Kaj pravijo zvezde v avgustu?

Deli novico s tvojimi prijatelji

Horoskop avgust 2020

Na vrsti je vaš najljubši mesec – avgust. Sonce, svobodo in ljubezen si vzemite v največji meri in se pripravite na čas, ko bo vsega manjkalo Seveda boste morali nekaj dni usmeriti tudi v delo, ki se je nabralo zaradi svetovne situacije. Najbolj primerno obdobje za različne transakcije, bo po 12. avgustu, ko vam bo Merkur spet naklonjen. Ste imeli morda v načrtu kakšen večji nakup? Glede tega se odločite šele v drugi polovici meseca. Nekaterim se bo ponudila priložnost menjave službe. Odločitev dobro premislite, saj bo šlo za posebno priložnost. Nekaj več časa posvetite svojemu ljubezenskemu življenju. Druga polovica meseca bo zelo aktivna. V primeru, da ste spet ali še samski, boste imeli možnost srečati osebo, ki vam bo polepšala sive prazne dni. Zapomnite si – kdor upa, ta zmaga.

 

OVEN

(21.3. do 20.4)

V nov poletni mesec vstopite previdno. Luna v Kozorogu zahteva tehtne premisleke, tudi druge zvezde pa narekujejo premišljene korake. Vseeno ne prelagajte poslovnih odločitev, da si ne boste uničili finančnih načrtov. Izkoristite pozitiven vpliv Merkurja, ki vas bo pri odločitvah podpiral po šestem v mesecu. Še posebej pri odločitvah na poslovnem parketu. Vaši dogovori bodo dobili pravo težo v drugi polovici meseca in sledil bo uspeh. Vse doma odprte zadeve in morebitne konflikte boste uspeli urediti med 8. in 20. avgustom, kasneje pa bo potrebno več potrpežljivosti. Mesec boste preživeli manj burno in dramatično.

 

BIK

(21.4 do 21.5)

Dober začetek avgusta prinaša nov, optimističen pogled v prihodnost. Uspelo vam bo tisto, kar ste si želeli že nekaj časa. Ugoden bo tudi razplet glede nepremičnine, ki vas je zadnje mesece zaradi splošne negotove situacije zelo skrbel. Zgodba se bo razpletla v ugodno smer. Tokrat bo na vaši strani Venera, ki bo poskrbela za ljubezensko življenje po 8. avgustu. Napoveduje vam zaljubljenost in izboljšanje splošne finančne situacije. Tudi vaše splošno zdravstveno stanje se bo bistveno izboljšalo. Odlično počutje vas bo navdalo z občutkom sreče. Dopust vam bo koristil, zato si ga privoščite, da si naberete pozitivne energije za čase, ko jo boste še kako potrebovali.

 

DVOJČKA

(22.5 do 21.6.)

Prva polna luna, tretjega v mesecu, bo dobro vplivala na vaše poslovne poteze, manj pa se bo vpliv poznal v zasebnem življenju. Do 7. avgusta imate čas za reševanje ljubezenskega zapleta, ki je nastal zaradi preteklih okoliščin. Pohitite z odločitvijo, da kasneje ne boste obžalovali zamujene priložnosti. Po 17. v mesecu vas čaka umirjeno zasebno in burno poslovno življenje. Odprle se vam bodo nove priložnosti za prave odločitve, ki jih ne zamudite. Po 19. avgustu si privoščite čas za sebe in vaju. Tudi kakšen dan dopusta vam bo dodal novo energijo za čase, ki prihajajo. Poslušajte svoj notranji glas in premišljeno reagirajte na navodila. Napolnite svoje »energetsko skladišče« z dovolj sončne energije.

 

RAK

(22.6 do 22.7.)

Nov mesec vas bo malce streznil. Luna napoveduje zahtevne zemljiške odločitve, že 3. avgusta pa bo s svojo dramatično pozicijo temeljito pretresla vaše življenje. Ne smete dovoliti, da se situacije zameglijo, da vam ostanejo nedokončani projekti. Časa za počasno reševanje tokrat ni. Po devetem v mesecu boste imeli na svoji strani Venero, ki bo poskrbela za ljubezenski navdih in pozitivne spremembe v denarnici. Seveda morate paziti na denar in ga nekaj prihraniti. Odpovejte se nakupovanju brez tehtnega razloga. Vse zahtevne poslovne operacije in pomembne pogovore premaknite v čas po zadnjem krajcu, po 11. avgustu. Mlaj bo 19. avgusta zelo pomemben. Bolj lahkotno boste lahko delovali šele po 23., ko se bo sonce premaknilo v umirjeno Devico.

