Horoskop – November

Deli novico s tvojimi prijatelji

OVEN

Prvi teden novega meseca boste še z nostalgijo pogledovali nazaj v poletje, spomini na vroča dogajanja in razburljivo ljubezen bodo še vedno zelo živi. Eni si boste popestrili prvi del z živahnimi dogodki, eden teh bo zagotovo pobiranje oliv. V odlični družbi boste pozabili na stare zgodbe in si dovolili, da v am življenje nasuje prgišče sreče. Polna luna bo zaznamovala poslovni del vašega življenja in pod okriljem dobrih aspektov med Jupitrom in Marsom si lahko nadejate samih »dobrot«.

Enim se bodo pokazale kot vrhunska poslovna priložnost, drugi jo boste doživeli kot pomembno srečanje. Obrnite list v knjigi vašega življenja… Vsekakor bo to eden bolj živahnih mesecev! Globoko v sebi boste čutili srečo in bi najraje objeli ves Svet. Polna luna 12. 11. in čas po njej bo odlično deloval za vse, ki kupujete, prodajate ali najemate prostore. Tudi vaš zaščitnik Mars bo 20. novembra zamenjal znamenje, Merkur pa bo postal direkten in ta dva premika napovedujeta še bolj prodorno in še bolj uspešno obdobje! Uran kot planet nenadnih odločitev in radikalnih sprememb pa bo vplival na predstavnike srednje generacije, ki se boste z budili i n zaživeli j esen ž ivljenja. N ajbolj bo v rtel Uran kazalce na vaši uri ob mlaju 26. novembra!

BIK

Naporna d ogajanja z adnjih t ednov, ki so vam jemala voljo in vas delala nesrečne, se počasi poslavljajo. Po 9. bodo vse stiske in skrbi pozabljene, pred vami pa se bo odprla panorama prijetnih dogodkov. Srečanja, in sicer z asebna v prvi vrsti, bodo za vse letnike začarala vaše srce in dušo. V primeru, da vam srčne zadeve »štimajo« ter vas bolj zanimata posel in denar, se vam tokrat odpirajo vsa poslovna vrata prav na široko. Planeti bodo delovali tako, da boste enkrat kasneje to obdobje imenovali »zlati časi«. Sicer je Venera res v strelcu, pa vam bo vseeno majčkeno naklonjena tudi v ljubezni, ne samo pri denarju. Vaša rafinirana zemeljska čutnost se bo izražala na vseh nivojih, ne nazadnje pri prisluženem denarju, če vam že za romantiko z manjkuje interesa. Ta čas posvetite reklamiranju in trženju svoji novih produktov, vse, kar boste objavljali, bo šlo odlično v promet. Polna luna 12. v mesecu je vaš dan D. Izrabite vse prednosti časa, ki vam ponuja, da lahko nadomestite vse zamujeno. Tokrat boste uspešni tudi tisti, ki radi delate okoli hiše, preprost način za sprostitev in zadovoljstvo vam bo od samega začetka meseca ponujalo delo na zemlji, tokrat pobiranje oliv. Prava prelomnica iz boljšega v še boljše pride po 20., če imate kakšne s itne zadeve, jih uredite takrat. Mlaj 26. novembra bo tudi vaš!

DVOJČKA

Vaš patron Merkur se je usedel v znamenje škorpijona in obrnil svoj hod. To malce zakomplicira potekanje večine poslovnih aktivnosti! V prvem delu meseca spustite vse zahtevne sestanke in jih preložite na druge bolj primerne čase vsaj po polni luni 12. v mesecu! V tem času se bodo moški del ekipe dvojčkov »lotili mlade« prelestne lepotice v čarobnih opravah, pa ne bodo čarovnice, zato se pripravite na invazijo zaljubljenih deklet. Ljubezensko z mešnjavo lahko pričakujete tudi dekleta, vse skupaj pa bo manj burno kot pri fantih. V drugem delu meseca se vas bodo z nežnostjo, prijaznostjo lotile osebe nasprotnega spola in vam vsem polepšale ta del meseca. Ker ste ljubljenec Bogov, vam bo uspelo izogniti se nevarnim čerem in napačnim poslovnim odločitvam. Glede posla se boste pretežno ukvarjali s prijetnimi zadevami! Po polni luni boste spet v stari odlični formi in boste vzeli vajeti poslov v svoje roke! Prehod Marsa po 20. v znamenje škorpijona in novi Merkurjev obrat zapoveduje previdnost in premišljenost.

