< Horoskop: Kako boste pričeli leto 2020 - Obalaplus
Nalaganje

Vnesite za iskanje

Horoskop: Kako boste pričeli leto 2020

Horoskop za vas pripravlja astroroza@gmail.com, ki jo za pripravo razširjenega horoskopa lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041 696 809.

OVEN (21.3. do 20.4)

Po burnem dogajanju na prehodu v novo koledarsko leto, boste nekoliko umirili «žogico« in temeljito prevetrili svoje načrte v poslu in v življenju nasploh. Mir se bo končal po polni luni, ki bo  10. januarja kombinirana z njenim mrkom temeljito zapletla vse pore  vašega življenja! Ta dogodek zapoveduje na ta dan veliko previdnost in umik v ozadje  dogajanja. Izogibajte se vsem pomembnim poslovnim potezam ali posegom v telo! In če se vrnemo nazaj  v začetek novega leta, se bo prvi večji premik  zgodil  4. januarja, ko bo prestopil v novo znamenje Strelca planet Mars in vas začel poslovno preganjati! Drugi premik in spremembe vam prinese prvorojenim Ovnom z Venero, ki bo  14. januarja prestopila  v Ribe in  vas čustveno zamajala, vas zaljubila in še kaj. V primeru, da ste vezani, bodite zelo previdni! Ne sklepajte nova znanstva  z nasprotnim spolom! Dodatno  bo prevetril vaše življenje še Merkur, ki bo rojenim v prvi dekadi 17. odprl  nove priložnosti. Tudi sonce   bo dodatno začinil s svojo selitvijo 21.  januarja, ki prinaša nove možnosti in priložnosti, zato vse novo umestite  v to obdobje!

BIK  (21.4  do 21.5)

Upornost, vztrajnost in trma vas bodo vodili  skozi labirinte prvega meseca novega leta. Mars  vas bo spremljal  na poti do novih uspehov.   Ta prvi mesec  boste posvetili enostavnim načrtom. Krajše poti se vam kažejo,  tako fizične kot tudi  duhovne!  Za pridobivanje  novih znanj  boste uporabili  prestope  najprej  Marsa, ta vas  bo prisilil v  aktivno  delo. Lunin mrk  odsvetuje poslovne aktivnosti  10. januarja! V izogib  izgubam in težavam! Ne smete spregledati novo lokacijo  Venere 14., ki zahteva trezno glavo in odločnost  na področju denarnih tokov  in tudi v ljubezni! Merkur  vam po 17. odpira vrata v nova znanja in nove projekte.  Kljub naklonjenosti rutini v poslu in učenju in tudi zasebno  vas  bo Sonce 21. januarja potegnilo  v vrtinec sprememb  zasebno… Če torej ne marate dinamike, počakajte  nekje zadaj in se »skrijte« pred novim  in drugačnim.

DVOJČKA  (22.5 do 21.6.)

Novo leto in novi začetki bodo zaznamovali  vaše zasebno in poslovno življenje. Začeli boste z veseljem in zagonom, posebej vsi mladi in  mlajši  po letih  boste neustavljivi. Po 4. vas bo poganjal  Mars, da boste   komaj ujeli  ravnotežje in  ritem z življenjem, posebej za poslovno usmerjene. Lunin mrk  10. januarja preživite v ilegali, če boste manj v ospredju,  vam   ne bo prinesel zapletov, neprevidnim, ki ne boste upoštevali   zvezdni nasvet, se lahko temeljito zakomplicira življenje, zato se pripravite  na težave.  Prestop  Venere lahko samskim pričara  ljubezen, drugim pa finančne rešitve in rešitev  ljubezenske zadrege.  Merkur se 17. januarja premakne in malce zamaje  vaše stare načrte, posebej pisanja in dogovorov se lotite s temeljitim  premislekom. Po prehodu sonca  v vam naklonjeno pozicijo znamenj  Vodnarja 21.  se lahko nadejate  čisto drugačne poslovne  in zasebne zgodbe. Zadnji del meseca boste lahko  izpeljali začetek novih zaobljub za leto 2020, ki ste jih imeli zapisane v svojem letnem  rokovniku. Samski lahko računate na novo ljubezensko zgodbo… Vezani pa  boste utrdili svoje obstoječe razmerje. Tisti, ki iščete službo, boste imeli tokrat srečno roko, saj  boste dobili priložnost, da se zaposlite.

