$: Napolnimo se z energijo za nove zmage

Deli novico s tvojimi prijatelji

Pomlad je čas, ko se narava prebuja. Pravi čas, da se napolnimo z energijo za nove zmage, v objemu narave. Privoščite si tek ob solinah. Balzam za telo, ki pospeši miselne procese, z negativnimi ioni bogato ozračje pa tudi za hitrejšo regeneracijo in boljšo koncentracijo.

Za sprostitev po teku se prileže plavanje ob meditativni glasbi v bazenih z ogrevano morsko vodo Sea Spa ali tistih s termalnim Pramorjem v Termah Portorož. Medtem, ko bodo vaši otroci svojo domišljijo izživeli v prenovljeni igralnici Mini Kluba.

Terme Portorož

V sklopu resorta LifeClass Hotels & Spa delujejo Terme Portorož, ki se lahko ponašajo z dolgoletno tradicijo zdravljenja s petimi naravnimi, zdravilnimi dejavniki, tesno povezanimi z lokalnim okoljem in pridelavo soli v Sečoveljskih solinah. Pri tretmajih uporabljajo zdravilne elemente kot so: mediteranska klima, slanica (acqua madre), solinsko blato (fango), morska voda ter 42.000 let staro Pramorje. Ajurvedska masaža hrbta v Shakti-Ayurveda Centru bo prebudila vse vajine čute in vaju ponovno povezala. Ajurveda je naravna rešitev za vse tegobe telesa in duha. Gre za celosten pristop k boljšemu počutju.

Lepotni tretmaji s tradicijo

Pet naravnih zdravilnih elementov, ki izvirajo iz lokalnega okolja se že 800 let uporabljajo za zdravljenje različnih obolenj, za izboljšanje počutja in lepši videz. Če boste svoji koži privoščili solni piling z mediteranskimi zelišči in biserno kopel s slanico – koncentrirano morsko vodo, ki nastaja pri izhlapevanju vode v solnih bazenih – vam bo nadvse hvaležna. V Thalasso Centru si lahko privoščite še zdravilno fango oblogo, ki pomaga pri bolečinah v sklepih in občutku težkih nog. Zdravilni elementi po principu 0 kilometra, torej.

Bikini linija ˝mimogrede˝

Poletna sezona se bliža, vi pa si niste najbolj všeč v kopalkah? Tako moški kot ženske se srečujemo z odvečnimi maščobnimi oblogami, ki se jih želimo kar najhitreje znebiti. Včasih se na dopust odpravimo nezadovoljni, ker enostavno ni bilo časa. Zakaj se ne bi tokrat nanj pripravili? Aparat Med Contour Multipower je najnovejša pridobitev portoroškega Centra za estetiko in anti-aging. Z njim dokazano izgubite do 6 cm obsega pasu že po prvem tretmaju, primeren pa je tudi za odstranjevanje celulita in vidno izboljšanje izgleda gub. Rezultati, ki so vidni takoj. Vaša priložnost, da ponovno zasijete!

Savnanje za zdravje

Zaprite oči in vstopite v Sauna Park, kjer na vas čaka 7 različnih savn na več kot 1.000 m2 površine. Poleg klasične finske in turške savne bodo za izločanje strupov iz telesa poskrbele zeliščna, thalasso in solna savna. Med savnanjem si privoščite tudi malo premora – Kneipp kopeli, masažni vrelci, slapovi, barvna terapija in ledena jama bodo poskrbeli, da se boste napolnili s svežino.

Pomladni ritual za lepši dan

Razvajanje v jacuzziju z dišečimi eteričnimi olji in kozarcem penine ter Wai Thai masaža z oljem in masažnimi kroglicami je odlična ideja za sprostitev, tudi v dvoje. Če k temu dodano še originalen tajski ambient, v katerem se mističen vonj eksotičnih dišav prepleta s sproščujočo orientalsko glasbo ustvarimo idealno okolje za popolno sprostitev telesa in duha. Privoščite si Tajsko razvajanje v dvoje po ceni 159 €, v katerega sta vključeni tudi dve tradicionalni masaži Wai Thai. Kombinacija tradicionalne tajske masaže, masaže z oljem in masažnimi kroglicami bo sprostila telo in povečala vajino gibljivost.

Za nepozabne spomine. Kam na izlet?

Barvite zaledne vasice kot so Padna, Koštabonain Sv. Peter so kot nalašč za kolesarske ingurmanske izlete. Raziščite neraziskano v družbi vaših najbližjih! Sobotni večer pa si rezervirajte za koncert odlične glasbene skupine v Café Centralu. Ko spregovori glasba, se naša duša uglasi s telesom.

Zanimivi okusi Istrian Bistro & Tapas bara

Vse se začne in konča pri dobri hrani. Zakaj si ne bi tokrat privoščili svežih in lokalnih jedi izpod rok odličnih kuharjev Istrian Bistro & Tapas bara, ki navdih za pripravo zanimivih kreacij črpajo iz ljubezni. Slastni tapasi, domači njoki z boškarinom in veganske jedi izpod rok odličnih kuharjev bodo poskrbeli, da bodo vaše brbončice zadovoljne. Naj se popoln dan zaključi z odlično hrano! Rezervacije in informacije: booking@lifeclass.net, 05 692 90 01.

 

Vsebino omogoča LifeClass