3 top pomladne barve las

Peach Fuzz (breskvin puh), Vanilla Blonde (blond vanilija) in Dark Chocolate Brown (rjava v barvi temne čokolade) so top pomladne barve las leta 2024.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Letošnja pomlad prinaša priložnost za osebno izražanje skozi barvo las, s trendi, ki spodbujajo eksperimentiranje in prilagajanje odtenkov individualnemu stilu in tenu kože.

Med vodilnimi trendi izstopajo “Peach Fuzz”, mehka mešanica breskve in blond barve, Vanilija blond z večdimenzionalnimi prameni, ki ponujajo mehko alternativo klasičnim svetlim tonom, medtem ko temno čokoladno rjava osvaja s svojo globino in toplino, idealno za tiste, ki iščejo bogat, a naraven videz.

Peach Fuzz za svežino in mladostnost

Peach Fuzz je barva leta 2024. Ta odtenek, ki ga je Pantone razglasil za barvo leta, je popoln za tiste, ki želijo svojemu videzu dodati svežino in mladostnost brez pretirane drznosti.

Barva breskve oziroma natančneje breskovega puha je mehak, nežen in prisrčen odtenek, ki izraža željo po negovanju prijaznosti in sočutja. Barva med blond in rožnato pa je tudi ena od top barv za lase letošnje pomladi. Breskvasto rožnata osvetljuje in bogati predvsem dolge pričeske z mehkimi in lahkimi teksturami.

32dcf4b91d6befc49dc131462ddbcbdc

Čokoladno-vanilijeve pomladne barve las

Hladno blond barvo, ki sodi med top pomladne barve las tega leta in pristaja predvsem ženskam s svetlo poltjo, so poimenovali Vanilla Blond. Njena najbolj očitna značilnost je sijaj, ki je popoln za poudarjanje linij striženja.

pomladne barve las

Vanilija blond ni tako bela kot platinasta blond ali tako hladna kot pepelnata blond, ampak gre za popolnoma nežnejši odtenek s pepelnatimi zlatimi iskricami.

Njeno nasprotje pa je temno čokoladna rjava barva oziroma Dark Chocolate Brown, ki spominja na odtenke čokoladnih bombonov. Le kdo si ne bi želel modne pomladne barve las, ki je ljubka, gladka, bogata in slastna kot čokolada?

fb5328a782c557171c3d49b624e9cb29