Kaj vaša krvna skupina pove o vas?

Krvna skupina je lahko dragocen vir informacij ne samo o prehrani, zdravju in tveganju za določene bolezni, temveč tudi glede psihološkega profila osebe.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Japonci krvno skupino štejejo za pomemben dejavnik pri izbiri partnerja, zaposlitvi in življenjskem uspehu. Čeprav ni jasnih znanstvenih dokazov, ki bi podprli te trditve, tukaj je nekaj zanimivih dejstev o krvnih skupinah.

Krvna skupina 0

Ljudje s krvno skupino 0 so energične, ambiciozne, samozavestne in družabne osebe. Prav tako naj bi bili nagnjeni k tveganju ter dobri vodje in organizatorji. Nekateri poklici, ki se štejejo za primerne za osebe s krvno skupino 0, vključujejo menedžerje, podjetnike, vojake, športnike in policiste.

Krvna skupina A

Osebe s krvno skupino A so vestne, natančne, urejene, kreativne in občutljive. Prav tako naj bi bile dobre z ljudmi, vendar lahko postanejo pretirano sramežljive ali tesnobne. Nekateri poklici, ki se štejejo za primerne za osebe s krvno skupino A, vključujejo knjižničarje, računovodje, farmacevte, zdravnike in raziskovalce.

Krvna skupina B

Osebe s krvno skupino B so neodvisne, kreativne, prilagodljive in optimistične. Prav tako naj bi bile dobre pri reševanju težav, vendar lahko postanejo trmaste in nezainteresirane za mnenje drugih. Nekateri poklici, ki se štejejo za primerne za osebe s krvno skupino B, so umetniki, novinarji, arhitekti, programerji in psihologi.

Krvna skupina AB

Ljudje s krvno skupino AB so uravnoteženi, zanesljivi, inteligentni in taktični. Prav tako naj bi bili dobri pri iskanju kompromisov in reševanju konfliktov, vendar lahko tudi postanejo bolj introvertirani. Nekateri poklici, ki se štejejo za primerne za osebe s krvno skupino AB, vključujejo diplomate, novinarje, psihiatre, umetnike in profesorje.