TEDEN PRESTOPA SONCA IN LUNINE POLNOSTI

Teden, v katerega vstopamo po čutno iskrivem vikendu polnem moči znamenja bika, že prinaša spremembe s premikom Sonca v zadnjo tretjino pomladi.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Po nočnem nežnem slovesu iz zemeljskega bika bo že v ponedeljek ob 14:59 prestopil v zračno, komunikativno, gibajoče se znamenje dvojčkov, ki so zdaj tu, zdaj tam, najraje pa na več poteh, pogovorih in druženjih. Te energije bodo stekle skozi nas tu spodaj in iz samega centra naših teles se bo oglasila potreba po zgoraj naštetem. Prehod Sonca bo prvo vabilo tudi ostalim planetom, da zapustijo udobnega, cvetočega, plodnega bika. Venera mu bo – po prehodu skozi pomembne čutno strastne energije zadnjih stopinj bika – sledila v pozno večernem četrtku. Še prej se bo v sredo dopoldan objela z Jupitrom, da razširita vrata za obilje ljubezni in vsega dobrega tukaj na Zemlji. Ob podpori Neptuna bo v nas spobudila vero, navdihe in hrepenenja po izražanju “božanskih” delov nas, ki želijo, da zaživimo čisto radost in sanje.

Tako Sonce že v sredo kot Venera v soboto bosta po vstopu v znamenje dvojčkov sprejela močno podporo Plutona. Začutili bomo, da dele sebe, ki smo jih očistili temnih senc, lahko lahkotno napolnimo z več svobodne energije, avtentičnosti in moči. Za njima bo v znamenje dvojčkov v noči na nedeljo vstopil še veliki benefik Jupiter, a o njem več prihodnjič.

V tem tednu se posvetimo še naraščajočim energijam rastoče Lune, ki bo v nas valovala, odpirala končna vprašanja in razsvetljevala odgovore vse tja do svoje polnosti v znamenju strelca v četrtek ob 15:52. Napetosti nas bodo vodile v videnje širše slike, ki jo bomo sestavljali iz malih odgovorov. Poiščimo jih znotraj sebe in skupaj s tistimi, s katerimi se radi povezujemo. Pred ščipom bo Luna v noči na torek v globokem škorpijonu za notranje očiščevalne procese, da se bomo po njih lahkotneje vzpenjali višje. Čustvenega nemira bo veliko, zato se osredotočimo na center telesa, njegovo stabilnost, mir in moč zavedanje svoje svetlobe. Luna bo v strelca vstopila v četrtek ob 10:23, ščip bo nastopil popoldan ob 15:52.

Petek bo še nekoliko nesproščen po minulih dogajanjih. Poskušajmo ohraniti mehkobo in zračnost energij, saj bosta  Sonce in Venera v znamenju dvojčkov. Vikend bo močan v energijskem dogajanju, ko se bo Venera povezala s Plutonom in nam dala novih moči ustvarjanja ter izražanja ljubezni na vseh nivojih. Jupiter bo v noči na nedeljo ob 01:14 prestopil v znamenje dvojčkov in nam odprl nove vizije, več pa prihodnjič. Naj nam bo lepo.

 

 

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega  gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.

Lahko se mi oglasite preko spletne strani https://www.jasminakrt.com  ali pišete na info@jasminakrt.com.

Ne pozabite pripisati kode “obalaplus.”