TEDEN MLAJA IN PRIZEMLJENIH PREMIKOV NAPREJ

V odhajajočem energijsko prijetnejšem vikendu smo prestopili v mesec spetember, ki ga začenjamo s končno direktnim Merkurjem. Potrebuje sicer še nekaj dni, da bo prestopil v višjo prestavo in vstopil v znamenje device vse do njene četrte stopinje, na kateri se je avgusta zaustavil, obrnil nazaj in nas poslal v premlevanje. To bo 11. september, a čas za premike in odločitve je že tu. Tudi vizije bodo spet oživele in premaknili se bodo telesni motorji življenja, saj sta tako Jupiter kot Mars v Merkurjevem domu dvojčkov in zato močno “pod njegovim vplivom”.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Se pa obenem s padajočo Luno bližamo mlaju, zato smo čustveno spuščajoči v želji oddati bremena, ki smo jih že prerasli. Čutimo psihično ali/in fizično utrujenost, zato si v ponedeljkovem dnevu odpočijmo v vseh pogledih. Luna bo ob 05:48 prestopila v znamenje device, ko bomo želeli še spati. Daljše noči nas že hladijo in vodijo proti času, ko se umirjamo ter močneje prizemljujemo s pobiranjem pridelkov na vrtu, darov narave, s sprehodi po gozdovih, delom,  razmišljanjem o konkretnih projektih in zadovoljevanju potreb, ki jih imamo kot “zemeljska” bitja. Mlaj bo namreč nastopil v znamenju device v noči na torek ob 03:55. Utrujenost bo počasi popuščala, saj se bo umikal tudi izziv za Marsa s strani Neptuna, ki mu in nam lahko vzame preveč energije ali prinese razočaranje s strani “moškega lika”. Stopili bomo tudi skozi ta del energij v pričakovanju novih dogajanj s premiki in prestopi planetov in v nas.

“Retrogradno” se bo obrnil Uran, Pluton bo prestopil v znamenje kozoroga. Obe energiji sta veliko večji od naših zavestnih zaznav, a delujejta skozi vse nas brez izjeme. V sredinem poznem večeru ob 21:46 bo Mars prestopil iz dvojčkov v znamenje raka, v katerem težko izraža svoje prvobitne moči in odprte bojevite navade. Deluje veliko bolj pod vplivom naših občutij, zato bodo premiki temu primerni in močno odvisni od gibanja Lune, ki hitro potuje skozi znamenja. V sredo bo že v tehtnici, da v četrtek objame Venero, v petek se poveže z Jupitrom, v soboto z Merkurjem. Njen sobotni prestop v škorpijona nam bo dal več želje po umiku, a obenem več moči v telesu. Na nivoju uma bomo zlasti konec tedna čutili kar nekah izzivov nemira ali hotenj zaznavati višje in širše. Jutro na nedeljo nas lahko obremeni z občutkom (ne)vrednosti ali vprašanji, če si res zaslužimo dobre stvari in če smo v centru sebe dovolj prizemljeni in mehko modri obenem. Teden torej, ko se bo veliko dogajalo, zato bodimo z njim v svojem ritmu s čim manj ekstremi in z več lahkotne prizemljene odločnosti. Naj nam bo lepo.

 

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega  gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.

Lahko se mi oglasite preko spletne strani https://www.jasminakrt.com  ali pišete na info@jasminakrt.com.

Ne pozabite pripisati kode “obalaplus.”