PO NEMIRNEM ŠČIPU SKOZI NOVE IZZIVE IN UMIRJANJA

V današnji nedelji se že oziramo visoko v nebo v pričakovanju jutrišnjega nemirnega ščipa in občudujemo lepotico Luno. Energije tam zgoraj nam te dni res ne pustijo “spati”, njihova namera je, da nas potiskajo v prerojevanje posameznih delov nas in celote, v osvobajanje. Proces, o katerem že dolgo pišemo in je del še večjih procesov, ki jih doživljamo, zavestno zaznavamo ali pa ne (če še uspemo spati) ter opazujemo, je v mesecu avgustu še toliko bolj intenziven. Pritiski se seštevajo in omehčali jih bomo z dihanjem, sproščujočo masažo, nereaktivnostjo, počitkom, bivanjem v naravi, odmikom, uravnovešanjem nezavednih energijskih tokov in še in še, kar bolj začutimo, da nam gre lahkotneje. Poslavljamo se od ujetosti karmičnih zank, “parazitskih struktur”, ki smo jih kot Svetloba že presvetlili, prerasli, a še se učimo to početi brez (pre)velikih bolečin, z večjo mero zaupanja in ljubezni do sebe. In ja; le kdo sem sploh Jaz, če nisem vsa ta množica “bolečinskih” jeder in ponavljajočih izzivov?

Deli novico s tvojimi prijatelji

Planet Uran močno in v stacionarni fazi “igra” igro prebujanja in iskrenih zaznav, kar je za mnoge preveč potresno, šokantno, nemirno, za druge osvobajajoče, a vse brez izjeme zahteva miren živčni sistem, spočito telo, blaga čustvovanja in um, ki je bolj kot ne izprqznjen starih prepričanj in miselnih zank.

Ponedeljkova polna Luna bo pravi izziv, ki je vse svoje adute v večini pokazal že te dni. V Ščip, ki bo nastopil ob 20:25 z Luno na 27 stopinji vodnarja in Soncem v levu, je “zakodiranih” kar nekaj zahtevnejših energijskih postav. Uran je seveda glavni igralec, ki te dni vznemirja naša čutenja, hotenja in misli. Obenem v ponedeljkovem eksaktno nasprotujočem odnosu Saturna in Jupitra močno odzvanja njuna nedavna preaktivacija s strani Marsa in trenutna s strani Venere. Če smo z Marsom doživljali razvojni poriv in blokado v sebi, ju bomo zdaj podoživeli v odnosih, dneve po ščipu pa se bo vse še ponavljalo skozi spor  Marsa in Venere, ki bo najmočnejši v noči na petek.  Ja to bo uvod v še dve neprijetni srečanji Jupitra in Saturna v letu dni in konkretna vaja uravnovešanja njunih energij. Kako? O tem bomo še veliko napisali. Razvoj in napredek z modrostjo, optimizem s previdnostjo, dinamično ravnovesje, a vsekakor ne statičnost in umik. In pomembno je, kaj seveda kot spomin nosimo v sebi in lahko vidimo skozi astrološki pregled osebnih energij.

V noči na torek ob 00:51 bo Luna zaplavala v znamenje ribi za več intuitivnega podoživljanja in umirjanja valovanj. V noči na četrtek ob 01:01 bo že prestopila v ognjenega ovna. Sonce bo tokrat kar s premalo pozornosti prestopilo v znamenje device v četrtek ob 16:54, ker se toliko dogaja. Naj nas njegov prehod iz ognja v zemljo umiri v centrih naših teles. Vikend bo z Luno v znamenju bika – lepo povezano s Soncem – mirnejši, počasnejši in čutili bomo več olajšanja. Merkur bo še retrograden, a že počasen in v pripravah na direktnost. In naj nam bo lepo.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega  gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.

Lahko se mi oglasite preko spletne strani https://www.jasminakrt.com  ali pišete na info@jasminakrt.com.

Ne pozabite pripisati kode “obalaplus.”

 

Jasmina Krt, astrologinja z mednarodnim certifikatom ISAR – International Society of Astrological Research, certificirana Intuitive and Success Coach – Association for Energy Psychology