V službi bo »vreme« zelo spremenljivo, zato se izogibajte odprtih konfliktov. Zaljubljeni dvojčki boste zelo mrežili in osvajali, skozi to boste spoznali osebo, ki bo omrežila in osvojila vaše srce in obenem vam bo ponudila izjemno poslovno rešitev! Zadnja lunina mena 26. vas bo malce umirila
in prizemljila

RAK

Nov mesec nosi s seboj nove izzive in težave, ki pa jih ni pametno zanemarjati. Največji del zapletov je povezanih z napačno gibajočim se Merkurjem, ki zahteva tehtne premisleke pred vsako novo poslovno potezo. Vsemu navkljub boste zadeve dobro opravili. V tem času boste krepili medsebojne odnose in samski še posebej ustvarjali pogoje za začetek nove ljubezenske zveze, že vezani pa boste utrdili vašo ljubezen. Brezposelni boste iskali in dobili priložnostno delo, ki lahko kasneje postane vaša stalnica. V tem času po polni luni 12. novembra boste našli tisto, kar ste že dolgo iskali in želeli dobiti. Deležni boste podpore partnerja ( lahko tudi poslovnega), seveda pa boste morali narediti nekaj prilagoditev, ki jih boste izpeljali po 20.! Malo več sreče in navdušenja lahko pričakujete na romantičnem področju takoj po prehodu Venere v kozoroga 2 7. v mesecu. Malo se boste oddahnili po tem, ko bo Luna ugasnila v mlaj in se začenja za vas prijetno, prijazno obdobje. Samski si boste zaželeli trdnosti odnosa, ki se že kaže na obzorju. Seveda vam bo odlično p oložena Venera po 27. napolnila tudi vaš bančni račun.

LEV

Pod blagodejnim v plivom Jupitra boste živahni in u stvarjalni ter za prihodnje čase boste snovali izjemne načrte. V tem obdobju pred vami boste realizirali nekaj izjemnih poslovnih idej, ki se vam že veliko časa pletejo po glavi. Napočil bo čas realizacij in pri tem vam bo na pomoč priskočil planet velike sreče, spodbude in optimizma – veliki Jupiter. Zapomnite si, da vam bo s pomočjo preudarnih potez uspelo doseči nedosegljivo. Ker veljate za neustrašne in vas nič ne ustavi. Kljub temu, da je Merkur planet pisanja, dogovarjanja in trgovanja, ostaja retrograden vse do 20. in vam tudi tokrat ne bo uspel mešati štrene. Kot mnogokrat doslej boste uspešno začeli in nadaljevali nov posel. Samski, pred vami je srečanje, ki kaže na novo razmerje, saj Venerine vibracije prižigajo strasti, ki napovedujejo čarobna razmerja po ščipu 12., ki je pomemben tokratni mejnik. Drugi mejnik je prestop Marsa na v ašo s tran 2 0., ko boste dobili strasten zagon ob njegovi drzni aktivnosti. Spet boste zasebno in v ljubezni uživali pozitivne vibracije. Močno se vam bo v drugem delu meseca odebelil tudi vaš bančni
račun.

DEVICA

Prisotnost treh različnih planetov v vašem polju ljubezni – Venere, Plutona in Marsa v prvem delu meseca – vam bo na ljubezenskem in čustvenem področju prinesla različna razpoloženja in pa precej tuhtanja o vsem, kar se vam na tem področju dogaja. Pri poslovnem dogovarjanju upoštevajte Merkurja, pri malenkostih je pogosto pomembno čisto vse. Odnosi s sodelavci ali s podrejenimi ne bodo idealni, saj bo prišlo do križanja interesov ali predstav o lojalnosti. V drugem delu meseca po ščipu 12. se bo situacija bistveno popravila in umirila na poslovnem področju. Po 20. vas čaka veliko dela tudi na zasebnem področju iN zapomnite si, da vam bo Venera prinesla ne samo košček ljubezni in nekaj čarobnih pogledov, temveč tudi zajeten dotok denarja. Spomnili in začutili boste s premembo 20., ko bo Mars naredil prestop in v as ponovno aktiviral na vseh nivojih. Nič več pohajkovanja in dela v prazno, rezultati vašega dela bodo hitro vidni že po 26.! Tudi finančni učinek bo zadovoljiv.

