V Izoli Karavana okusov

Prvi slovenski Food Truck Festival se tudi letos vrača v Izolo!

Deli novico s tvojimi prijatelji

Izola bo ta mesec znova gostila enega najbolj vznemirljivih kulinaričnih dogodkov v Sloveniji. Prvi slovenski Food Truck Festival, ki je že lani navdušil mnoge ljubitelje ulične hrane, se bo letos ponovno vrnil v obmorsko mesto.

V petek, 9. avgusta, pa vse do poznega sobotnega večera bo Lonka v Izoli postala središče kulinaričnih užitkov. Pisarniške in ulične jedi bodo ponudile pisane tovornjačke in prikolice, polne različnih dobrot. Obiskovalci bodo imeli priložnost videti, kako se pripravljajo vrhunski street food obroki, in uživati v široki paleti okusov, od izjemno sočnih burgerjev do izvrstnih tacosov in slastnih sladic.

Beer Bulli Izola

Ob začetku festivala se bodo tovornjački in prikolice postavili na parkirišče, zategnili ročne zavore, prižgali peči in odprli lopute.  Vse skupaj bo spremljal živahen utrip mesta, saj bo aroma in vonj po odlični hrani preplavil Izolo. Obiskovalci bodo lahko raziskovali raznolike ponudbe in uživali v edinstvenih kulinaričnih izkušnjah, ki jih prinašajo različni ulični ponudniki.