RAK    (22.6 do 22.7.)

Nov  mesec bo za vas turbulenten, poln zapletov in razpletov, ki jih prej niste predvideli. Prehod Marsa  je prvi znanilec  drugačne  življenjske zgodbe po 4. januarju. Naslednji zvezdni premik  napoveduje  Luna, ki bo »ugasnila« 10., ta  dogodek zahteva veliko tenkočutnosti in previdnosti. Izogibajte se vsem posegom, ki niso urgentni. Umaknite se iz poslovnega življenja, ker so posledice izstopanja in odločanja lahko za vas usodne!  Nov zalet boste dobili  v vseh pogledih, poslovno, tudi vezano za pisanje  ali  študij… Po 17. s prehodom Merkurja v Vodnarja si lahko obetate  tudi ugodne finančne rezultate.  Novo zgodbo boste začeli s prehodom sonca v Vodnarja prav  na zasebnem čustvenem področju in vse se bo obrnilo v vašem primeru na bolje. Imate obveznost urediti nekaj starih nerešenih zadev, v prvi vrsti vezanih na dedovanje, ki ste jih zanemarili in puščali do sedaj nerešenih. V tem delu meseca lahko »odplačate«  študijski dolg, ki vas je do sedaj zelo obremenjeval!

LEV  ( 23.7. do 23.8.)

V novem letu se boste lotili  vsakodnevnih opravil skoraj avtomatično. Tak  način  boste spremenili  takoj po 4. 1., ko bo Mars   ustvaril napeto  situacijo  na sonce rojenih v prvi dekadi.  Seveda se boste  po 4. temeljito lotili prenove svojega poslovnega dela življenja. Škodoval  vam ne bo niti lunin mrk, ki ga boste 10. 1. predihali umaknjeni v ozadje. Takoj po tem, ko  bo  nevarnost minila,  se vam 14. januarja obeta  ljubezenska zgodba, če ste samski, bo zelo resno! Venera  napoveduje tudi finančno odlično obdobje za vse Leve. Na novo  boste zagnali kolesje novega meseca z Merkurjem, ki vam bo odprl mnoga pomembna poslovna vrata. Vse zahteve in pričakovanja  boste rešili presenetljivo dobro in uspešno. V primeru, da imate dolg do svojega učenja in študija,   je sedaj  pravi čas, da oddate svoje zagovore in odgovore! Samski ste in si želite nekoga,  ki bi vas spremljal  skozi življenje, prvo  priložnost ste dobili 14. Morda  ste zamudili pravi  veter v jadra življenja in sedaj dobite še popravni termin 21. januarja! Idealno in pravo priložnost  dobite  na   druženju 21., ki vam bo prineslo  veliko  novega in drugačnega.

DEVICA (24.8. do 23.9.)

Ustvarjalnost se vam bo v januarju zbudila in zaživela v vseh porah vašega življenja. Jupiter  vam bo pomagal ustvariti  najboljše pogoje za življenje in delovanje. Tudi Marsov prestop  vam bo odprl nova vrata  v čisto drugačen svet!  V ta premik se bo vključil tudi lunin mrk  10., ki  bo dvignil na noge  vse, ki ste do sedaj puščali priložnosti.  In teh ni bilo malo! Prvi mesec   bo naklonjen vsem, ki ste delovno  vezani  na pisanje, študij, predavanja. V tem času lahko začnete s treningom in delu na sebi.  Prehod  Venere 14. v novo zgodbo  bo prinesel  nova srečanja, morda celo ljubezen za samske. Srečanja lahko pomenijo resno zadevo, tudi tistim, ki ste se  do sedaj  izogibali  ljubezenskim razmerjem,  se lahko zgodi ljubezen, ki vodi v nevarno razmerje!  Prehod sonca  21. januarja in pred tem Merkurjev hod 17. zaznamujeta  drugačno pot rojenim v prvi dekadi. Pri podpisovanju uradnih papirjev se posvetujte z odvetnikom!

