa se kirurškim posegom, če le niso nujni! Venera 9. 10. vstopa v Škorpijona in kot takšna vam je naklonjena, čeprav ni dobro položena na vaše sonce. Rojeni 1. in 2. 7. bodite previdni v primeru, da sklepate posle oziroma bodite previdni pri nakupih večjih vrednosti. Polna luna vam bo prinesla težave. V izogib izgubam se skušajte pomakniti v ozadje in prepustite prvo vrsto  drugim znakom. Vaših pet minut pride med 19. in 21. 10. Takrat so vam zvezde naklonjene za najbolj drzne poslovne projekte. Kot je vidno, se vam 24. odpirajo vsa poslovna vrata in to pomeni, da boste uspeli narediti nekaj  za vas zelo pomembnih poslovnih dogodkov. Ste morda v obdobju študija in ste vstopili skozi vrata univerze? To je pot v vašo prihodnost. Morda pa ste preložili dopust na jesenski čas in načrtujete potovanje za ta mesec, morda boste imeli poroko ali pa ste korak dlje in pričakujete otroka. Vse lepo se vam lahko zgodi na koncu  meseca, okrog 28.

Lev

Vam tokrat luna ni prijazna. Počakajte na Strelčevo luno 3. in 4. 10., ki je  vam prijazna. Zvezdni namig pravi, da uporabite ta čas za ustvarjanje načrtov za  aktualni mesec. Nikakor ne načrtujte posegov na zobeh v prvi polovici meseca, ampak to uvrstite na vaš mesečni spored v čas po polni luni, torej v padajočo luno. V drugi del meseca umestite tudi vse pomembne poslovne poteze.  Do 23. vam bo sonce naklonjeno in zato uporabite to prednost za vse  zahtevne poslovne projekte. Ljubezenske in finančne težave lahko pričakujete  takoj na začetku meseca. Pripravite se na določene izgube, tudi denarja, zato pametno kupujete in modro vlagajte. Na vsak način preverite vse vaše ideje  in povprašajte izkušene prijatelje za nasvet.

Devica

Mesec se bo začel spodbudno, brez pretresov. Tretji  in četrti  dan namenite bolj lahkotnim zadevam.  Med 5. in 12. se lahko pogovarjate o poslovnih zadevah, ki pa jih boste dorekli po 13.! Padajoča luna vam odpira vrata do uspehov in odličnih rezultatov. Po polni luni boste enostavno odstranili kurja očesa ali bradavice. Tudi masaže imajo takrat večji učinek. Tisti, ki ste v fazi urejanja gradbene dokumentacije, pohitite, da ujamete Merkur. Po lunini  meni, 13. oktobra, lahko obiščete zobozdravnika. Posegi bodo manj boleči in celjenje hitrejše. Enako velja za vstavljanje implantov, zalivk, za montažo ali demontažo zobnih mostičkov. Na vaši strani je tokrat strastna Venera, ki vas bo ves mesec razvajala. Posebej velja slednje za mlade, ki iščete resno razmerje. Vse pomembne zadeve, tudi čustvene, je potrebno »zakoličiti« ob pravem času! Srečanje, ki se bo zgodilo v četrtek, 24. oktobra, bo zelo  pomembno. 28. se pripravite na vroč ponedeljek.

Tehtnica

V tem mesecu lovite zadnje trenutke, ko ste lahko vsaj v večini primerov  manj obremenjeni. Na svoji strani imate sonce in prve dni še Venero ter Merkur. Kombinacija bo delovala spodbudno do konca prvega tedna. Premišljena raba znanja o luni vas bo obvarovala velike večine napačnih odločitev. Vse kirurške posege, če je le možno, načrtujte po 13.! Imate na voljo dva odlična datuma za sklepanje resnih in donosnih poslov, in sicer sta to 17. in 18.! Oba dneva sta odlična za bolj drzne poteze. Lahko boste premikali gore, toliko energije boste imeli. Ves drugi del meseca lahko  posvetite tudi manj obveznim življenjskim zadevam. Če ste vezani, vam spogledovanje odsvetujem, ker bi se afera razkrila, posledice pa bi bile neprijetne. Nekaj več previdnosti potrebujete pred mlajem in ob mlaju, ki bo 28. oktobra! Takrat ne izstopajte, da ne boste imeli kasneje težave! Zadnji praznični dan, 31. oktobra, postane Merkur ponovno retrograden, kar za posel ni prijetno, zato ustavite vse aktivnosti, ki niso nujne.

