Teden priložnosti za konkretne podobe idej

Deli novico s tvojimi prijatelji

OGENJ IDEJ IN POVEZOVANJ SE PRELIVA V KONKRETNO PODOBO

 

Za nami je vikend živahnih energijskih dogajanj, ki nas vodijo proti novemu obdobju v pomladi.  V minulih dneh smo bili priča in del preobrazb skozi pritiske v globinah naših malih in velikih svetov. Potrebno je bilo še eno brezkompromisno čiščenje strupov znotraj fizičnih teles, misli in odnosov. Proces feniksa je tekel skozi izzivalna srečanja Venere, Sonca in Merkurja z Bogom podzemlja Plutonom.

Zdaj smo pripravljeni. Da iz idej in povezovanj ustvarjamo konkretno podobo, da se iz ognja spustimo na zemljo.  Večina od nas odprtih oči spremlja t.i. “razdvajanje svetov” in že stopa na eno izmed “izbranih” poti. Zaradi ujetosti v rutino starih navad smo v preteklem obdobju izgubljali stik z inteligenco narave in se naslanjali na njeno človeško umetno različico. Zato je prelomni proces za marsikoga boleč, saj samo skozi Srce lahko držimo ravnovesje med starim in novim, ki se srečujeta na izzivalen način.

Tu je svet, ki ponuja “star” način delovanja, zapira okna in vrata pred svetlobo svobodnega diha in skriva pasti za masko lažnega udobja ter prikrite moči. In tu je pot v nov svet, vznemirljiva in polna negotovih korakov, a naša Srca na njej zaživijo v svoji najsvetlejši,  ljubeči podobi. Izbirajmo ob poslušanju notranjega glasu in občutkov telesa.

Teden, ki prihaja, nam bo ponudil več priložnosti za konkretne podobe idej. Gradimo v malih korakih, ki prinašajo velike premike. Venera je že v minulem tednu prestopila v zemeljsko znamenje bika. V ponedeljek se ji pridružujeta hitri Merkur in center naše notranje moči Sonce. V današnji noči se bosta objela in se podprla v materializaciji idej in projektov.

Rastoča Luna bo potrebovala kar nekaj čustvenih usklajevanj z zemeljskim načinom delovanja. Ob gradnji konkretnih oblik in odnosov bo na preizkušnji iskrenost in inovativnost. Kar je staro bo želelo oditi ali se v trenutkih dvomov vrniti. Vrteli se bomo v mislih v iskanju ravnovesja med novim in starim.V samo na videz stabilnem znamenju bika bo brbotalo, saj nas v njem pričakuje veliki Bog neba Uran. Mars bo potoval po zadnjih stopinjah dvojčka in v svojem intelektualnem nemiru iskal varen pristan, v petek pa prestopil v nežnega raka. V njem bo izgubil kar nekaj svoje moči, a vznemirjal naš čustveni svet.  Konec tedna bo dinamičen, iskali bomo svojo resnico med starim in novim ob bližajočih se napetostih polne Lune.

V noči na ponedeljek pričakujemo objem Merkurja in Sonca na zadnji stopinji znamenja ovna. Njun dogovor bosta ponesla v prizemljene energije znamenja bika, v katerega bo najprej prestopil Merkur, v poznem večeru pa še Sonce.

V torek zjutraj bo po pritisku Plutona Luna iz raka prestopila v znamenje leva. Dan bo glasen in dramatičen, ko bodo goreča čustva iskala podporo v zavedanju sebe, skozi pogovore in odnose.

V sredo se bodo nadaljevala nasprotja v nas in zunaj nas. Luna iz leva bo aktivno iskala ravnovesje med novim in starım. Izzivov bo za marsikoga preveč, ne pretiravajmo v zahtevah po priznanju, da imamo prav.

V četrtek nam bo šlo nekoliko lažje, saj bomo čustveno moč uporabili za delovanje. Malo po 15 uri bo Luna že prestopila v znamenje device, ki ji bo dalo več priložnosti za uravnovešanje in razumevanje sebe in drugih.

V noči na petek se bo Venera dotaknila Urana v znamenju bika. To bo trenutek iskrenosti v naših odnosih. Kdo smo, kako se lahko povezujemo, ljubimo, a ostajamo nevezani? Malo pred 14 uro bo Mars prestopil v raka in izgubil kar nekaj svojih moči, Luna iz device pa bo umirjala dan.

Tudi sobota bo razgibana. Naš miselni svet bo vznemirjen v inovativnih idejah, Merkur se bo srečal z Uranom. Luna iz znamenja device bo črpala moči iz konkretnega delovanja. Po 18 uri bo prestopila v tehtnico za ravnovesje.

Nedelja bo polna preizkušenj, lahko tudi dvomov in pritiskov starega sveta. Venera in Merkur bosta imeli zagovor pred strogim Saturnom. V popoldanskem času pa se boom umirili in se povezali v svojih različnostih. Naj nam bo lepo

 

 

Pomembno je vedeti, da so vse to splošne energije, kvaliteta časa, skozi katerega gremo vsi. Kolikšen je vpliv na nas osebno, pa je odvisno od naših rojstnih energij (astrološke karte) in s tem moči oziroma povezav ter sorodnosti splošnih energij z našimi osebnimi. To pa je že vaša osebna zgodba, namenjena samo vam.

 

Lahko se oglasite preko spletne strani https://www.jasminakrt.com  ali pišete na info@jasminakrt.com.

Ne pozabite pripisati kode “obalaplus.”

 

Jasmina Krt, astrologinja z mednarodnim certifikatom ISAR – International Society of Astrological Research, certificirana Intuitive and Success Coach – Association for Energy Psychology