< Horoskop: februar 2020 - Obalaplus
Nalaganje

Vnesite za iskanje

Horoskop: februar 2020

Horoskop za vas pripravlja astroroza@gmail.com, ki jo za pripravo razširjenega horoskopa lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041 696 809.

OVEN

(21.3. do 20.4)

Nov mesec začnemo živeti v senci znamenja lune v Biku. Ovni lahko pričakujete hiter preobrat v poslovnem življenju. V izogib težavam svetujejo zvezde premislek in varno vedenje na delovnem mestu in tudi zasebno. Odmislite iskanje pomoči ali podpore pri tistih, s katerimi delite življenje in posel. Škripati lahko začne tudi ob preuranjeni odločitvi tudi v ljubezni, zato bodite premišljeni. Še posebej ob polni luni 9. februarja. Pomemben bo vstop Marsa v Kozoroga, ki napoveduje večji poslovni projekt. V primeru, da se ravnate po luninem potovanju po nebu, upoštevajte moč sonca podprto z luno v Strelcu, ki vam bo odprla mnoga vrata v tujino. Po tem pa bo kratek moratorij doma in v službi, vse do prehoda sonca v Ribe. Takrat lahko pričakujete nove priložnosti. Nekaterim bodo konstelacije ustavile napredovanje. V tem obdobju se izogibajte uživanju alkohola. Zadnji del meseca bo nemirno razgret, tako boste naredili premik v podaljšanem mesecu.

BIK

(21.4 do 21.5)

Vam je začetek meseca naklonjen. Z luno v vašem znamenju si boste lahko pomagali pri zahtevnih poslovnih zadevah. Priložnost boste dobili tudi pri reševanju prostorskih zadev. Po polni luni 9. februarja boste po zahtevnem prvem mesecu zajeli sapo in se pognali po lestvici uspeha precej višje, kot ste prvotno imeli v mislih. Pozitivni odsev se bo poznal tudi zasebno, ker boste uveljavili svoj načrt glede pomembnega skupnega projekta. Staro ljubezen vam bo 17. februarja prinesel obrat Merkurja. V vaše načrte boste vstopi čustveni tr uspešno premagali upor nasprotne strani. V poslu počakajte na 19. februar, ko vam bo luna naklonjena. Na vašo stran bo prestopil Mars, ki vam bo vlil še dodatnih moči in odprl nove priložnosti vezane na posel. Vaših pet minut ujamete 28. februarja , ko bo luna vstopila v Bika, kar bo zelo dobro za vas v vseh pogledih.

DVOJČKA

(22.5 do 21.6.)

Začetek meseca boste bolj počivali, delovali le v tistih situacijah, ki se jih ne da preložiti. Vaših pet minut pride z prestopom lune v Dvojčka 3. februarja. 7. februarja boste imeli po premiku lune v Leva priložnost javnega nastopa. Za ta dan lahko načrtujete pomemben pogovor. Po 9. februarju se vam bodo odprle priložnosti za novo delo ali za začetek novega projekta. Prestop lune v Strelca vas bo napotil na krajše potovanje. Prestop sonca v Ribe 19. februarja pa napoveduje nove zahteve, katere boste morali izpolniti, če želite ujeti ritem, ki ga od vas pričakujejo nadrejeni. Seveda morate upoštevati Merkurjevo obratno gibanje, ki bo nekoliko zapletlo vaše načrte. 23. februarja prinaša mlaj v Ribah umirjen dan, ko si boste lahko vzeli čas za oddih. Vstop lune v Ovna vam bo dal navdih in kup odličnih idej, ki jih boste lahko uresničili s pomočjo prijateljev.

RAK

(22.6 do 22.7.)

Pripravite se na akcijo. Merkur gre prve dni v retrogradni hod, kar pomeni upočasnitev. Tudi premik lune v Dvojčka se vam ne bo poznal v vaše dobro. Vaših pet minut pride šele 6. februarja, ko ji bo v pomoč Jupiter. Do ščipa 9. februarja naredite kar imate v načrtu. Konfliktom se ta dan izogibajte. Svoje poslovne zadeve urejajte med 11 in 13. Februarjem. Pokažite svoja čustva srčni izbrani osebi, ki ste jih tajili in jih zanemarjali, sedaj je je že skrajni čas! Sonce bo prestopilo v objem zadnjega zimskega znamenja (Ribi) in vas motiviralo, da boste uredili vse stare zemljiške »dolgove« do sebe in drugih. Mlada luna 23. februarja napoveduje nov veter in vaš trenutek moči. Pospravili boste svoje življenje in odpustili boste vse, ki so vas še nekaj časa ovirali na poti do sreče. Zagon boste dobili na poslovnem področju, stanje na bančnem računu vas bo pomirjalo. Tudi doma bo spet vse na svojem mestu.

