Kaj pravijo zvezde v oktobru?

Deli novico s tvojimi prijatelji

Za nami je poletje, ki nam je prineslo toplo sonce, hladen vetrič in občasno vročino ter napetosti in omejitve. Navkljub vsemu smo bili vsaj nekaj časa svobodni. Upam, da ste si nabrali zaloge D vitamina in si napolnili življenjske baterije z energijo, za dni brez sonca, brez svobode. Samo do 6. septembra je imelo v naših krajih sonce moč, da zdravi in varuje telo pred okužbami. Za polepšanje čedalje krajših dni, vam nudim neka koristnih napotkov. Naberite liste lovora, jih narežite ali zdrobite v steklen kozarec ter prelijte z dobrim domačim olivnim oljem. Kozarec zaprite in hranite v temnem prostoru ter ga vsak dan pretresite. Čez mesec dni boste dobili odlično zdravilno olje, ki ga lahko uporabljate pri reševanju težav z želodcem (zjutraj ga zaužijte žličko pred prvim obrokom). Z oljem lahko masirate boleče sklepe, ter s tem zmanjšate bolečine in hkrati negujete kožo. V dneh brez sonca, pred spanjem zažgite tri vejice lovorja. Vonj tlečega lovorja namreč pomirja, odganja črne misli ter uspava. Od poletne iznajdljivosti bo odvisno vaše počutje v prihajajočih mesecih brez sonca, svetlobe in svobode. Zapomnite si – kopanje v sončni svetlobi je ključno za krepitev imunskega sistema, saj je sonce eliksir življenja in varuh našega zdravja.

Horoskop za vas pripravlja astroroza@gmail.com, ki jo za pripravo razširjenega horoskopa lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041 696 809.

OVEN

(21.3. do 20.4.)

V nov mesec boste vstopili v spremstvu polne lune drugega oktobra. Lažje vam reševati zahtevne poslovne izzive. V veliko oporo bo Mars, zato boste uspešni tudi pri urejanju ključnih družinskih projektov. Na ljubezenskem področju bo vse po starem, brez dramatičnih obratov. Mlada luna v nasprotnem znamenju, 16. v mesecu od vas zahteva tehten premislek. V primeru, da ste imeli v mislih večji nakup, ga opravite do 13. oktobra. Pod okriljem obeh zvezdnih velikanov, Jupitrom in Saturnom, vam bo šlo vse dobro od rok.

 

BIK

(21.4. do 21.5.)

Začetek novega meseca bo od vas, zaradi polne lune 2. oktobra, zahteval previdnost zlasti na poslovnem področju. Saturn vam bo nekoliko kasneje v pomoč pri nakupu ali najemu nepremičnine, Merkur pa vam bo s svojim gibanjem narekoval previdnost pri podpisovanju, pisanju in sklepanju ustnih dogovorov, ki bodo prišli na vrsto po 13. oktobru. Na vaši strani bo Venera, ki skrbi za ljubezen in finančne prilive. V družbi planeta sreče bo poskrbela, da boste mesec doživeli kot uspešen in popoln. Previdni bodite le 16. oktobra – morda boste malce upočasnjeni zaradi vam že znane situacije, toda konec meseca boste s potekom dogodkov zadovoljni.

 

DVOJČKA

(22.5 do 21.6.)

Toplo poletje je bilo odlična popotnica v nič kaj prijazen jesenski del leta. Po 13. oktobru bodite previdni pri komuniciranju in v prometu. Opozorilo velja tudi za področje financ, ki jih morate v prihajajočem mesecu modro usmerjati. Ljubezen poganja vse v vašem življenju, a tokrat bo mirovala, kar je lahko nadležno za vse, ki ljubezen še iščete. Zvezde narekujejo moratorij na vse vaše ljubezenske aktivnosti. Več sreče boste imeli na vseh področjih vašega življenja do 22. oktobra. Vse sile usmerite na 16. dan v mesecu, ko bo mlada luna poskrbela za srečen preobrat.

 

RAK

(22.6 do 22.7.)

Umirite svoje korake. Polna luna 2. oktobra, vam tokr at ni naklonjena . Vse načr te glede nakupov, vlaganj in podobnih večjih ter zahtevnih projektov skušajte izpeljati do 13. oktobra. Kasneje vam bo situacijo otežil retrogradni Merkur. Po omenjenem datumu obstaja večja verjetnost napak. Ljubezen boste tokrat postavili na stranski tir, saj se planet ljubezni Venera v Devici ne bo izkazal v obliki strastne ljubezni. Zato pa vam bo povezava ozemljenega para Jupitra v Kozorogu in Venere v Devici prinesla odlično finančno presenečenje, še posebej po 22. v mesecu.

 

LEV

( 23.7. do 23.8.)

Upam, da ste si v izjemnem poletju nabrali energije za jesen in zimo ter boste tako lažje zdržali v novem vsakdanjiku. Vroča luna bo 2 . oktobr a zelo obet avna . Med 10. in 12. oktobrom boste uspeli postaviti prave temelje za nadaljevanje začetega. Vlaganje denarja ali večji nakup usmerite v čas do Merkurjevega obrata, 13. oktobra. Mars vam ne bo čisto predan, toda vseeno vztrajajte pri izpeljavi svojih načrtov. Več sreče boste imeli 16. v mesecu. Vaša ljubezenska zgodba bo zaradi Venere v oktobru bolj umirjena, po 29. pa boste dobili novo priložnost.

