Horoskop: marec 2020

Deli novico s tvojimi prijatelji

Horoskop za vas pripravlja astroroza@gmail.com, ki jo za pripravo razširjenega horoskopa lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041 696 809.

 

OVEN

(21.3. do 20.4)

Nov mesec prinaša nove zgodbe, ki se rojevajo z luno v Biku. Ta je tokrat povezana z izzivi, ki jih prinese življenje Ovnom, rojenim v tretji dekadi. Trmasto vztrajanje na začrtani poti se vam bo v tem mesecu obrestovalo. V veliko pomoč vam bo Mars, ki vam bo pomagal pri delovnem procesu, iskanju prave službe nezaposlenim in novih projektov zagnanim za delo. Merkur pa vam bo prinesel nekaj zapletov in ustavljal naprejek, zaradi drugačnega gibanja. Navkljub temu boste zmogli s svojo vztrajnostjo preseči zaplete. Čutili boste polno luno 9. marca. Ta dan se izogibajte sporom, zapletom ter posegom v predelu trebušne votline. Ljubezenske zaplete lahko urejate 17. marca, ko vam bo naklonjena zvezdna zgodba. Sonce se bo premaknilo v vaše znamenje in uradno napovedalo pomlad 20. v mesecu, po osmi uri zjutraj. Ugoden premik Merkurja na ravno pot boste zaznali s sproščeno zaporo, ki vas je do sedaj ovirala pri napredku. Zaznali boste tudi mlado luno, ki bo zatemnila nebo 24. marca in bo napovedala nove začetke v vašem pomladnem projektu.

BIK

(21.4 do 21.5)

Nov mesec boste zaživeli z luno v svojem znamenju, ki vam kljub sitnemu Merkurju odpira nova vrata. Bodite le dovolj vztrajni in odločni. Med sostanovalci Zodiaka slovite po svoji spretnosti, poznajo vas po vaši vztrajnosti in zaljubljenosti v zemljo. Veljate za iznajdljive, delovne in sposobne.V tem mesecu uporabite vsa svoja znanja o zemlji za nakup ali menjavo nepremičnine , ki vas že dolgo zanima. Posebej velja napotek v tistem delu, ki ima korenine vaših želja v času pred vstopom v novo leto. V siju polne lune boste samski 9. marca tlakovali pot nove ljubezni. Ta mesec je tudi v znamenju menjav in sprememb na delovnem mestu. Vrenje na življenjskem portalu, premeščanje na ene in druge strani bo nehote delovalo tudi na vas. Vnesen nemir se bo poznal ob lunini menjavi po 17. marcu in še bolj po nastopu prave pomladi. Nič časa ne boste imeli za lenarjenje in počitek. Vsi blizu vas bodo na svoji koži čutili vaš nemir. Strah in previdnost pustite ob strani in si dovolite vse, kar zmorete.

DVOJČKA

(22.5 do 21.6.)

V nov mesec boste vstopili bolj ležerno, kar je ya vas precej neobičajno. Drugi dan meseca boste začeli svoj pohod v neznano in družbeni nemir bo vplival na vaše načrte. V mladi luni boste 9. marca sprejeli končno odločitev glede spremembe, ki bo z manjšim zamikom pretresla vaš vsakdanjik. V luči Merkurjeve dinamike boste po 10. V mesecu sprejeli pomembno odločitev, ki bo pomenila zasuk v vašem vsakdanu. V luči Uranovega snidenja z Venero se bo dogajalo marsikaj. Kratkoročne poteze bodo imele dolgotrajne vplive. Samski iskalce življenjskega sopotnika selahko močno zaljubite, saj prihaja čas sprememb. Sprva boste mislili, da je nova ljubezen nedolžna, a čas bo pokazal drugače. Zato bodite zelo premišljeni, če ste že prej vstopili v resno zvezo. Najbolj dinamični dnevi v mesecu vas čakajo po 24. marcu ob mladi luni, ki bo vplivala na pojav nepričakovanih dogodkov.

RAK

(22.6 do 22.7.)