 

LEV

( 23.7. do 23.8.)

Začetek meseca bo za vas naporen. Imeli boste občutek, da se nikamor nič ne premakne. Svoje bo dodal seveda tudi Merkur. Vse ideje, ki ste jih imeli namen udejanjiti v teh dneh, bodo morale počakati na ugodnejše obdobje. Največji zastoj bo okoli 9. februarja. Ščip in ves nemir na nebu se vam bo precej poznal. Poskusite brzdati svoja čustva, da ne naredite usodne napake. Mlaj bo zaznamoval lepše obdobje v vašem poslovnem in zasebnem življenju. Vsi v vaši bližini se bodo umirili in naporno obdobje bo počasi zbledelo. Vaš zaveznik bo Mars, ki bo ravno prav odločen, da boste vse, kar ste nameravali narediti speljali tako, da vam bo napolnil bančni račun. Pomembne sestanke premaknite na sredo, 26. februarja. Vse do petka boste imeli priložnost urediti, kar je ostalo nedokončano – doma in v poslu.

DEVICA

(24.8. do 23.9.)

Prvi skok v nov mesec vam je dobro postlala luna v Biku, zato boste manj čutili Merkurjev zastoj. Malo bo težji 9. februar,saj vam bo ponagajal ščip. Na srečo v nedeljo nimate pomembnih sestankov, zato pazite na svoje besede doma. Nepremišljene besede bi lahko prinesle veliko sitnosti. Umaknite se v svoj kot in pa boste brez posledic preživeli »napade«. Vstop vaše zaveznice lune v Devico 10. februarja, vas bo spodbudil, da se boste lotili dela, ki vam je ostalo v predalu. Z Jupitrovo pomočjo ob asistenci Saturna boste opravili svojo nalogo z odliko. Čas boste imeli ponovno za srčne zadeve in uspelo vam no popraviti že skoraj nepopravljivo situacijo na čustvenem področju. Pot, ki jo morate opraviti 17. februarja se bo končala tako, kot ste si zamislili. Po 19. se lotite urejanja uradnih papirjev, podpisovanja pogodb, prodaje ali nakupa nepremičnin! Tudi 25. boste dobro opravili vse, česar se boste lotili!

TEHTNICA

( 23.9 do 23.10)

Prve dni boste stali skoraj na mestu in imeli boste občutek, da vam je nekdo potegnil ročno zavoro pri vaših načrtih. Zvezdni nasvet pravi, da pustite vse ob strani in počakajte na bolj primeren čas. Polna luna 9. februarja in tudi stoječi Merkur nista nič kaj prijazna sopotnika vašega znamenja. Edina zadeva, ki vam bo dobro šla od rok v teh dneh so promocije – načrtujte jih za čas med 9. in 16. februarjem. Najbolj boste blesteli 12. in 13., ko bodo tudi vaše srčne zadeve spet takšne, kot si jih želite. Za vas bo pomemben čas med 19. in 24. februarjem , ko boste z lahkoto opravili z vsem, kar vas je nedorečeno jezilo ali motilo. V ta termin vpišite vse tiste načrte, ki si jih želite rešiti v svoje dobro. Domačih v tem mesecu, kot že povedano nikar ne zanemarjajte, ker jih boste zelo potrebovali, ko bo začelo škripati v vašem poslovnem življenju.

ŠKORPIJON

( 24.10 do 23.11)

Mesec boste začeli dobro s podporo lune v Biku, svojega patrona iz Kozoroga in časovnega mojstra Saturna vam bo uspelo nemogoče. Tik pred Merkurjevim obratom boste uspeli narediti nemogoče. Polna luna 9., vam ne bo prišla do živega, še doma jo boste zvozili brez velikih prask. Dan zaljubljenih bo vaš, osvajali boste in osvajali vas bodo na levi in desni, kot bi vas oglaševali na najbolj čarobnem portalu. Truda čas si morate vzeti tudi za delo! Od 18. naprej se boste zakopali med spise, med nekončane zadeve in jih kot za šalo reševali enega za drugim. Vaši delovni vnemi po 23. ostali deležniki ne bodo mogli slediti v vašem tempu. Pri tem bod dobili občutek popolne nemoči, zato umestite vse svoje najbolj drzne načrte, kar jih imate na »mizi« v obdelavo, uspelo vam bo!

