$: Silvestrovanje zadnji hip

Deli novico s tvojimi prijatelji

Konec leta se približuje z nezadržno hitrostjo. Kmalu se bomo od njega poslovili in nazdravili novemu. Če ste do zadnjega odlašali z načrti za silvestrovo, vam ponujamo nekaj idej, kako ga lahko preživite.

  1. Silvestrovanje na prostem – ob morju. Če spadate med tiste, ki jih pozimi rado zebe in si za silvestrovanje na prostem vedno oblečete vsaj štiri sloje oblačil, boste ob morju uživali. Temperature zraka se tu pozimi redko spustijo pod ničlo. V Piranu bodo zadnje trenutke leta 2019 popestrili zvoki odličnih slovenskih glasbenikov: SAMUELA LUCASA & THE GROOVE STATION, nastopila pa bosta tudi ADRIANO ROY DEE JAY & IZTOK GUSTINČIČ.
  1. Svečan ples do jutranjih ur. Vas mika, da bi se praznično oblekli in novo leto pričakali v velikem slogu? Potem so vam na kožo pisana organizirana silvestrovanja ob gurmanski večerji in plesni glasbi v živo. Na silvestrovanju v hotelih LifeClass Portorož letos poleg naštetega obljubljajo nastop profesionalnega plesnega para, silvestrsko torto in novoletno odštevanje ob kozarcu penine. Prvega dne v letu pa ne pozabite izkoristiti za obisk savne!
  1. Romantično silvestrovanje v dvoje. Si želite zgolj mirnega praznovanja ob soju sveč in v družbi najdražje osebe? Z malo ustvarjalnosti si lahko idilično vzdušje pričarate že v udobju svojega doma. Če bi se želeli prebuditi ob pogledu na morje, pa vam tudi ni treba daleč. Slovenska obmorska mesteca so kot nalašč za pobeg v dvoje.

 

  1. Smeh za silvestrovo. Če si za silvestrovo želite le od srca nasmejati, je ogled komedije odlična izbira. In ne, nismo imeli v mislih filma »Sam doma« in njegovih številnih nadaljevanj. Raje si komedijo oglejte v živo. Tošev freestyle Comedy Show vas ne bo pustil ravnodušnih!

 

Vsebino v celoti omogoča LifeClass Portorož