 

LEV

( 23.7. do 23.8.)

Prve dni visokega poletja začnite preudarno. Luna v Kozorogu vas bo streznila. Že 3. avgusta boste doživeli mlajev krst v vašem znamenju in to bo čas, ko bo potrebno zavihati rokave. Poslovno življenje bo od vas zahtevalo več domišljije in iznajdljivosti. Merkur vas bo na poslovni poti spremljal po šestem avgustu. Poiščite kontakte tistih znancev, ki jih boste potrebovali. Krajši dnevi zahtevajo hitro ukrepanje na simbolni ravni. Zasebno se boste dobro počutili in manjši zaplet vam bo uspelo hitro urediti. Predlagam vam, da se zanesete na svoj notranji glas, da ne dovolite, da vas negativne medijske »resnice« spravijo v slabo voljo. Optimizem je tokrat izjemno pomemben.

 

DEVICA

(24.8. do 23.9.)

V avgustu vas bo luna podprla pri vseh vaših načrtih. Celo polna luna, 3. avgusta, vam rojenim v prvi dekadi ne bo povzročala težav. Vse do petega v mesecu boste imeli rojeni v tretji dekadi poslovno priložnost. Izkoristite jo. Zvezdno nebo vam bo po osmem avgustu namenilo nekaj čarobnih ljubezenskih utrinkov in če ste še sami, se boste odlično znašli v danem trenutku. Vsi, ki ste imeli nekaj težav na finančnem področju, lahko pričakujete bistveno boljše čase. Odločite se lahko za večji nakup (ali prodajo), ki je bil zadnje mesece zaustavljen. Polna luna vas bo 17. avgusta malce zmedla, a večjih zapletov ne pričakujte. Prestop sonca po 23. avgustu, v vaše znamenje, si boste zapomnili po prijetnih dogodkih. Ugoden veter izkoristite za vse stvari, ki vas bodo držale pokonci v drugih časih.

 

TEHTNICA

( 23.9 do 23.10)

Začetek meseca bo, navkljub polni luni, umirjen. S poslovnimi odločitvami počakajte do prestopa Merkurja, ki bo šestega avgusta. Po tem datumu boste marsikaj premaknili v normalne tirnice. Na ljubezenskem področju se bodo vrnili nostalgični časi, po 8. avgustu bo stara ljubezen ponovno oživela. Za tiste, ki ste samski, pa se na obzorju kažejo obrisi novega razmerja. Finančna slika bo bolj umirjena in zaradi tega je večje naložbe bolje preložiti. Poslušajte svoj notranji glas in preslišite množico nasprotujočih si novic. Zdravje vam bo dobro služilo in odlično počutje vas bo navdalo z optimizmom in upanjem. Mlada luna, 19. avgusta, in prestop sonca v Devico, 23. avgusta, bosta vnesla nekaj nemira v vaše življenje, toda brez večjih zapletov.

 

ŠKORPIJON

( 24.10 do 23.11)

Nekateri bi se pritoževali nad zahtevami, ki jih bo prinesla luna v Kozorogu, vam pa bo šlo tokrat kot po maslu. Merkur vas bo poslovno motiviral, drzni boste pri pogajanjih in sklepanju pisnih dogovorov. Tudi zemljiške transakcije boste odlično izvedli, bodisi kot posrednik ali kot prodajalec oz. kupec. Finančna slika se vam po 8. avgustu bistveno izboljša, vse to pod okriljem Venere in njenim vstopom v Rakovo znamenje. Venerin ugoden vpliv prenesite tudi na zasebno, ljubezensko področje. V primeru, da boste reševali zaplete v trenutni zvezi, se bodo zadeve pomirile. Tudi samski boste našli novega partnerja. Retrograden Jupiter vas bo nekoliko upočasnil. Po mlaju, 19. avgusta, in prestopu Merkurja v Devico, 21. avgusta, pa se bodo vaše akcije podvojile.