Škorpijon

Tudi vi imate svojih pet minut. V zaščito vas je vzela luna v vašem znamenju.  Med 5. in 13. boste nekoliko umirili svoje načrte in ustvarjali idejna okolja.  Po polni luni pa boste zagrabili bika za roge in pohiteli. Če kupujete  nepremičnino, je 15. do 17. dober termin. Za oglaševanje pa od 18. do 20. Luna bo takrat  v dvojčku in dobili boste veliko ponudb. Vse obiske zdravnika, zobozdravnika ali kirurga ste, ker zadeve poznate, preložili na drugi del meseca. Škorpijoni imate tokrat na svojem programu Venero za denar in Merkur za ljubezen. Le-ta skrbi za pisanje in podpisovanje ter tudi za trgovanje. Zato lahko ves drugi del meseca brezskrbno delujete in boste izjemno uspešni. Če bi znamenja med seboj tekmovala, bi bili vi absolutni  favorit tega meseca. Posebej boste blesteli rojeni 28. oktobra. Vas bo spodbujal tudi Uran. Vaše akcije bodo jemale dih vsem okoli vas. Lahko jih brez strahu uresničite. Pojdite v akcijo!

Strelec

Na začetku meseca zajemite sapo in počakajte na bolj ugodno »klimo«!  Vse, kar imate v načrtu, lahko počaka na bolj ugoden veter. Do polne lune nima smisla riniti z glavo skozi zid, ker vam ne bo uspelo narediti toliko, kot bi morali. Seveda vam bosta načrte prekrižala Venera in Merkur, ki se umikata  iz vašega dosega v vam nenaklonjenega Škorpijona. Zato pazite, da ne zaostrite odnose doma, če ste v zvezi. Pomembno je tudi, da iskanje sorodne  duše preložite na druge čase. V drugem delu meseca se boste spopadli  s poslom. V slučaju, da ste se odločili za študij in ste bruc, pa saj veste, vsak začetek je po svoje težak. Premaknite vse bolj zahtevne posege v telo na čas po polni luni, ki 13.! 22. in 23. sta dneva za obisk vašega frizerja. To sta  najboljša dneva za striženje, barvanje in urejanje pričeske. Odklop od vsakdanjega dirkanja si privoščite četrti vikend. Za finale meseca boste imeli ob sebi Luno, še posebej tisti, ki ste rojeni med 1. in 8. decembrom.

Kozorog 

Znani ste po tem, da se vedno držite daleč od  drugih, ker potrebujete čas za premišljevanje in za vaš osebni notranji monolog. Prvi korak v nov mesec  vam bo ponudil nekaj več časa zase. Prvi vikend v Oktobru bo za vas malce drugačen od drugih. To pomeni, da si boste privoščili sproščanje in odklop na za vas drugačen način. V življenje samskih se lahko vtihotapi oseba, ki vam bo ukradla srce. Pripravite se za velike spremembe. Tudi zaljubljeni Kozorogi ste lahko zabavni in to bodo spoznali vsi, ki mislijo, da vedo o vas veliko. Po luni  bo vaše samsko življenje šlo v pozabo! Ste v fazi iskanja nove zaposlitve? Nekaj novega je na obzorju po 14.! Dobili boste pozitiven odgovor na oddano ponudbo! Pred vami so torej novi izzivi, ki jih napoveduje prelom sonca v Škorpijonu. Vse napovedano boste najbolj čutili rojeni med 25. in 30. decembrom. Življenje vas bo poklicalo na »razgovor« o prihodnosti!

Vodnar

Za vas se je tokrat začel dinamični mesec. Pod ostrim delovanjem Škorpijonovih energij boste dosegli nedosegljivo. Do polne lune se boste  malce umirili in po 13. zagnali svoj projekt. Uspeli boste s pomembno transakcijo, kljub neugodnim napovedim. Vse do 24., ko vam bo sonce  obrnilo hrbet, boste vi že na konju! Vendar rojeni 22. januarja bodite vseeno previdni. Za vse druge pa velja, da bodo poslovne in druge odločitve, ki ste jih zagnali v tem mesecu, uspešno zaključene. Tokrat se vam ne mudi in se na vse možne zaključke lahko temeljito pripravite. Dobra novica je, da bodo vsi vaši dogovori med 25. in 27. realizirani. V primeru, da imate sodni spor najavljen 25., ste lahko pomirjeni. Vse se bo končalo v vaše dobro.

Ribi

Ribe si vedno znate urediti življenje tako, da vam je dobro. Tudi tokrat boste začeli brez stresnih situacij. S prestopom Merkurja  in  Venere se vam ni treba bati prihodnosti. Merkur bo rojenim 20. februarja izjemno poslovno  naklonjen. Izkazal se bo z izjemno ponudbo. Samski boste med 9. in 11. oktobrom imeli priložnost srečati svojo veliko ljubezen. V posel vpeti počakajte z odločitvami glede nakupa za čas po mlaju, ki bo tokrat 13.! Tudi  obisk zobozdravnika, vstavljanje zalivk, nameščanje zobne protetike si omislite po 13.! V ta časovni okvir spada tudi obisk frizerja, oblikovanje frizure in barvanje. Vse to premestite na 22. in 23. oktober. Poslovneži boste imeli več priložnosti, da naredite dober posel po 24., ko prestopi sonce v vam prijaznega Škorpijona. Tokrat vam zvezde obljubljajo, da boste uspešni pri vseh »živih« projektih. Zaradi ugodne poslovne klime se brez skrbi lotite tudi  manj simpatičnih odločitev. Zadovoljni boste.