Sprehod skozi čas

Deli novico s tvojimi prijatelji

Mesec marec je mesec, ki vam bo prinesel predvsem uspeh na poslovnem področju, zagotovo pa se v tem mesecu ljubezni, ne smete izogibati vsem čarom romantičnih trenutkov.

 width=OVEN, pozabite na svojo značilno neučakanost, ta mesec bo malce drugačen od preteklih. Upoštevajte obrnjen hod Merkurja, ki bo upočasnil  vaše delovanje skoraj do konca marca. Bodite  pozorni predvsem na uradne dokumente, da česa pomembnega ne izgubite, založite ali pošljete na napačen naslov. Zastavite si dosegljive cilje, temeljito pretehtajte vse načrte, še posebej dobro pa premislite poslovni del vaše vizije. Vzemite si čas za ljubezen in izkazovanje drobnih pozornosti njej ali njemu. Preverite svoj zvezdni koledar, da si boste lažje izbrali najboljši trenutek za varen skok  v novo obdobje.

 

 width=BIK, do sredine meseca boste pod velikim pritiskom, tako v poslih kot doma v zasebnem življenju. Zato si vzemite več časa za premislek, kako naprej. Sicer slovite kot premišljena, a tudi trmasta oseba, pa vendar tokrat poskusite ti dve lastnosti malce omiliti. Vse zamujeno boste nadoknadili, ko se bo Uran preselil v vaše znamenje. V primeru, da ste še samski, se malce ozrite okoli sebe, saj obstaja možnost, da se celo zaljubite. Prav to bi lahko rešilo vašo osebno stisko in obrnilo vaš življenjski »voz« v pozitivno smer. Z dobro voljo boste lahko segli visoko med uspešne znake tega meseca.

 

 width=DVOJČEK, v tem mesecu si boste vzeli čas zase. Doživeli boste pomemben preobrat in z malo premisleka lahko tik pred koncem meseca naredite nekaj vrhunskih poslovnih potez. Kljub  Merkurju, ki sicer večini astroloških znakov povzroča težave, boste v primeru, da prodajate kakšno zadevo večje vrednosti, posel realizirali. V zasebnem življenju ste na razpotju in tehten premislek je tokrat potreben. Izberite si pravi dan, da potrdite ali prekličete svoje prejšnje odločitve. Z nakupi počakajte do zadnjih dni v mesecu.

 

 width=

RAK, umirjen začetek meseca bo razburkal dogodek, ki bo prinesel vznemirjenje na vseh področjih vašega življenja. Predlog zvezdnega upravnika upoštevajte in več časa in pozornosti posvetite dogajanju na strogo zasebnem področju in poslovni del potisnite malce na stran. Glede na to, da vam družina veliko pomeni, lahko pričakujete pozitivno obdobje. Poleg tega boste urejali tudi neko kočljivo staro družinsko zgodbo, povezano z dedovanjem. Za pomembne pogovore si izberite ugodno delovanje lune, ki ne sme potovati v praznem teku.

 

 width=LEV, naklonjenost sonca in Jupitra skušajte obrniti v svoj prid. V tem mesecu spletajte nova zasebna in poslovna prijateljstva. Od teh sicer navidezno nepomembnih srečanj, boste kasneje imeli veliko korist. Obetate si lahko podporo Jupitra, ki vam vedno prinese košček dobrega v vaše življenje. Vse zamišljene poslovne načrte se potrudite udejanjiti vsaj do sredine meseca.

 

 

 width=DEVICA, nič več ne bo tako kot je bilo. Od sredinskega premika Urana bo vse drugače tudi za vas. Življenje ne bo teklo tako počasi kot ste bili navajeni do sedaj. Tisti, ki so vas poznali kot umirjeno osebo, bodo sedaj spoznali še vašo drugo plat. Poslovno boste postali bolj drzni in energični, pri čemer vam bosta v pomoč vaša doslednost in natančnost. Iz svojega življenja boste naredili novo romantično zgodbo. Končno boste več časa posvečali sebi in ne drugim, kot ste bili vajeni do sedaj.

