Pograbila večjo količino sončnih očal ter zbežala

Kaj vse so kradli v slovenski Istri čez vikend?

Deli novico s tvojimi prijatelji

 

V petek ob 15.10 je v Izoli prišlo do roparske tatvine. Policisti so ugotovili da sta 47-letni moški in 42-letna ženska (oba državljana Slovenije), vstopila v eno od optik na območju Izole in tam, vpričo trgovke pograbila večjo količino sončnih očal ter zbežala s kraja. Policisti so osumljenca prijeli v Izoli, jima odvzeli prostost in jima zasegli odtujena očala. Zoper oba bo podana kazenska ovadba.

V Izoli oškodovali podjetje za 17.000 eur

Isti dan preko noči je bilo v Kopru vlomljeno v dva poslovna objekta. Skupno je storilec povzročil za 800 eur škode. Policisti so opravili ogled, sledi kazenska ovadba.
V Izoli pa je neznani storilec vlomil v prostore podjetja in od tam odtujil za 17.000 eur baterij za električne panele. Po preiskavi sledi kazenska ovadba.

V soboto v Strunjanu je nekdo izpred zunanjega bazena ukradel zaklenjeno električno kolo znamke Trek Rail. Škode je za 6.000 eur. Sledi kazenska ovadba.

V nedeljo ob 10.40 je državljanka Kitajske prijavila, da ji je pred Postojnsko jamo neznanec odtujil ovojnico s 1.000 eur gotovine. Za storilcem policisti še poizvedujejo, ko bo izsleden bo zoper njega podana kazenska ovadba.