TEHTNICA  ( 23.9 do 23.10)

Vam so pomembni urejeni odnosi in tudi tokrat bodo v vašem fokusu. Veliko  boste razmišljali o svojih koreninah in zgodovini. Vse, kar ste leta nazaj tlačili globoko v sebe, bo sedaj priplavalo  na površje. To pomeni, da boste od sredine meseca naprej urejali zastarane družinske zadeve. Poslovno in zasebno vam bo uspelo narediti  nemogoče! Venera  vas bo po sredini meseca  takoj po mrku Lune 10. zapeljala v srečnejše in bolj prijazne zaljubljene  čase. Dobro postavljeni planeti obljubljajo večjo finančno varnost in posledično srečo.  Izkoristite ugodne vplive in ujemite veter uspeha  v svoja jadra.  Nekateri  boste premišljevali o nakupu nepremičnine, o začetku  gradnje ali  preurejanja  domovanja, idej  vam ne bo zmanjkalo. Vam je pomembno, kje in kako živite in ste pripravljeni na visok vložek  v nepremičnine. V poslovnem jeziku pa je sedaj ugodno obdobje za začetek novih poslov. Nekateri boste resno razmišljali  o poroki ali o skupnem življenju.

ŠKORPIJON ( 24.10 do 23.11)

Ta mesec vam bo naklonjen Mars, ki vam bo dajal ogromno energije in vitalnosti. Delali boste veliko več, kot ste delali doslej. Sredi meseca pa vas takoj po luninem mrku 10.  čakajo velike spremembe v poslovnih odnosih in ste lahko v zvezi s tem optimistični. Malo previdnosti ne bo odveč 10., saj veste, da lunin mrk ni primeren za podpisovanje in dogovarjanje glede važnih zadev! Pri denarnem toku  se vam  kažejo dobički, ki vam bodo napolnili skoraj prazen račun!  Kar se ljubezni tiče,  Venera vam bo po 14.  pričarala srčno »bolečino«. Na to se temeljito pripravite, da ne boste preveč trpeli. Venera pa tudi prinese denar in vam bo zapolnila praznino, ki so jo prinesli minuli prazniki. Vsi, ki imate dolgove vezane na študij, sedaj imate priložnost poravnati »minus«.  Prehod sonca 21. 12. bo temeljito spremenil vaš življenjski stil. Na novo boste zastavili smernice za leto 2020.

STRELEC  ( 24.11  do 22.12)

Pretekli mesec vas je zapustil Jupiter, ki se je preselil  v Kozoroga,  torej ne morete več računati na njegovo podporo. Sedaj morate zavihati rokave in aktivirati do sedaj zanemarjene,  a skrite adute. Mars  je prvi, ki vas bo premaknil z mrtve točke po 4. januarju…Sledi  lunin mrk  10. januarja, ki narekuje veliko previdnost posebej pri podpisovanju ali ustnem dogovoru glede posla  ali  zasebno. Vstop Venere v Ribi 14. 1. napoveduje denarni tok in možno ljubezensko  zgodbo, ki vas   bo osrečila. Vse  zgodbe, ki jih  boste doživljali,  vas  bodo naredile  neuničljive in samozavestne. Sončeva  pot v  novo znamenje  21. v mesecu  bo obrnila težo sreče na vašo stran  še bolj očitno. Vi sicer veljate za neulovljive, tokrat pa  kaže, da srečate osebo, ki bo  spremenila  vaše  mišljenje  in načrte  glede partnerstva.

KOZOROG  (23.12. do 20.1.)

