V Kopru trčila v mladoletnika na mopedu

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 81 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 251 klicev.

Obravnavali so 14 prometnih nesreč z materialno škodo in 4 nesreče z lažjimi telesnimi poškodbami. Zasegli so 1 vozilo.

Deli novico s tvojimi prijatelji

V sredo ob 8.50 je pred Orehkom, zaradi vožnje preblizu desnega roba cestišča, 59-letni voznik izgubil oblast nad vozilom in zapeljal s ceste. Voznik in njegova 60-letna sopotnica sta bila pri tem lažje telesno poškodovana. Policisti so povzročitelju izdali plačilni nalog.

Ob 21.34 sta na Ankaranski cesti v Kopru trčila 56-letna voznica osebnega avtomobila in mladoletnik na mopedu. Policisti so z ogledom ugotovili, da je voznica osebnega avtomobila spregledala mopedista, ki je ob trčenju padel po tleh in se lažje telesno poškodoval. Voznici po policisti izdali plačilni nalog.

Ponovno vozili brez dovoljenja

Med vikendom in prazniki je policija v slovenski Istri ujela veliko število voznikov, ki so vozili brez vozniškega dovoljenja. Tako je tudi v sredo v Postojni bil ob 16.24 ustavljen 50-letni voznik osebnega avtomobila, ki nima vozniškega dovoljenja. Policisti so mu vozilo zasegli, zoper njega pa bo podan obdolžilni predlog sodniku za prekrške.

 

V številnih prometnih nesrečah udeleženci brez vozniškega dovoljenja