Pijače, ki jih natakarji nikoli ne bi naročili

Ne prosite za pijačo, ki zahteva zapleteno pripravo, ali koktajl z več sestavinami, če se nahajate v baru, polnem ljudi.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Obstajajo pijače, ki jih profesionalni natakarji v določenih lokalih nikoli ne bi naročili. Če na primer bar ni specializiran za pripravo koktajlov, jih ne naročajte.

Ne zahtevajte zapletene pijače ali koktajla z več sestavinami, če je bar poln ljudi.

Previdni pri naročanju vina

»V baru, ki streže poceni pijače, nikoli ne naročam vina na kozarec,« je za HuffPost povedal Daniel Yeom, glavni natakar v vinoteki Esters Wine Shop & Bar v Santa Monici.

pijače

»Nikoli ne veste, kako dolgo je vino odprto, in možnosti, da bi v takšnem lokalu dobili nekaj dobrega, so nične. Okus vina se začne slabšati takoj, ko odprete steklenico, in se lahko pokvari že v nekaj dneh, razen če je bar previden pri shranjevanju.«

Preskočite točeno pivo Guinness

Mnogi ljudje verjamejo, da s točenim pivom ne morete zgrešiti. Jack Tynan, ki dela v Interboro Spirits & Ales v Brooklynu, se s tem ne strinja. Če je v prenatrpanem baru, ne bo naročil točenega Guinnessa.