Deli novico s tvojimi prijatelji

V Istri že več kot desetletje delujem kot TUINA terapevt. TUINA masažna terapija je veja tradicionalne kitajske medicine. Gre za kombinacijo masažnih tehnik, akupresure akupunkturnih točk ter ročnih manipulacij, ki jih izvajam med samo terapijo. Vse omenjene tehnike pa so popolnoma neboleče.

 

V svetu je TUINA masažna terapija klinično dokazano daleč najbolj uspešna metoda pri zdravljenju bolezni hrbtenice, kot so bolečine v vratu , križu, išias, zdrs medvretenčne ploščice, bolečine v ramenskem obroču, glavoboli, migrene, vrtoglavice, zaprtje, predmenstrualne težave ter različne bolečine.

 

Moja 68-letna pacientka iz Lucije, Habicht Milena, pravi: “Za TUINA masažno terapijo sem se odločila zaradi hudih bolečin v kolenih, ki so me tudi ponoči zbujale. Po šestih terapijah se je stanje tako izboljšalo, da se zjutraj zbujam naspana in spočita. Terapija mi je olajšala gibanje. Kot bi v terapiji doživela del narave in vse štiri letne čase.”

Branka Ocepek iz Zagorja pa doda: “Tuina terapijo sem dobila kot eno najlepših daril za rojstni dan.”

 

Ko se odločite za paket vsaj šestih osnovnih TUINA terapij, ki so potrebne za resnejše izboljšanje kakršnegakoli stanja za daljše časovno obdobje, postanete član prvega in edinega tovrstnega TUINA kluba v Sloveniji. Vsako sedmo terapijo dobite kot moje darilo. Izvajam tudi zdravljenje z naravnimi učinkovinami morja, z oblogami solinskega blata in s slanico – matična voda, pridobljena v Krajinskem parku Sečoveljske soline. Obe sestavini sta, s strani Ministrstva za zdravje Republike Slovenije, priznana kot naravna zdravilna dejavnika. Izvajam tudi tradicionalno terapijo s solnimi platnenimi snopki, ki jih namočim v toplo oljčno olje in z njimi z masažnimi gibi potujem po telesu.

 

S športnimi masažami pripravljam športnike na treninge in tekme ter jim pomagam pri morebitnih poškodbah. K sodelovanju vabim tudi športne klube.

 

Letos bo v Strunjanu potekal Zdravilni Tuina kamp Strunjan 2020. Družili se bomo šest dni, predstavil vam bom šest različnih terapij, šestkrat bomo izvedli trening nordijske hoje, prav tako bomo šestkrat skupaj plavali. Več o programu pa v naslednji številki.

 

Na TUINA terapijo in ostale storitve se lahko naročite vsak delovnik, med 8-9 uro, na +386 40 360 788.

 

Delovni čas: vsak dan od 9-19.Tudi ob vikendih.

 

Masaže, Robert Slapar s.p.

TUINA terapevt Strunjan

robert.slapar@gmail.com

mobi: +386 40 360 788Oglasno sporočilo.