 

STRELEC

( 24.11 do 22.12)

Vaša strast so potovanja, a to poletje boste preživljali na inovativen način. S popolnoma nove strani boste spoznali bližnje kraje. Merkur vas bo šestega v mesecu poživil, njegov premik se bo poznal tudi poslovno. Uresničili boste nekaj zadev, ki so stale in vas že dolgo skrbele. Poslovno boste ponovno zaživeli. Po osmem avgustu bo tudi Venera bolj prijazna in mlajši boste začutili metuljčke v trebuhu. Za vse oddane pa bo Venera dorbo delovala dvotirno – doma se bodo zadeve umirile, na bančnem računu pa bo viden ugoden premik. To poletje nakupujte in prodajajte premišljeno, poslušajte sebe in upoštevajte negativne izkušnje letošnjega spremenjenega življenjskega stila. Previdnost ni nikoli odveč. Vaš čas bo v avgustu prišel konec meseca, med 23. in 27.

 

KOZOROG

(23.12. do 20.1.)

Avgust bo imel dober začetek in še boljši konec. Mesec boste začeli z vašo luno, doživeli ognjemet ščipa in nato zajadrali v poslovne aktivnosti šestega avgusta. Dinamika delovanja bo izziv Merkurja v Levu in stampedo bo trajal do 21. avgusta. Med tem časom boste ustvarjali tudi doma. Pod okriljem Venere boste osvajali, kar sicer ni v vaši navadi. Venera vam bo ustvarjala priložnosti tudi na finančnem področju, kar nekaj sredstev se bo skoraj nepričakovano prelilo na vaš račun. Poletje vam bo ostalo v lepem spominu, navkljub omejitvam. Prosti čas izkoristite za aktivnosti, ki krepijo imunski sistem in skrbijo za vašo kondicijo. Vse našteto vam bo prišlo prav v kasnejših mesecih. Prelomni bodo dnevi drugega dela meseca, še posebej 23. avgust, ko boste odpirali nova področja, tako poslovno, kot zasebno.

 

VODNAR

( 21.1. do 19.2.)

Poletje tokrat doživljate na drugačen način. Brez eksotičnih potovanj, raziskovali boste bližnje kraje in po 6. avgustu, boste spoznali skrivnosti domačih krajev. Pod okriljem Merkurja v Levu boste ustvarjali nova razmerje, ki vam bodo odpirala nova poslovna področja. Vse se bo dogajalo tudi v okviru delovanja Marsa, ki vas bo iz Leva izjemno motiviral. Zasebno boste čutili umirjenost Venere po njenem premiku v Raka, za oddane napoveduje konec grozne ločitve. Vse strasti se bodo počasi umirile. Samski lahko spoznate sebi enako dušo, s katero boste lahko, z malo prilagajanja, potovali v prihajajoče krizno obdobje. Vaših pet minut bo 19. avgusta, ki bo vaš dan.

 

RIBI

( 20.2. do 20.3.)

Na kožo vam je pisano življenje, ki teče po varnih tirnicah. Tokrat se začenja mesec s Kozorogovo noto, torej brez zapletov. Polna luna vas bo tretjega v mesecu nekoliko vznemirila. A le za kratek čas. Poslovni premik napovedujeta najprej Merkur, 6. avgusta, nato mu sledi Venera, ki se bo 8. avgusta preselila v Raka. Ta Venerin premik boste čutili zasebno, ko boste reševali vaše ljubezensko življenje. Uredili boste zaplete, pomirili strasti in odprli vrata novim pogajanjem. Na poslovnem področju bo Venera prinesla nekaj finančnih priboljškov in v drugo polovico leta boste vstopili z manj skrbmi. Ves čas vas bo motiviral Mars, ki ne bo dopustil poležavanja in brezdelja. Avgusta boste mlaj preživeli brez zapletov in po prestopu Sonca, 21. v mesecu, se bodo uredile vse odprte zadeve.

 

Horoskop za vas pripravlja astroroza@gmail.com, ki jo za pripravo razširjenega horoskopa lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041 696 809.