Dober občutek boste imeli o sebi in svojem delu, ki ga opravljate. To vam bo dalo dodatne moči za napredovanje in urejanje področij življenja, s katerimi še niste popolnoma zadovoljni. Po 10. marcu se vam bo priklonil Merkur in vam odprl nove priložnosti za napredovanje. Lunin premik v Tehtnico 11. marca, vam prinaša zelo ugodno obdobje glede pravdanja, ki ste ga do sedaj puščali ob strani. Vse sodne spore lahko umestite v osrednji del meseca. Z večjimi projekti počakajte na 20. v mesecu, ko se bo sonce preselilo v Ovna in napovedalo prihod pomladi. Če boste izbrali mirno pot sodelovanja , ne boste podlegli vplivu in pritisku okolja, ki bo poganjalo sile nemira in nepremišljenih odločitev. Ne dovolite, da pretekli dogodki vplivajo na vaše trenutne odločitve, ki bi lahko imele negativen vpliv na prihodnost. Pretehtajte vse govorice in se ne pustite zavesti od tistih, ki širijo neresnice o vam bližnjih ljudeh.

LEV

( 23.7. do 23.8.)

Sedaj je nastopil čas, da naredite korak naprej. Uporabite Merkurjev obrat in po 9. marcu naredite tisto, kar menite, da vam bo koristilo. V spremembe vas bo prisililo srečanje z osebo, ki vam bo prinesla pomembne podatke. V mesecu, ko je dan že bistveno daljši, bodo yelo aktivni tudi hormoni. Mladim in mladim po srcu, se lahko zgodijo metuljčki v trebuhu. V primeru, da ste že oddani, bodite previdni in se ne izpostavljajte v izogib resnejšim težavam. Sebe ste do sedaj v igri življenja pogosto postavljali na drugi tir in ustregli drugim, po 20. marcu pa boste obrnili ploščo in vpeljali nova pravila. V poslovnem segmentu pa vam ta mesec zvezde napovedujejo napredovanje, nove izzive in večje spremembe v vaši karieri. Končno boste dobili občutek, da živite svoje sanje. Vaš dan bo 24. marec – uporabite vse nebeške kočije, da vam pripeljejo srečo.

DEVICA

(24.8. do 23.9.)

Dobili boste priložnost, da v tem mesecu s svojimi idejami uspete prepričati mnogo ljudi, da vam bodo sledili. V službi in na družbenem področju , kjer že dlje časa želite vpeljati novosti, boste izjemno uspešni. Napredovanje in odličen položaj vam lahko zasenči samo neprevidnost in morda preveč »diktiranja«. Več diplomacije vam bo na dolgi rok prineslo večji dobitek. V tem mesecu je pomembno, da svoje mnenje zadržite zase in ne poveste na glas, kaj si mislite o drugih. Od sredine meseca naprej bo sledilo napredovanje ter boljše plačilo. Imeli boste priložnost postaviti na novo temelje, tudi na zasebnem področju, izbrati morate le pravi trenutek – 24.marca.

TEHTNICA

( 23.9 do 23.10)

V tem mesecu boste vse sile usmerili v prenovo svojega življenja, od temeljev do strehe. Najprej boste naredili velike popravke pri sebi in na sebi. Zasebno imate čas, da uredite vajin odnos, ki je zadnje mesece šepal. Izkoristite dober vpliv lune od 9. marca naprej in ne bo vam žal. V primeru, da ste samski in v zadnjem času niste imeli sreče, bo slika kmalu popolnoma drugačna. Za vse, ki imate v mislih nakup nepremičnine ali urejanje doma, je zdaj popoln čas za akcijo. Edino, kar morate paziti je, da se ne pustite voditi in da ujamete pravi veter v poslovna jadra. Po 9. marcu se vam bo nasmehnila sreča in ujeli jo lahko brez večjega truda. Samo verjamite vase in po 20. v mesecu bo nastopilo vaših pet minut.

