Koprski gasilci priskočili kolegom na pomoč (VIDEO)

Po današnji akciji iskanja ukradenih gasilskih vozil so koprski gasilci priskočili na pomoč PGD Movraž pri izvleku vozil iz jarka, kamor so jih zapustili tatovi.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Danes zjutraj je policija odšla na teren v Movraž, kjer se je zgodila tatvina. Iz zaklenjenega gasilskega doma je nekdo ukradel dva gasilska kombija za prevoz oseb.

Gasilcem v Movražu ukradli vozila (FOTO)

Obe vozili sta bili kmalu najdeni: prvo so gasilci našli v jarku blizu gasilskega doma. Po policijski akciji je bilo drugo gasilsko vozilo prav tako odkrito v jarku, ob cesti Movraž – Smokvica.

Na pomoč so priskočili tudi gasilci Gasilske brigade Koper, ki so pomagali kolegom pri izvleki vozil iz jarka. ‘‘Današnje reševanje ukradenih vozil PGD Movraž,’‘ so zapisali ob objavi posnetka na družbenem omrežju. Tako je danes potekalo reševanje vozil:

 

Policija je danes uspela izslediti osumljenca. Izsledili pa so ga na cesti Smokvica – Gračišče, trenutno pa poteka policijski postopek. Gre za tujca, katerega identiteta se še preverja, kriminalistična preiskava pa se nadaljuje.

Izsledili osumljenca kraje gasilskih vozil v Movražu