TEHTNICA

Pred vami je izjemno ustvarjalen mesec, pri čemer boste usmerjeni na več področij hkrati. V službi se ne boste trudili več, kot bo zahtevano in pričakovano od vas, doslej ste se razdajali preko vseh meja! V tem prvem delu meseca bo šlo pri vas zgolj za zagotavljanje dohodka, za napredek pa naj si prizadevajo še d rugi. V fi nančnem s mislu ta prvi del meseca tudi, če delate za sebe, ne bo preveč ugoden. Se bo pa situacija bistveno popravila v vaše dobro po 12., še bolj pa po 20. novembru. Partnerjeva vloga bo ves ta čas odločilna. V teh zahtevnih trenutkih boste prepoznali, kdo vam je naklonjen in iskren. Drugi del meseca bo prinesel spremembe tudi v odnosih do sorodnikov in okolice, uporabili boste drugačen pristop kot običajno, kar se bo izkazalo za odlično potezo. Lotili se boste zemljiških zadev, posebej tistih, ki so vezane na dedovanje, kajti retro Merkur vam bo v pomoč pri dokončnem reševanju starih zadev. V tem drugem delu boste našli čas za bolj sproščeno uživanje življenja, v katerega spada seveda ljubezen, Venera jo bo prižgala, zaljubili se boste!

ŠKORPIJON

Saturn in Pluton, ki sta vam naklonjena, vam dodajata resnost in strogost, predvsem pa izrazit čut odgovornosti in dolžnosti do vseh in vsega. Ta vpliv bo prisoten do prve lunine mene 12. Zato je ta čas potrebno izkoristiti za zahtevne zadeve, za uvajanje sprememb, posebej najbolj zahtevnih. Ta del meseca vas bo obdaril z vztrajnostjo in zmožnostjo, da se poglobite v zahtevne probleme in najdete pravo rešitev. V naslednjem delu meseca se vam odpre priložnost v tujini. Zagrabite jo, saj se vam kažejo zajetni prilivi na vaš bančni račun. V ljubezni je zadeva stvarna, usklajena in varna. Ni nekih gorečih čustev, navdiha in romantike za žive in mrtve, je pa videti v prihodnosti harmonijo, povezano z zemeljskim uživanjem, in zvestobo. Nič vas ne bo motilo, če vas kaj ali kdo omejuje, kar bo za vas nekaj čisto novega. Če ste samski ali z eno nogo skoraj v zvezi, boste čustveno precej nestabilni in vas bo vleklo v ljubimkanje, bodisi v službi, med prijatelji ali se boste spozabili kje na pozni zabavi. Pazite se po 26., da ne napravite usodne napake

STRELEC

Vaš vladar Jupiter je doma še ta mesec, zato ga maksimalno izkoristite, saj imate srečo čisto ob sebi in doma. V nekem drugem trenutku bi bil neugoden položaj Merkurja zelo siten na poslovnem področju, tokrat vam ne bo mešal štrenov, po 20. pa se bo itak obrnil v pravo smer. Ljubezen, prijateljstvo in erotika bodo do 12. hodili vzporedno druga ob drugi. Za vas so odprte vse možnosti., samske čakajo usodne ljubezni, lahko tudi s tujcem, vezani ali srečno zaljubljeni se lahko poročite ali kako drugače okronate svojo ljubezen. Za tiste že oddane: tam nekje med zabavami vas čaka »začimba«, zato pamet v roke. Prestop Marsa in obrat Merkurja po 20. bosta vnesla pozitiven nemir v vaše poslovno življenje, ki bo polno ponudb in priložnosti. V tem izjemnem obdobju boste zaslužili nekaj evrov, kar bo zadovoljilo vašo potrebo po denarju, ki ga morate vložiti v nov projekt. Nekaj ga vam bo ostalo, da ga boste lahko shranili za druge čase. Po 20., ko bo Merkur bolj prijazen, se lahko lotite tudi zemljiških zadev, ki so ostale nedokončane in boste sedaj dobili priložnost urediti vse papirje. Mlada luna 26. vam odpre nove možnosti.