Nekako ste že osvojili  Jupitra v svojem znamenju, posebej v prvi dekadi   boste zelo drugače delovali, kot ste bili vajeni  do sedaj.  Bolj boste družabni, mehkejši in bolj prijazni do sebe in drugih. To pomeni, da se boste odprli, da se lahko zaljubite, da bo denar pritekal na vaše račune. To pomeni, če se boste  malce pazili  10. 1., da se lahko izognete zapletom  in finančnim izgubam. Takrat  se umaknite in  ne trgujte, ne kupujte in se ne dogovarjajte  niti o poslu niti zasebno!  Finančni tok bo ugoden za vas  po 14. januarju !  Venera prinese tudi  ljubezen in v veliko pomoč ji bo Jupiter.  Ne pozabite, da imate tudi  Saturn  odlično postavljen in vas oba varujeta, vam polnita račun in omogočata nepremičninske  posle! Merkur pomaga študentom po 17.! Enako velja, da si lahko pomagate tudi pri študiju, podpisovanju uradnih papirjev in pri pisanju  vlog  in programov! Še en dober  dogodek vam napisan na poslovno zgodbo je 21. januarja, ko se premakne Sonce v vam naklonjeno pozicijo.  Venera pomaga napolniti prazen  račun.

VODNAR   ( 21.1. do 19.2.)

V tem mesecu boste zajeli energijo  z velikim zamahom. Optimizem je izjemno pomemben v današnjem času. Vi ste pozitivno naravnani  in dobro veste, da boste naredili vse, kar želite in hočete. V pomoč vam bodo seveda  planeti, ki tokrat  dobro sodelujejo z vašim soncem.  4., 14. in 17. januar so prelomnice.  Dobro veste, da vam lunin mrk  ne bo škodoval, ker se boste pravilno zaščitili. Veste, kako se tej stvari streže in se boste varno umaknili  izven  osvetljenega nevarnega okolja 10. januarja! To je edini nevaren dan za  vas! Premik  Venere, ki vam bo pričarala  ljubezen, vas ne bo omejevala in vam bo obenem zapolnila luknjo v računu,  ki je nastala v drugi polovici decembra. Samski se boste začeli resno spogledovati z mislijo, da bi se  vezali, ker si ne želite biti sami. Eni ste v letih, ki so prava za ta korak, drugim pa še vedno največ pomenita posel  in denar. Po novem vam je naklonjen od sredine meseca  najprej Merkur, potem pa  Sonce, ki   ima za vas vrhunsko pozicijo, zato ne  zamudite priložnosti.

RIBI ( 20.2. do 20.3.)

Čas družabnosti in sproščenosti  se je končal, sedaj je na sporedu delo, za vezane družina in študijske zaobljube. Nekateri  boste seveda  tudi zaljubljeni in prav je tako. Prvi namig  je, da je čas, da aktivirate svoje poslovne resurse.  Konec je počivanja in počasnih reakcij. Prevetriti boste morali sezname obljub, navezati stike s pomembnimi osebami iz vašega poslovnega in zasebnega nabora. Več boste morali delati  na odnosih. Odločnost in neomajnost vam tu prideta zelo prav! Mars  je rojenim v prvi dekadi v oporo.  Tudi Venera  je dobro položena in  lahko se zanesete, da  boste imeli z njo  odlične izkušnje. Venera skrbi za dve pomembni področji. Prvo je zasebno,  ljubezensko. Drugo je poslovno, pravzaprav finančno. Venera prinese dober denarni izkupiček po 14. januarju.  Pred tem morate paziti na lunin mrk 10., na prestop  Merkurja 17., ko boste podpisovali dokumente,  in na  Sončni premik 21. Ponuja se vam priložnost za nakup zemlje, toda zaenkrat  gradnje ni videti, čas še ni pravi. Začetek novega leta bo odličen,  ste pred  velikim in pomembnim odkritjem.

Spletna stran za svojo funkcionalnost uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Več o piškotkih lahko izveste tukaj

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close