Deli novico s tvojimi prijatelji

Rojevanje poletja, sonca, svobode, lepote in prešernosti je pred nami. Letošnje poletje bo drugačno od preteklih. Od naše trenutne iznajdljivosti bo odvisna kvaliteta bivanja v prihajajočih mesecih jeseni, z manj sonca in svetlobe. Letošnje poletje bo čas krepitev imunskega sistema s pomočjo sonca. Sonce je pomemben gradnik našega zdravja z vitaminom D3. Zato moramo ustvariti zaloge zdravja. Ujemite sonce med 10. in 15. uro. Je eliksir življenja in varuh vašega zdravja. V mesecu juniju bomo doživeli dva mrka. Najprej Lunino zatemnitev v petek, 5. junija, v znamenju strelca in sončni mrk, v znamenju Raka, v nedeljo, 21. junija, ko se bo rodilo poletje. Ob obeh mrkih se velja izogibati kočljivim življenjskim situacijam.

 

OVEN

(21.3. do 20.4)

Odpirajo se vam možnosti, da končno dobite priložnost za novo delo in za oživljanje ustavljenih delovnih procesov. V poslu boste ujeli ritem, ki ste ga morali v preteklih mesecih popolnoma spremeniti. V prometu bodite previdni 5. junija, ob polni Luni. Pretehtajte vse nove priložnosti, ki se vam bodo ponudile. Ukrepajte hitro in preudarno. Sedaj imate še čas za vlaganje v nepremičnine ter za večje nakupe, ki jih opravite pred 17. v mesecu. Zasebno boste bolj zadovoljni. Za vas bo zelo zahteven dan nedelja, 21. junija, ko bo modro prekiniti vse svoje aktivnosti. Po 24. juniju boste ponovno zaživeli in zaključek meseca bo uspešen.

 

BIK

(21.4 do 21.5)

Začetek meseca je namenjen zasebnemu življenju. Zavedajte se, da ste pomembni najprej vi in potem vse drugo. Tako boste bistveno bolj uspešni na vseh področjih. Delo boste utirili v pravo smer in z doseženim uspehom boste zadovoljni. V prometu bodite previdni v petek, 5. junija. Zdravje in kondicija naj bodo vaše vodilo. Drugo polovico meseca posvetite načrtom, ki jih lahko izpeljete tudi kasneje. Nepremičninske zadeve, če je možno, uredite do 16. junija. Po 17. v mesecu se s partnerjem pogovorite, kaj je za vaju pomembno in postavita nove temelje skupne prihodnosti. 21. junij naj bo dan počitka.

 

DVOJČKA

(22.5 do 21.6.)

Venera bo vplivala na vaše čustveno življenje. Na finančnem področju obstaja možnost, da se vam povrnejo izgubljena finančna sredstva. Retrogradna Venera vam lahko vrne staro ljubezen. Na poslovnem področju vas bo še naprej varoval Saturn. Toda pozor, tu sta še Jupiter in Mars, ki bosta ustvarjala nelagodno obdobje za nepremičnine in poslovne pogovore. Vse zahtevne poteze opravite do 17. v mesecu, ko bo Merkur obrnil svoje gibanje. Najbolj zahteven bo sončev mrk 21. junija. Bodite zadržani in vse odločitve premaknite na 25. junij.

 

RAK

(22.6 do 22.7.)

V juniju boste imeli v poslovnem svetu podporo Merkurja in Marsa. Tudi Uran vas bo spodbujal pri vračanju v življenje. V tem obdobju se boste morali usmeriti v prihodnost in razmišljati pozitivno. V dnevu Luninega mrka, skušajte umiriti poslovne odločitve. Kasneje pospešite svoje nakupe ali prodaje večjih vrednosti, vse do 17. junija. Potrudite se oživiti družinsko življenje in mu vrniti stari sijaj, ki so ga v večini zameglili nerazumni ukrepi. V drugem delu meseca boste okrepili vse vaše dejavnosti, ki se navezujejo na načrtovanje nove prihodnosti.

 

LEV

( 23.7. do 23.8.)

Nov mesec boste zagnali v luči znamenja Lunine tehtnice, ki vas bo usmerila v premišljeno poslovno delovanje. Previdnost ne bo odveč 5. junija, ko vas bo Lunin mrk usmerjal v mirovanje. Venera vam bo pomagala povečati osnovni kapital, ki je zaradi karantene zbledel. Vse do 17. junija se boste lahkotno udeleževali poslovnih aktivnosti in lahko si boste privoščili nekaj več drznosti. Merkur bo prinesel nov veter in nekatere prej dogovorjene aktivnosti bodo odpovedane. Nov izziv vas čaka še v času sončevega mrka, ko je priporočljivo popolno mirovanje. Konec meseca vas v zasebnem življenju čaka več prijaznih zgodb.

 

DEVICA

(24.8. do 23.9.)