 

DEVICA

(24.8. do 23.9.)

Vroče poletje se poslavlja in napoveduje dolge dni z manj tople sončne energije. Seveda ste kot vedno poskrbeli za svoje zdravje, nabrali dovolj zdravilnih zelišč in pripravili zelenjavo ter sadje za zdrave obroke za vso družino. A ne pozabite na svoje zdravje. V oktobru se boste posvetili svojim finančnim projektom in uredili nujne zadeve, ki ste jih zasnovali med poletjem. Pravi dnevi za urejanje težjih opravkov bodo do 13. v mesecu, starejše načrte pa lahko izpeljete po 16. oktobru. Uradne in sodne zadeve boste lažje zaključili po 29. oktobru. Ljubezen tokrat ne bo v ospredju, saj bo vse teklo po zastavljenih načrtih.

 

TEHTNICA

(23.9 do 23.10.)

Pogled v zvezdno nebo svetuje, da se oktobra minimalno izpostavljate in čim bolj poskrbite zase. Venera tokrat ne bo imela najboljšega vpliva na vaše ljubezensko življenje, ker ji Devica ni naklonjena. Drugače pa bo na finančnem področju, kjer lahko pričakujete odlične rezultate. Po 13. oktobru vam bo mlada luna, navkljub retrogradnemu Merkurju, prinesla nekaj odličnih poslovnih priložnosti. Jupiter in Venera bosta poskrbela za svetovno finančno sliko – nekateri bodo veliko zaslužili, drugi pa nekaj malega tudi izgubili. Potrudite se, da boste med uspešnimi. Najlepši dnevi vas čakajo po 23. oktobru.

 

ŠKORPIJON

(24.10 do 23.11.)

Merkur vam bo zelo naklonjen, vse do 13. oktobra vam bo v veliko pomoč. V tem času opravite večje nakupe. Brez skrbi lahko vložite večjo vsoto denarja ali vsaj položite varščino. Venera in Jupiter sta izjemno naklonjena odlični finančni sliki, tudi v ljubezni vam bo šlo dobro. Še posebej rojenim v drugi dekadi. Med polno luno, ki bo 2. oktobra, in mlajem 16. oktobra, boste izpeljali nekaj dobrih pravnih potez. Tudi 18. dan v mesecu bo za vas v vseh pogledih odličen dan. Prestop Sonca v vaše znamenje, 23. oktobra, napoveduje vrsto odličnih dogodkov.

 

STRELEC

(24.11. do 22.12.)

Koledar neusmiljeno napoveduje jesen in konec sončnih kopeli. V vročem poletju ste si nabrali moči za spopad z norimi idejami. Rojeni ste svobodni in svoboda vam največ pomeni. Tokrat bo za vas koristno deloval Mars in poskrbel, da boste pospravili zadeve, ki so ostale nedokončane. Idealen bo srednji del meseca. Seveda boste v tem času poskrbeli tudi za bolj prijetne stvari, ki jih pokriva Venera. Ljubezni bo v oktobru manj, vseeno pa dovolj, če sta bila imela s partnerjem že prej narejene načrte za prihodnost.

 

KOZOROG

(23.12. do 20.1.)

Jesenski mesec boste pričeli pod pozitivnim okriljem sijoče polne lune. Vse sile usmerite v poslovna dejanja, nakupe ali rezervacije. Kar boste opravili pred 13. oktobrom, se bo izšlo več kot dobro. Manj pomembne načrte lahko mirno prestavite v drugi del meseca, po mlaju, 16. oktobra. Sicer pa se prepustite toku, ki vas vodi v nov način življenja, ki nam ga zapovedujejo zvezde. Kmalu boste ugotovili, da morate sami poskrbeti za sebe in tiste, ki so povezani z vami. V oktobru se popolnoma prepustite ljubezni in ne poskušajte stvari usmerjati po svoje.

 

VODNAR

(21.1. do 19.2.)

Luna vas bo na začetku meseca spomnila, da ste nekaterim ostali dolžniki za podporo v času, ko ste bili v stiski in vam je bilo najtežje. Sedaj se vam odpira nov svet in nove priložnosti. Petkova druženja vas vodijo v drugačen svet. Venerin premik vas bo obdaril z edinstveno priložnostjo, ki je ne smete zamuditi. Vaši dnevi bodo 7., 17. In 23. september. Vsako novo delo morate začeti ob ugodnem času. Tudi doma boste uredili zadeve tako, da bo v hiši spet mir.

 

RIBI

(20.2. do 20.3.)

Spadate med tiste, ki se ne zaletavajo po nepotrebnem v vrata, ki so zaprta. V življenju vas je ta filozofija večkrat obvarovala pred težavami. Tudi tokrat bo tako. Vse pomembne poslovne in druge zahtevne projekte uredite do 13. oktobra. Kasneje se prepustite toku. Zasebno ste na boljšem, kot ostali. Venera vam bo v sozvočju z Jupitrom prijazno odprla vrata ljubezni. Mlada luna vam bo v veliko pomoč, vaš dan bo 16. oktober. Nekaj bolj pomembnih zadev preložite na 23. v mesecu in, če boste ujeli pravi trenutek, se bo oktober za vas končal odlično.