KOZOROG

V novembru imate izjemno harmonične aspekte za ljubezen in odnose vseh vrst, morate biti le sproščeni in uživajte v vsakem dnevu posebej. Za vse samske je možno organizirati kakšno srečanje, na katerem se boste lahko predajali ljubezenskim energijam in boste nezaupanje pustili doma. Tam do sredine meseca lahko srečate resnega partnerja za dolgotrajno z vezo. Vsi, ki ste svoje  srce že oddali, a se je zveza malce skrhala, imate sedaj možnost vse popraviti in ponovno zakuriti ogenj ljubezni. Če vas ljubezen ta hip ne zanima, je ta nebesni dogodek primeren tudi za poslovne partnerske naveze, ki vam lahko prinesejo bistveno izboljšanje finančne slike. Poslovno se vam odpirajo številne nove priložnosti na čisto drugih področjih, kot ste jih sedaj obvladovali, pod vplivom Saturna, Venere, Urana in ostalih pomočnikov z neba. Po 20. boste lahko ustvarili nove pogoje za urejanje dediščine, za nakup ali pa prodajo in tudi oddajo nepremičnine. V času mlade lune 26. si vzemite čas za sebe in bližnje.

VODNAR

Planet komunikacij, novih idej in razmišljanja bo do 20. novembra v napetem odnosu na vaše sonce, ki vas bo na tak način spodbujal v večje aktivnosti. Zaradi njega boste nemirni in radovedni, čutili boste neizmerno potrebo po razburljivem in dinamičnem dogajanju v tem mesecu. Zanimalo vas bo več stvari hkrati in vsega se boste učili. Ogromno ognjene energije boste dobili po 20. Energija prihaja do vas in vam namenja pogum in odločnost. Imeli boste resen namen v preteklih časih vse začeto končati. V to dinamično učno obdobje lahko vštejete kak seminar, tečaj ali druge vrste vložkov v vse nivoje vašega znanja. Zaljubljenci si boste vzeli čas tudi za lepše zadeve, ki vam jih ponuja izven dela in učenja življenje. Če imate že izbranega sopotnika, nič hudega, vajino zvezo lahko še bolj utrdite in polepšate vsak dan posebej. Od 12. pa vse do 20. boste delili in dobivali nežnosti na pretek. Ste še samski? Našli boste svojo dušo dvojčico, da boste lahko načrtovali skok v novo leto v dobri družbi. Med 20. in 26. se vam bodo dogajale same nenavadne z godbe, posebej na poslovnem poligonu. Za zaključek meseca pa prileti na vaš račun velik dobitek.

RIBI

Morda boste tudi tokrat malce pretiravali v razmerju. Ker ne boste dobili vrnjeno ljubezen, tako kot si želite, boste nekoliko žalostni. V tolažbo pripravljajo zvezde popravni izpit, po 12. boste spet kot v devetih nebesih, srečni i n l jubljeni kot vedno! Če ste v peti v posel, pohitite, da za urejanje starih poslov ujamete tokratni Merkur, ki vam bo naklonjen do 20. Tudi plačali vam bodo, kot ste dogovorjeni! V tem času se dogovorite za posle, ki jih boste realizirali kasneje, morda celo v naslednjem letu. Na sestanku, ki bo najprej videti, kot da ni nič pomemben, se vam bo ponudila enkratna priložnost, ki je nikakor ne smete spustiti iz rok. Imate namen kupovati nepremičnino, morda kaj prodajate ali le najemate prostore ali stanovanje, uspešni boste po prestopu sonca v strelca 23.! In spet smo pri ljubezni, ki je vam vedno v ospredju, ker s te z nani romantiki. Na vse, ki ste v kar resni zvezi, čaka »prepovedan« sadež, ki bo preoblekel mesec november v najbolj čaroben med jesenskim časom. Bodite le previdni in svoje skrivnosti ne delite z drugimi, če ne želite imeti sitnosti po mlaju 26.!