 

STRELEC

( 24.11 do 22.12)

Začetka februarja se kasneje ne boste želeli spomniti. Vse kar boste začeli, se bo zapletalo, pravih rešitev ne boste našli. Nasvet zvezd je, da opustite trenutne načrte in odpotujete nekam, kjer sije sonce in vas bo božalo toplo morje, da boste pozabili slabe čase. V poslovne vode se vrnite po 12. februarju,ko boste spet uspešni in dejavni. Vstop lune v vaše znamenje vam bo v veliko oporo. Čutili boste tudi odhod Marsa iz vašega kroga. Z njegovim vstopom v Kozoroga boste ujeli zadnji vlak do poslovnega uspeha. Prestop sonca v ribi bo omilil poslovni ritem in ponovno bo vse potekalo po načrtih. Za popravilo srčnih zadev bo nastopil pravi trenutek 23. februarja, ko se lahko popolnoma brez skrbi predate ljubezenskemu razvajanju. Vse do konca meseca boste v živeli v miru in ponovno boste takšni, kot so vas vajeni drugi – optimistični in nezahtevni.

KOZOROG

(23.12. do 20.1.)

V novo nastalem trenutku se boste odločili za preboj. Vsi rojeni v prvi dekadi boste dobili zeleno luč za vse drzne načrte in nove projekte. Pridobili boste več možnosti, da okrepite svoj finančni položaj. V tem obdobju boste spoznali nekaj novih ljudi, ki bodo v vaše življenje prinesli znaten napredek. Nekateri, ki ste prišli na ta svet po 16. januarju, ne boste imeli nejlažjega meseca. Pričakujte zaplete in morda celo sitnosti na domačem terenu. Okoli polne lune se vam obetajo nove priložnosti. Izogibajte pa se kirurškim posegom. Vse zaplete boste rešili s trdim delom. Rezultati bodo manjši od vašega vložka, pa vendar boste na koncu meseca zadovoljni z doseženim. Pozorni bodite na prehod sonca v Ribe, ki vam bo naklonil še eno večjo priložnost, ki jo velja izkoristiti. V času vašega vsestranskega udejstvovanja na poslovnem poligonu, boste v svojem bistvu ostali osamljeni na drugem bregu življenja in to vas bo morda nekoliko prizadelo. Vsekakor pa se boste »pobrali« in iz pepela svojega privatnega življenja spet zasijali v polnem sijaju po 23. februarju.

VODNAR

( 21.1. do 19.2.)

Vodnarjem prve dekade je mlada luna 25.januarja popestrila nov mesec in prinesla svež veter. V tem obdobju naredite nov načrt, začnite iskati stanovanje in vse misli usmerite v selitev in osamosvojitev. V tem mesecu bo olje prilila na ogenj še polna luna, ki bo začinila vaše zasebno življenje. Tudi posli bodo dvignili nivo vibracij na višjo raven in pod črto bodo rezultati vrhunski. Vsi, ki znate vrteti jezik in obvladate umetnost komunikacije si lahko privoščite preboj na tuje delovno območje. Po 19. februarju boste želi prve rezultate, poi 23. v mesecu pa bo vsem jasno, da je bila to vrhunska poslovna poteza. Študirate ali se dodatno izobražujete? Sedaj je čas, ko boste naredili še enkrat več, kot ostali sopotniki. Hitenje skozi življenje naj vas ne odpelje proč od življenja, potrebni sta tudi ljubezen in strast. Ustavite se za trenutek, saj je tista prav posebna oseba čisto blizu vas. Vzemite si čas za vaju! Vse vaše hitenje nekoliko blokira retrogradni Merkur, a ko se ga boste navadili, mu boste kos. Do konca meseca boste naredili kar nekaj pravilnih potez, na katere boste ponosni in zadovoljni z rezultati.

RIBI

( 20.2. do 20.3.)

Za začetek bo vse dišalo po ljubezni. Verjetno bo zato kriva luna v romantično strastnem Biku. Rojeni med 11. in 14. marcem boste zelo privlačni nasprotnemu spolu. Z vstopom Merkurja v vaše sončno znamenje, 3.februarja, bo prišlo do prave poplave informacij in novih znanj. Vendar se bo Merkur 17. premaknil v retrogradno gibanje in primerno zapletel vaše poslovno življenje. Žal pa bo ta komunikacijski šum ponagajal tudi zasebno, zato pazite, da ne pokvarite kakšnega razmerja. Modro bi bilo, da se odpovete pomembnim dogovorom, nakupom in prodajam v času, ko se Merkur obrne. Bistveno manj škode vam bo naprtil v drugi polovici meseca. Polna luna vas bo 9. februarja popolnoma poživila. Odpovejte se nakupom po 17. v mesecu. V obdobju po 23. pa boste nekateri doživeli slavo in ugled med svojimi sodelavci. Konec meseca bo izkazal pozitivno bilančno sliko.

Oznake:
Naslednji prispevek

Spletna stran za svojo funkcionalnost uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Več o piškotkih lahko izveste tukaj

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close