PIRAN: Stand up večeri z Gašperjem Bergantom in Admirjem Baltićem

Deli novico s tvojimi prijatelji

Mediadom Pyrhani ter Zveza kulturnih društev Piran v sodelovanju z OI JSDK Piran, tudi letos organizirata »Mediadom Stand-up večere«. Po uspešnih filmskih večerih bosta 27. in 28. marec v znamenju stand-up komedije, ki v Piranu ni ravno stalnica. Prvi večer bo nastopil Gašper Bergant, drugi večer pa Admir Baltič z monokomedijo »Slaba Družba«. 

 width=Gašper Bergant, ki bo nastopil 27.marca, ob 20. uri, je Zgornje savinjčan, ki ima rad suho meso, pivo, vonj po senu ter starejše ženske (se pravi nad 26). V tem vrstnem redu. Orje ledino in podira meje sprejemljivega v slovenski stand-up komediji.  Obiskoval je Škofijsko klasično gimnazijo, noto pa šolanje nadaljval na Fakulteti za arhitekturo. Pred nekaj leti je prišel do točke, ali gre k psihiatru, ali pa se prične ukvarjati s komedijo. Odločil se je za slednjo. Dobra odločitev!

Admir Baltić ali Hitronogi Žuti je otrok ljubljanskih ulic in se po dolgoletni karieri v kriminalu na drobno znajde v priložnosti za analizo svojih preteklih poklicnih in osebnih “uspehov”. Čisto po naključju, skozi zgodbe o sebi, svoji družini in svojih prijateljih, spregovori tudi o številnih družbenih problemih sodobne Slovenije, pri tem pa vas ne razjoče, temveč do solz nasmeje! Z Monokomedijo Slaba družba vas bo navdušil 23. marca ob 20. uri.

Monokomedija »Slaba družba« traja 70 minut, Admir Baltić se v njej ne predstavi samo kot komik in igralec temveč tudi kot izvrsten pevec. Admir Baltić, ki igra Žutega, v predstavi večinoma govori, a ponekod tudi poje in repa. Jezik v predstavi je t.i. ljubljanska čefurščina, ki je v svoji preprostosti zelo lahko razumljiva povsod po Sloveniji.

Predstavi sta brezplačni, vendar pa je zaradi omejenega števila vstopnic obvezna rezervacija. Vstopnice lahko rezervirate prek elektronskega naslova info@mediadom-piran.si ali na telefonski številki 030 703 110 v času uradnih ur muzeja.