ROKOMET ŽALUJE: V tragični nesreči preminil znan slovenski rokometaš

Deli novico s tvojimi prijatelji

V 37. letu starosti je umrl izkušeni nekdanji izolski rokometaš, čuvaj mreže Dragan Kević. Umrl je v prometni nesreči, ko sta ga zbila kar dva avtomobila, na stari cesti Bertoki – Bivje.

Dragan se je odpravil peš z zabave in hodil po sredini ceste v smeri bencinske črpalke, ko je s sprednjim levim delom vozila vanj trčila 31 letna voznica. “Po trčenjuga je pešca odbilo na nasprotno stran ceste, v trenutku, ko je iz nasprotne smeri pripeljala 42 letna voznica osebnega avtomobila, ki je prav tako trčila v pešca,” so včeraj sporočili vest o nesreči policisti PU Koper in dodali: “Voznici sta bili preizkušeni z alkotestom, ki je bil za obe negativen (0,00 mg/l).”

 width=

Le nekaj dni po ponovni uvrstitvi v prvo ligo je izolski rokometni klub tako zadela velika tragedija. Za vedno je odšel Dragan Kević Kevo. “Sporočamo tragično vest, v zgodnjih jutranjih urah nas je mnogo prezgodaj zapustil nekdanji igralec in do zadnjega trener vratarjev izolskega rokometa, predvsem pa izjemna oseba in družinski človek, Dragan Kević. Svojcem in vsem bližnjim izrekamo iskreno in globoko sožalje,” so zapisali pri izolskem klubu.

“Prezgodaj nas je zapustil Dragan Kević. Dragan, počivaj v miru,” pa so se od rokometaša na instagramu poslovili člani Rokometnega društva Koper.

 width=

Kević je v svoji rokometni karieri igral za Izolo, Gold club in mariborski Branik, nazadnje pa je deloval kot trener vratarjev pri RD Butan plin Izola.