Jesenske modne smernice

Modne revije so za jesen in zimo 2024 prinesle obilo svežih idej in vznemirljivih outfitov, ki jih bomo z veseljem sprejeli, ko se poslovimo od poletja. Dobra novica je, da so številne smernice,  predstavljene na modnih stezah, povsem sprejemljive in ne preveč ekstravagantne za vsakdanjo uporabo. Za jesen 2024 nas mnogi modni oblikovalci spodbujajo k oblačenju z značajem, bodisi skozi barvo, tkanino ali obliko. Dobro krojeni kostimi, elegantni plašči, skrbno izbrane torbice in čevlji ter »šik« obleke so glavni elementi jesenske garderobe za ženske, ki izražajo zrelost in prefinjenost.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Katere barve in vzorce izbrati?

Modne barve za jesen in zimo 2024/2025 prinašajo bogate in nasičene odtenke, ki bodo osvežili vašo garderobo in prinesli toplino v hladnejše mesece. Po obdobju živahnih odtenkov se moda vrača h globokim in bogatim tonom, ki popolnoma utelešajo jesensko in zimsko obdobje.

Iz priljubljene »Barbie« roza  se v jeseni razvijajo mehkejši in bolj nosljivi roza odtenki, ki se lepo ujemajo z olivno, kostanjevo in kremno barvo. Med zelenimi toni bo v ospredju odtenek, ki spominja na mah, ki prekriva gozdne poti, med rumenimi pa mehka in maslena. Ta bo popolna za povratek z dopusta in bo poudarila zagorelo polt na začetku jeseni. Pozimi bo ta nežno rumeni odtenek služil tudi kot elegantna alternativa klasični beli in bo v vaše zimske outfite prinesel pridih topline in nežnosti. Kot alternativo črni srečamo mornarsko modro in temno rjavo v odtenku vroče čokolade.

Sicer tudi v hladnejših mesecih letošnjega leta ostajajo cvetlični vzorci. Tisti bolj igrivi si lahko dovolite kombinacijo poletnih cvetličnih vzorcev z bolj zimskimi motivi, kot je na primer karo.

Še vedno  je močno prisoten tudi leopardji vzorec, ki nas spremlja že od začetka tega leta. Kombinirajte leopardje hlače z belo srajco in minimalističnimi čevlji ter tako ustvarite trendovski jesenski videz.

Trendi nohti in 5 barv te jeseni

»Must have« kosi te jeseni

Trenč plašč je brezčasen kos garderobe, ki bo to jesen ponovno v središču pozornosti. Z različnimi slogi, od bolj voluminoznih krojev do tistih klasičnih in takih, ki stavijo na podrobnosti,  bodo trenči popoln in nepogrešljiv kos za prehode med sezonami.

Med nujnimi kosi, ki jih velja osvežiti to jesen, so tudi sproščeni blazerji, široke hlače in ženstveni krilni kompleti.

 

dane moukao 5vrque5NVHI unsplash