Največja napaka pri oblačenju, ki jo naredijo ženske po 35

Tako pravi slavni ameriški stilist.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Slavni ameriški stilist Brad Goreski je bil star 12 let, ko je prvič vzel v roke revijo Vogue. V tistem trenutku se je rodila njegova ljubezen do mode. Usoda je hotela, da je leta pozneje kot študent umetnostne zgodovine dobil prakso pri Vogueu.

Sčasoma je napredoval do mesta pomočnika in kmalu začel delati za stilistko slavnih Rachel Zoe, nato pa je počasi pridobival tudi svoje stranke. Postal je ekskluzivni stilist znamke Kate Spade, oblekel pa je tudi Jessico Albo, Demi Moore, Rashido Jones, Christino Ricci, Minko Kelly in številne druge znane dame. Od leta 2014 je eden od voditeljev modne oddaje Modna policija.

Ko gre za stil, Brad pravi, da nanj močno vpliva največja napaka pri oblačenju, ki jo naredijo ženske po 35. letu.

Po njegovih besedah ​​se takrat preveč navežemo na stara oblačila v omari. Kar nam je bilo zanimivo, ko smo bili stari 25 ali 30 let, verjetno ne bomo več nosili pri 35 ali več, vseeno pa iz omare ne pospravimo oblačil, ki smo jih tako fizično kot psihološko prerasli.

Pomembno je, da redno pregledujete garderobo. Oglejte si vse kose in izvlecite tisto, česar niste oblekli že mesece. Tako boste ozavestili, kaj imate v svoji omari in kaj bi pravzaprav morali dodati v svojo garderobo. Ustvarili boste nov prostor za nova oblačila, ki se vam bodo popolnoma prilegala, pravi stilist, ki svojo omaro dvakrat letno pospravi, da so v njem samo tisti kosi, ki jih resnično obožuje in jih želi nositi.

Za več modnih nasvetov lahko pobrskate po naši rubriki trendi.