Želite postati turistični vodnik?

Deli novico s tvojimi prijatelji

Vsi, ki si želite postati lokalni turistični vodniki, se lahko še do 18. marca prijavite na tečaj, ki bo konec meseca marca v Portorožu.

Uspešno opravljen tečaj je osnova za pridobitev izkaznice za lokalnega turističnega vodnika na območju štirih istrskih občin Ankaran, Koper, Izola in Piran in za vpis v register turističnih vodnikov slovenske Istre. Tečaj je razdeljen na teoretični del, ki obsega predavanja in praktični del, ki zajema terenske vaje in študijski izlet.

Teoretični del bo potekal med 28. in 29. marcem v stavbi Krajevne skupnosti Portorož, na naslovu Obala 16 v Portorožu, 30. marca pa bodo na programu terenske vaje, 31. marca sledi še študijski izlet po obalnih mestih in zaledju slovenske Istre, zpit sledi 13. aprila. Po uspešno opravljenem izpitu bodo udeleženci tečaja prejeli izkaznico lokalnega turističnega vodnika.

Kotizacija za tečaj znaša 200 evrov in vključuje gradivo, avtobusni prevoz za študijski izlet in izpit ter izdelavo izkaznice. Vsi zainteresirani se na tečaj lahko prijavite tako, da izpolnite prijavnico na tej povezavi do vključno ponedeljka, 18. marca 2019, in jo pošljete po navadni pošti ali e-pošti na Turistično združenje Portorož, g. i. z., Obala 16, 6320 Portorož, z dokazilom o vplačani kotizaciji. Kotizacija se vplača na TRR Turističnega združenja Portorož, g. i. z. –  10100-0032634190, odprt pri Banki Koper, PE Lucija.

Dodatna pojasnila in Informacijepa dobite na telefonski številki 05/674 82 64 ali na elektronskem naslovu patricija.grzinic@portoroz.si.