V Koper prihaja avtomoto spektakel: 2. Dobrodelni MotorShow Koper tokrat za Krisove prijatelje

Deli novico s tvojimi prijatelji

Na obali imamo veliko prvakov na državnih in mednarodnih nivojih v različnih panogah avto in moto športa.  Društvo ljubiteljev terenskih vozil OffRoad club Obala je tudi letos omogočilo, da jih boste lahko spoznali ter si jih ogledali v predstavi, ki bo potekala to soboto v Kopru ob glavni avtobusni postaji. Pripravlja se namreč pravi avto-moto spektakel z dobrodelno noto 2. Dobrodelni MotorShow Koper, ki se je lani odvil prvič in privabil dobrih tisoč ljudi.

V lanskem letu so organizatorji Društvo ljubiteljev terenskih vozil OffRoad club Obala tako prispevali 2.700 evrov društvu Sonček – Elerji (društva za cerebralno paralizo), ki je kupilo nujno potrebno dvigalo za bazen, letos bodo denar darovali društvu Palčica pomagalčica, ki je pomagalo v največji vseslovenski dobrodelni akciji, ko smo zbirali denar za malega Krisa in danes še naprej pomaga otrokom, ki si zaslužijo boljšo prihodnost.

 width=

Dobrodelni avto moto show podpira tudi svetovno znani krosist in svetovni prvak Tim Gajser, ki je prav za ta dogodek podaril svojo podpisano fotografijo, ki ga je spremljala na dirkah, kjer jo je imel razstavljeno v svojem boksu. Za podpisano fotografijo že poteka licitacija preko spletne strani na facebooku, sicer pa si jo lahko ogledate in licitirate tudi v prostorih Axle Koper.

 width=

Show, ki mu ni para

Obiskovalci boste lahko uživali v predstavah profesionalnega rally voznika, ki ima za sabo bogato 26-letno kariero Andreja Jereba, večkratnega državnega prvaka in supermoto voznika, ki je pobiral lovorike tudi v tujini Tineta Saražina, znanega voznika Zdravka Komelja, odličnih tekmovalcev v scooter disciplinah, bratov Eneja in Tiana Krševana, Ten Ten ekipe minimota ter mnogih drugih, ki so se prijavili, da bodo sodelovali na 2. Dobrodelnem MotorShow-u Koper. Na dogedek je namreč prijavljenih kar 45 voznikov rally avtomobilov, supermoto motociklov, scooter-jev, terenskih vozil, car show-a, motocrossa, minimota in kartinga. Zagotovo pa bo zanimiv tudi drift show, ki ga bo pripravil že prej omenjeni Zdravko Komelj.

 width=

Obiskovalci boste tako imeli možnost spoznati prvake, dirkače in znane osebnosti iz avtomotošporta. Za dodatno popestritev bodo poskrbeli stunt vozniki avtomobilov in motociklov (akrobatska vožnja). V boksih si boste lahko pobližje ogledali dirkalna vozila, ki bodo razstavljena v okviru tuning show-a, ki prav tako obišče 2. Dobrodelni MotorShow Koper.

 width=

Kako lahko darujete denar?

Dogodek bo kot že omenjeno, tako kot lani imel dobrodelno noto. Z dobrodelnimi prispevki se boste namreč lahko zapeljali kot sopotnik v vozilu za rally ali drift, poleg tega pa bo potekal tudi bogat dobrodelni srečelov s privlačnimi nagradami. Sicer pa ne pozabite na licitacijo za podpisano fotografijo Tima Gajserja, ki že poteka v prostorih trgovine Axle v Kopru.

Se vidimo v soboto 19. 10. od 9. ure dalje!

 

Foto: Dobrodelni AvtoMoto show / Facebook