ŠKORPIJON

( 24.10 do 23.11)

V tem mesecu se boste izkazal z močnim vplivom na okolico. Posebej bo to opazno na delovnem področju, ko boste z lahkoto izrabili pozitiven obrat Merkurja za izpeljavo načrtovanega premika. Počutili se boste kot kapitan na ladji, ki ima vse vzvode v svojih rokah. Zastoji, ki so vam jemali pogum v preteklosti, bodo pozabljeni. Napredovanje se bo poznalo tudi na bančnem računu. Zasebno boste morali urediti zadevo, ki vas spravlja v slabo voljo. Glede na to, da imate močan notranji kompas, vam bo ob upoštevanju zvezdnih nasvetov med 10. in 24. uspevalo prav vse, poslovno in zasebno. Po 20. se vam obeta potovanje, ki napoveduje večje obrate.

STRELEC

( 24.11 do 22.12)

Vse se vam je postavilo na glavo in sedaj morate ohraniti ravnovesje. Pri delu ohranite rutino, optimizem vam bo pomagal prebroditi zastoje. Notranji vodnik vas bo vodil mimo poslovnih čeri in vam prinesel nove priložnost. V primeru, da vam bo zmanjkalo podpore, poiščite pomoč pri tistih, ki jim zaupate. Potrebujete samo kratek pogovor in vse bo v redu. Doma vam nudijo najboljšo možno podporo in zaupanje in zvestoba bo v tem trenutku zelo pomembna. Merkur vam ne bo več delal težav po 10. marcu in tudi sončev premik 20. boste doživeli kot veliko olajšanje. Več ugodnosti boste deležni po 24. marcu, ko si lahko privoščite večje vložke in bolj drzne poteze.

KOZOROG

(23.12. do 20.1.)

Spadate med bolj zadovoljne in srečne posameznike. Jupiter vam uspešno tlakuje privatno in službeno pot. Zasebno sta v igri tudi Venera in Uran, ki vam bosta pričarala najbolj čarobno zgodbo ljubezni, ki jo podpira tudi Mars v vašem znamenju. Življenje je ljubezen in delo. Torej prvi del boste uredili po svojem okusu in se zaljubili, če že niste v zvezi. Utrdili boste že osvojeno in potrdili s trdnimi dokazi. V drugem delu, ki zajema poslovnost, pa boste enako drzni in uspešni, kar je v nasprotju z vašim sicer zadržanim načinom delovanja. Gibanje Merkurja in potovanje lune od postaje do postaje, vam bo pričaralo veliko resnično idealnih priložnosti. Posel, zemlja, imetje, nepremičnina, pogodbe, vse bo teklo kot po maslu. Vse od 9. marca naprj naprej boste nizali zmago po zmagi.

VODNAR

( 21.1. do 19.2.)

Želeli boste postaviti zadeve na novo, a vas bo preteklost še vedno dohitevala. Pomembno v tem mesecu je, da boste v službi in doma naredili spremembe, ki vas bodo pospremile v nov način življenja. Vedno imejte pred očmi to, da se vse vrti in da nikoli ne stopite v isto reko. Edina stalnica so same spremembe. To vam je blizu, saj ves čas preizkušate novosti. Vaši srečni dnevi prihajajo in ves mesec bo po premiku Merkurja naklonjen improvizacijam. To velja tako za poslovni del, ki bo napolnjen s priložnostmi, ki vam bodo odprle nove možnosti, kot tudi za ljubezensko življenje, ki vam bo polepšalo čas.

RIBI

( 20.2. do 20.3.)

Nenadne spremembe, ki ste se jih bali, se bodo izkazale za najboljšo možnost in priložnost. Kar naenkrat se bo po polni luni pokazalo, da vam ostaja veliko kvalitetnega časa. Morate ga modro uporabiti. Skrbijo vas neurejene ljubezenske zadeve, ki jih lahko sedaj postavite na pravo mesto. Odprite se ljubezni, za vse ostale projekte pa prisluhnite svojemu »vodniku« in napravite , kar je prav za vas in vaše najdražje. V veliko pomoč v tem mesecu vam bo najprej Merkurjev obrat 9. marca, nato vstop sonca v Ovna ter mlada luna. Poskusiti jih izkoristiti za svoje projekte. V marcu bo zavel nov veter in vam v življenje prinesel nove priložnosti.

Foto: https://www.freepik.com/free-photos-vectors/background