$: Z novo metodo ALL -ON -4 se boste protezi odpovedali za vedno!

Deli novico s tvojimi prijatelji

Ste brez zob? Imate težave s paradontozo? Ne veste na koga bi se obrnili, da bi prišli do novih zob? Vas proteza moti? Pozabite na vse težave, pozabite na protezo, Ortoimplant Dental spa, poskrbi za to, da se z metodo ALL -ON -4 nikoli več ne boste sramovali svojega nasmeha! Še več, zagotavljamo vam doživljenjsko garancijo.

 width=DOŽIVLJENJSKA GARANCIJA – Pacienta po posegu naročimo na brezplačne kontrolne preglede; garancija velja, če se jih redno udeležuje.

PREDNOSTI METODE ZYGOMA ALL -ON -4

  1. Postopek Zygoma All-on-4 zagotavlja skoraj 100% uspešnost – ni več potrebe za vstavljanje umetne kosti ali dvig sinusa.
  2. Z zigomatičnimi vsadki je kirurški poseg minimalen, čas celjenja po operaciji pa je hiter.
  3. Bolniki lahko hitro nadaljujejo z normalnimi aktivnostmi.
  4. Bolniki ta poseg zelo dobro prenašajo, še posebej, ker je vstavljanje popolnoma neboleče in zelo hitro.
  5. Poseg lahko izvedemo tudi pri bolnikih s sladkorno boleznijo, osteoporozo ali drugo boleznijo, ki je lahko kontraindicirana nadomeščanju kosti.
  6. Bolniki lažje vzdržujejo ustno higieno, ki je povsem enaka higieni naravnih zob.
  7. Vaši “tretji” zobje so videti popolnoma naravni!

 width=

 width=PREDNOSTI ALL -ON -4

  1. All-on-4 je metoda, ki se uporablja pri bolnikih, ki imajo v vsakdanjem življenju zelo visoke zahteve.
  2. Postopek vstavljanja vsadka All-on-4 traja le nekaj ur – morda se zdi nemogoče, vendar ta svetovni tehnološki hit bolnikom omogoča, da se od svoje proteze poslovijo v samo dveh urah.
  3. Takoj po posegu bolnik dobi začasno protetično rešitev, medtem ko so zobje, izdelani po meri, na voljo v roku dveh mesecev.
  4. Nove zobe je v 24 urah mogoče dobiti tudi po puljenju zoba: pomembno je, da ni škode za organizem, poseg pa je povsem varen za bolnika.
  5. Z enkratnim operativnim posegom boste dobili zobe, enake svojim, da boste lahko nemoteno uživali v hrani – in to takoj po operaciji.
  6. Skrb za ustno higieno je enaka kot pri naravnih zobeh.
  7. 7 Poseg lahko izvedemo tudi pri bolnikih s sladkorno boleznijo, osteoporozo ali drugimi boleznimi, ki so lahko kontraindicirane nadomeščanju kosti.

 width=

NIMATE PREVOZA IN NE VESTE, KAKO BOSTE OBISKALI ORDINACIJO?

Ortoimplant dental spa vam prevoz ponuja. Vse kar morate storiti je, da se prijavite na brezplačni prvi zobozdravstveni pregled, kjer boste prejeli vso potrebno diagnostiko in BREZPLAČEN POVRATNI PREVOZ! Pokličite na 00385/ 1-37-03-498

 width=

 

NAJSODOBNEJŠA METODA VSTAVLJANJA ZOBNIH VSADKOV

Na Hrvaškem najsodobnejša metoda vstavljanja zobnih vsadkov v brezzobo čeljust All-on-4, pri kateri zobne vsadke vstavijo v spodnjo ali zgornjo čeljustnico, ter metoda Zygoma All-on-4, s katero se je mogoče izogniti dolgotrajnemu postopku nadgradnje kosti v zgornji čeljustnici z namestitvijo vsadkov v ličnico, sta prepoznavna aduta zagrebške ordinacije Ortoimplant Dental SPA in Zdenka Trampuša, dr. dent. med., častnega člana stomatoloških in implantoloških združenj. Doktorja Trampuša pacienti in stomatološki kolegi poznajo kot pobudnika novih usmeritev, tehnologij in znanstveno utemeljene strokovnosti v klinični praksi, zaradi česar je njegova ordinacija postala izredno priljubljena tudi zunaj hrvaških meja. Zaradi izjemnega poudarka na kakovosti in iskanju individualnih terapevtskih rešitev za vsakega posameznika posebej ordinacija Ortoimplant Dental SPA slovi po tem, da Jo pacienti zapuščajo izjemno zadovoljni.

 width=
Zdenko Trampuš, dr. dent. med.

Dodatna prednost Ortoimplant Dental SPA so storitve spa centra, ki omilijo bolečino ter zmanjšajo oteklino in neprijeten občutek po stomatološkem posegu, pacientu pa omogočajo, da se lahko domov vrne sproščen.

 width=

VSE ZOBOZDRAVSTVENE STORITVE NA ENEM MESTU

Poleg inovativnih zobozdravstvenih metod All-on-4 in Zygoma All-on-4 je ordinacija Ortoimplant Dental Spa edinstvena tudi zato, ker so vam tukaj na enem mestu na voljo vse zobozdravstvene storitve in vrhunska tehnologija. Poleg ekipe vrhunskih zdravnikov je na voljo vse – od estetske kirurgije, protetike, popolnih rekonstrukcij, funkcionalne terapije, endodontije, vsadkov in kirurških posegov, pa vse do ortodontije. Pod eno streho lahko opravite popolno rentgensko diagnostiko, imamo pa tudi zobotehnični laboratorij.