Katalog vseh podjetnikov v Izoli

Deli novico s tvojimi prijatelji

Ker se na Občini Izola se zavedajo razsežnosti posledic, ki se bodo odražale v gospodarstvu zaradi neljube epidemije novega korona virusa, so se odločili, da bodo kot enega izmed srednjeročnih ukrepov pomoči gospodarstvu v občini Izola, izdelali brezplačen katalog izolskega podjetništva, v katerega bi želeli vključiti prav vsakega izolskega samostojnega podjetnika, obrtnika, gospodarstvenika, ne glede na to, kaj proizvaja oziroma katero storitveno dejavnost nudi.

 

»Za vas smo pripravili vprašalnik in vas naprošamo, da nam ga izpolnjenega vrnete do ponedeljka 20. aprila 2020, na e-naslov: ostanidoma@izola.si z navedbo zadeve: Katalog izolskih podjetnikov, pri pošiljanju podatkov pa sledite navodilom v obrazcu. Vabljeni ste vsi podjetniki, tudi tisti, ki imate v občini Izola le sedež in svojo dejavnost izvajate v drugi občini, kot tisti, ki imate sedež drugje, pa v Izoli dejansko opravljate svojo dejavnost«, so povedali na izolski občini.

 

Brezplačni katalog bo v prvi fazi objavljen na spletu (spletna stran Občine Izola ter Območno obrtno-podjetniške zbornice Izola), v nadaljevanju pa ga bomo tudi natisnili ter razposlali v vsa izolska gospodinjstva.

 

»S katalogom želimo promovirati vse naše podjetnike ter spodbujati lokalno gospodarstvo, nakup izolskih proizvodov, posluževanje izolskih storitev, zato vas vabimo, da k akciji pristopite v čim večjem možnem številu. Prepričani smo, da bomo vsi presenečeni, ko bomo ugotovili, kaj vse lahko Izola nudi«, so še dejali.