 

 width=TEHTNICA, glede na prejšnje obdobje bo mesec marec prinesel tudi v vaše življenje svežo sapico. Z nekaterimi načrti boste pohiteli, toda velja upoštevati nasvet zvezdnega časa, izberite pravi trenutek in si vzemite čas za uvajanje novosti. Ponujajo se vam posli, ki ste jih želeli realizirati, a ste nanje do sedaj gledali samo od daleč. S pravnimi posli boste morali pohiteti, saj bo sredi meseca Uran napravil večji premik in nanj ne boste morali več računati. Zasebno boste našli košček sreče za sebe.

 

 width=ŠKORPIJON, zadnje čase ste bili bolj v ilegali. Svojih ostrih bodic že dolgo niste usmerjali v svojo okolico. Umiril vas je dvojec v Kozorogu, Saturnov in Plutonov tandem, ki je naredil iz vas nenevarnega stanovalca zodiaka. Sredi meseca pa bo Uran prinesel malce več vznemirjenja v vaše življenje. Poslovno to pomeni tektonske premike, večje posle boste realizirali zelo hitro, še posebej tiste, ki so vam že dolgo viseli za vratom. Zasebno pa vas v primeru, da ste na prostem trgu ljubezni, čaka Amor s svojimi puščicami.

 

 width=STRELEC, že več časa ste v milostnem objemu planeta sreče Jupitra. Toda naj vas ta ne zapelje, previdnost in hkrati ravno pravšnja mera drznosti vam bosta koristili. Na zasebnem področju ste lahko mirni. Vaša barka bo še naprej plula v vodah ljubezni, poslovno področje pa bo prav takšno kot velja za vse stanovalce Zodiaka. Iskanje novih izzivov je vaša tokratna naloga! Potrebujete veliko novih srečanj in poznanstev, ki vam bodo prinesla nove priložnosti. V primeru, da ste zanemarili nekatere na videz manj pomembne zadeve, si vzemite čas tudi za to. Čez poletje se vam bo to pozitivno obrestovalo.

 

 width=KOZOROG, vi že nekaj časa niste več taki, kot vas poznajo sostanovalci zvezdnega neba. Pluton je namreč obrnil na glavo vaše sicer mirno življenje. Sredi meseca bo Uran poskrbel za še dodatne spremembe, pričakujte nepričakovano. Vse bo drugače, celo vreme se obrnilo na glavo. Tako zasebno kot tudi na poslovnem področju ste tik pred veliko spremembo. Morda bi bilo modro nekoliko upočasniti vaše reakcije. Premislek prinese večji  dobiček. S pravo izbiro lahko konec meseca povečate številke na vašem bančnem računu.

 

 width=VODNAR, po sedmih letih druženja z Uranom ostajate sredi meseca sami na svoji strani reke. To pomeni, da boste morali bolj paziti na svoje besede, še posebej na dejanja. To velja predvsem na zasebnem področju, kjer vaše razmerje s partnerjem lahko postane problematično. Enako nevarno je tudi na poslovnem področju. Če ste v pravnem sporu, premislite vsa svoja dejanja in pazite na komunikacijo, da ne zaidete v slepo ulico. Posvetite se predvsem obstoječim načrtom in misel na uvajanje novosti na poslovnem področju opustite za nekaj časa.

 

 width=RIBI, pomladni čas je za vas vedno vznemirljiv. V preteklih mesecih ste imeli zelo živahno zasebno življenje, pa tudi glede zdravja ste naredili velike korake, zaradi katerih se ponovno počutite živi. Poslovno se vam od sredine meseca nasmiha sreča, kar pomeni, da boste nove projekte speljali mimo vseh preprek, brez večjih materialnih vložkov. Zasebno ste obrnili nov list v svojem  življenju in morda se nova zveza celo obetavno razživi. Kljub vsemu pa boste morali vložiti malo več energije in se bolj potruditi, čeprav je videti, da ste trdnjavo uspeli osvojiti.Horoskop za vas pripravlja Roza, ki jo za pripravo osebnega horoskopa lahko kontaktirate na astroroza@gmail.com ali pa jo pokličete na telefonsko številko 041 696 809.