DOBRODELNI KONCERT NA BELEM KRIŽU

Zadnji majski  dan bo Beli križ nad Piranom ali natančneje, parkirišče gostilne »Beli križ«, prizorišče dobrodelne glasbene prireditve v organizaciji gostilne »Beli križ«, Matjaža Zakrajška in Runkl benda.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Zbrana sredstva bosta organizatorja namenila  Skladu Silva, društvu za kakovostno življenje ljudi s posebnimi potrebami. Sklad Silva je dokaz moči predanih posameznikov, ki svoje vizije spreminjajo v dejanja, ustvarjajoč zavetje in pomoč ljudem s posebnimi potrebami.

To bo že tretji tovrstni dogodek na Belem križu, kar pomeni, da postaja prireditev tradicionalna. Poleg plemenitega namena pritegne obiskovalce  odlična glasba, ki jo izvajajo uveljavljene domače glasbene zasedbe in posamezniki ter prijetno druženje ob dobri hrani in pijači. Tokrat bodo za glasbeni del prireditve poskrbeli Piran expres,  Javna vaja z gostom Rokom Zakrajškom, Runkl band, Slavko Ivančić in Matjaž Švagelj, Hornets in Teddy Bears z Juretom Lesarjem in Teom Collorijem. Naprodaj bodo tudi slike Društva likovnih ustvarjalcev Vrtnica. Znesek od prodanih slik bo šel v mošnjiček z donacijami.

Organizatorji tudi tokrat pričakujejo dober odziv domačinov in še večji obisk kot na prvih dveh dogodkih. V ta namen bo parkirišče pri gostilni Beli križ v celoti namenjeno obiskovalcem in druženju ob dobri glasbi. Za dober prigrizek bodo poskrbeli organizator – gostilna »Beli križ« ter Matjaž in Milan s svojimi specialitetami.

Parkiranje bo brezplačno zagotovljeno na parkirišču trgovine Mercator.

Nasvidenje v petek, 31. 5. ob 19.00  na terasi gostilne Beli križ.