Svetovno prvenstvo v trnkarjenju iz čolna

Deli novico s tvojimi prijatelji

V Piranu poteka Svetovno prvenstvo v športnem ribolovu v trnkarjenju s palico iz zasidranega čolna  U21, ki ga organizira Zveza za športni ribolov na morju Slovenije. Tekmovanje bo potekalo do 13. novembra 2021.

 

Tekmovalcev je 36, prihajajo pa iz Črne Gore, Španije, Francije, Hrvaške, Italije in Slovenije. Slovenijo zastopa kar 8 tekmovalcev.

 width= width=

 width=

Egon Brecelj, predsednik Zveze za športni ribolov na morju Slovenije, je ob tem dejal: »V čast si štejem, da Vas lahko v imenu vseh ribičev včlanjenih v Zvezo za športni ribolov na morju Slovenije pozdravim in želim dobrodošlico v Sloveniji, ter v mestu Piran, ki mu je bila dana ta priložnost, da skupaj izvedemo Svetovno prvenstvo v športnem ribolovu v disciplini ribolov s palico iz zasidranega čolna.Ponovno bomo v Sloveniji izvedli eno od velikih tekmovanj po koledarju prireditev FIPS-M. Povsem sem prepričan, da bodo organizatorji pripravili tekmovanje na nivoju, ki bo izkazovalo spoštovanje do športnikov in njihovih spremljevalcev. In Vam pripravilo tekmovanje in druženje, ki Vam bo ostalo v prijetnem spominu. Vodila nas je misel, da pripravimo program tekmovanj in bivanja, ki bo nudil najugodnejše pogoje v tem letnem času za športni ribolov tako tekmovalcem kot njihovim spremljevalcem. Ob povratku na Vaše domove, pa prenesite najlepše spomine iz tega tekmovanja in morda nekega dne ponovno obiščite Slovenijo. Dobrodošli v Sloveniji in na našem morju.«

 width=

 width=

 width=

 width=