5 filmov, ki jih bomo gledali aprila

To so filmi, ki prihajajo aprila.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Coup de Chance 

Film “Coup de Chance”  prinaša dramo, romanco in komedijo v trajanju 1 ure in 36 minut. Premiera filma bo 5. aprila 2024. Zgodba sledi zvezdniškemu paru Fanny in Jeanu, ki živita v čudovitem stanovanju v Parizu in se zdi, da sta zaljubljena kot na prvi dan. Vse se spremeni, ko Fanny po naključju sreča Alaina, nekdanjega prijatelja iz srednje šole. Njuno prijateljstvo vodi v prešuštvo in nazadnje v zločin. V glavnih vlogah nastopajo Lou de Laâge, Valérie Lemercier in Melvil Poupaud, film pa je režiral in napisal Woody Allen.

The Jack in the Box Rises

V filmu “The Jack in the Box Rises” iz leta 2024 se zgodba odvija, ko na ozemlju ekskluzivne dekliške šole odkrijejo srhljiv Jack-in-the-Box, ki ga odprejo. Šest pogumnih študentk se kmalu znajde v boju do konca proti sproščenemu demonu. V glavnih vlogah nastopajo Nicholas Anscombe, Isabella Colby Browne in Derek Nelson, film pa je režiral in napisal Lawrence Fowler, v sodelovanju z Geoffom Fowlerjem.

Woody Woodpecker Goes to Camp 

Film “Woody Woodpecker Movies Live Action”, dolg 1 uro in 38 minut, je animirani film za celo družino, ki bo izdan 12. aprila 2024.

Po tem, ko ga izženejo iz gozda, Woody misli, da je našel dom v Kampu Woo Hoo – dokler inšpektor ne grozi, da bo zaprl kamp. V glavnih vlogah nastopajo Eric Bauza, Savannah Foran McDaniel in Chloe De Los Santos, film pa je režiral Jon Rosenbaum.

Damaged

Isti dan bo objavljen tudi Film “Damaged”, žanra akcija/kriminal.

Čikaški detektiv se odpravi v Škotsko, potem ko se zločini novonastalega serijskega morilca ujemajo s tistimi, ki jih je preiskoval pred petimi leti, med njimi tudi kraj umora njegovega dekleta. V glavnih vlogah nastopajo Samuel L. Jackson, Vincent Cassel in Kate Dickie, film pa je režiral Terry McDonough, v sodelovanju z avtorji Kojijem Stevenom Sakaijem, Giannijem Capaldijem in Paulom Aniellom.

Someone Like You

Film Someone like you prihaja 2. aprila 2024, žanr pa zajema romanco in dramo.

Šokantne novice pretresejo mladega arhitekta Dawsona, potem ko izgubi svojega najboljšega prijatelja Londona. V svoji bolečini Dawson začne nemogoče iskanje Londonove skrite sestre, dvojčici, ki sta bili ločeni kot zarodka. Toda po poti Dawson nikoli ni načrtoval, da se bo zaljubil. V glavnih vlogah nastopajo Sarah Fisher, Jake Allyn in Lynn Collins, film pa je režiral Tyler Russell.

Tako danes izgleda Chuck Norris