Veljate za premišljene stanovalce zodiaka. Preudarnost vam bo tokrat koristila, saj se boste izognili mnogim sitnostim. Na lunin mrk prisluhnite večini, ki ima svoj pogled in realna pričakovanja. Vsako neupoštevanje situacije je lahko za vas sitno. Na sončev mrk ni pametno početistvari,kisovnasprotjuzlogikoskupine,kijine pripadate. Vaše zasebno življenje je v preteklih treh mesecih trpelo zaradi specifičnega vzorca obnašanja, ki pa se mora tokrat močno spremeniti.

 

TEHTNICA

( 23.9 do 23.10)

Mesec vstopa v obuvalu vašega znamenja in napoveduje optimizem. Previdni bodite ob luninem mrku in upoštevajte navodila notranjega glasu. V tem času sledite Merkurju, dokler bo potoval tako, da vam ne bo dihal za ovratnik. Nekaj ugodnih dni za poslovne izzive napoveduje Venera, ki vam bo vrnila že izgubljene priložnosti na finančnem in ljubezenskem področju. Vrata v uspešno življenje se vam bodo odprla po sončevem mrku. Venera se bo kot vaša zaveznica premaknila v pravo smer 25. junija, kar napoveduje ugoden razplet ljubezenske zgodbe.

 

ŠKORPIJON

( 24.10 do 23.11)

Vaših pet minut pride na vrsto 5. junija, ko Luna vstopa v »škornje« svoje zatemnitve in v vaše znamenje. Lunin mrk bo težko obdobje za vaše nasprotnike, ki jih bo omejil in popolnoma ustavil. To je za vas čas za nove aktivnosti in izzive. Spoštujte življenje in vse, ki so se zavihteli na lestvici uspehov. V tem času umirite »hormone«, da ne boste kasneje obžalovali neprimernih odločitev. Mars se bo prestavil v ugoden položaj in odločitve glede nepremičnin premaknil v gibanje. Ljubezen poiščete med ljudmi, ki so vam blizu. Po 21. juniju bo v vaše zasebno življenje prispel nov veter.

 

STRELEC

( 24.11 do 22.12)

Prvi dnevi novega meseca so namenjeni zgodbam, ki jih piše življenje. Potovanja v daljne kraje odpadejo. Ostane vam druženje. In ker ste med redkimi, ki ne prenašate kratenja osnovnih svoboščin, vas bo okolica umestila med upornike. Po 5. juniju boste našli nekaj novega, kar vam bo prižgalo iskrico upanja, da se vračate v normalno življenje. Želja po svobodi vas bo motivirala za načrtovanje prihodnosti. Prvi poletni dan boste morali preživeti sami, da preprečite potencialne spore. Vaše zasebno življenje je na prepihu. Bodite modri in strpni.

 

KOZOROG

(23.12. do 20.1.)

Ste na lestvici uspešno preživelih. Sproščanje ukrepov vam bo odprlo nova vrata v drugačen svet, ki vam bo ponudil nove priložnosti. Jupiter vas bo vzel pod plašč zlatega reza in posebne zaščite. Vse začete projekte skušajte pripeljati do dogovora vsaj do 17. junija, ko bo Merkur z obrnjenim hodom malce upočasnil vaše napredovanje. Iz aktivnega življenja se na sončev mrk premaknite v izolacijo. Počakajte še na Venerino spremembo, ki napoveduje odlično finančno zgodbo. Tudi ljubezen je nekaj čudovitega in bo prispela v vaše življenje konec meseca.

 

VODNAR

( 21.1. do 19.2.)

V juniju boste imeli na svoji strani Venero in Saturn. Spremljala vas bosta na zahtevni poti do razpleta zgodbe, ki je na nek način načela vaše poslovno in zasebno življenje. Na privatnem področju boste imeli nekaj več prijaznih dogodkov, saj bo po 21. juniju, zaradi sončevega mrka, čas, ko se bo pametno umakniti iz ospredja v ozadje. Venera se bo premaknila v vam bolj prijazno gibanje 25. v mesecu. V tem obdobju boste imeli priložnost urediti vse zadeve, ki ste jih v preteklosti zanemarili in so povzročile družinski razdor.

 

RIBI

( 20.2. do 20.3.)

Ribe imate v juniju poseben privilegij. Lunin mrk vas ne bo oviral in počutili se boste kot zmagovalci. Merkur vas bo uspešno vodil do poslovnih uspehov. Mars bo ustvarjal dinamiko in drzno aktivnost. V času prehoda sonca v raka, v družbi lune, ki bosta tvorila sončev mrk, bodite skrajno previdni, saj gre za najbolj zahteven dan v mesecu. Po tem dogodku se boste srečali z drugimi zgodbami iz svojega zasebnega življenja, ki so pomembne in odločilne za vašo prihodnost. Vse začrtano pa boste lahko uredili na svoj način in ob svojem času.

 

Horoskop za vas pripravlja astroroza@gmail.com, ki jo za pripravo razširjenega horoskopa lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041 696 809.