NAPETOSTI TEDNA NA POTI K ŠČIPU IN LUNINEM MRKU

Zaključujemo teden, ki nas je z minulimi dnevi brez velikih napovedovanj preusmeril v nov letni čas prihajajoče jeseni. Vremenski preobrat je že pokazal, da so energije tam zgoraj in tu spodaj “ekstremne”, Luna je v rastoči kolerični fazi in obenem čustvuje ter valovi “izven meja”, ki jih še zmoremo neobremenjeno uravnovešati. Njeno zrcalo je vedno in še posebej zdaj narava, morje, naši čustveni izzivi in izlivi, ki se stopnjujejo na poti proti polnosti in mrku obenem. Čutimo jih že vsaj teden ali več, saj se pred ščipom in mrkom odpirajo, čistijo, zaključujejo “velike” stvari. V tem tednu začenjamo z jesenskima mrkoma, prvim v noči na sredin 18. september, drugi pa bo nastopil kot sončev mrk 2. oktobra.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Tokratni ščip in lunin mrk bo nastopil v znamenju ribi, na kar nas je že opozoril z obilico vode, ki je tokrat padla iz neba in se razlila vsepovsod. Energije okrog mrka so za marsikoga izmed nas izzivalne, naporne, zahtevajo (so)čutenje, intuitivno prepuščanje, mehkobo in obenem iskanje treznega vpogleda v dogajanje, da bomo uspeli zapeljati dogodke, odnose na visoko zavesten način preko  “morskih čeri”, ki jih nosimo v sebi, vse do zaupanja vredne drugačne razrešitve kot smo jo znali in zmogli doslej. Za to je potrebno imeti veliko narejenega že “od prej”. Tako kot vsakokrat so ključni naši individualni energijski vzvodi, na katere mrki pritiskajo, trenutne zgodbe, odprta področja, zato je dobro vedeti, si jih ogledati s pomočjo jezika Univerzuma, v katerem ravnokar pišem.  Za pomoč; Luna bo na 25 stopinji ribi ob Neptunu, Sonce nasproti nje v devici, oba pa v “zmaju” podprta z Uranom in Plutonom na posebnih, močnih stopinjah kot prevodnikih velikih energij. Zgodba in moč, ki zahteva biti več od “malega človeka”, da zaigra na visoki oktavi ljubezni in popolne čistoče. Na nivoju malega uma lahko pride do dvomov, zastojev, Merkur bo v soočenju s strogim Saturnom, zato analitične misli in besede ne bodo najboljša izbira.

Do ščipa in mrka bomo lahko napeti kljub Luni v znamenju ribi od od dopoldanskega ponedeljka. Po mrku bo Luna v sredo ob 11:23 prestopila v znamenje ovna za več odločnosti in aktivnosti. V petek ob 11:02 pa bo že v znamenju bika za konec tedna, ki nas bo vodil bližje miru in naravi. Vikend bo poln energijskih dogajanj, največja pozornost bo namenjena Soncu. Poslavljal se bo od device, v soočenju z Neptunom bo izgubljal fokus in moč, v nedeljski podpori od Plutona bomo zopet začutili njegovo podporo. V nedeljo ob 14:43 bo Sonce prestopilo v tehtnico, dan bo enak dolžini noči, ki bo počasi prevzemala čas svetlobi dneva in nas vodila v daljša obdobja teme. Poglejmo iz svetle plati na prihajajočo jesen polno čudovitih barvnih odtenkov narave in njenih plodov. Stopimo pogumno v še en močan teden in naj nam bo lepo.

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega  gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.

Lahko se mi oglasite preko spletne strani https://www.jasminakrt.com  ali pišete na info@jasminakrt.com.

Ne pozabite pripisati kode “obalaplus.”

Jasmina Krt, astrologinja z mednarodnim certifikatom ISAR – International Society of Astrological Research, certificirana Intuitive and Success Coach – Association for Energy Psychology