Ukradli ribiške mreže

Deli novico s tvojimi prijatelji

Policisti so imeli ogromno dela preko vikenda. Obravnavali so 15 prometnih nesreč z materialno škodo, 8 z lažjimi in 2 s hudimi telesnimi poškodbami. Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja so zasegli 2 vozili. S področja kriminalitete so obravnavali 13 tatvin, 5 vlomov in 3 poškodovanja tuje stvari. Zaradi kršitev javnega reda so posredovali v 19 primerih.

 

V noči iz četrtka na petek je neznani storilec vlomil v zabojnik v Valdoltri in iz njega odtujil 26 ribiških mrež. Škode je za 2.500 evrov. Zoper storilca bodo policisti podali kazensko ovadbo.

 

Tekom sobotnega dopoldneva je neznanec vlomil v hišo na Bežkovi ulici v Kopru in iz notranjosti odtujil zlatnino v vrednosti 600 evrov. Policisti o storilcu poizvedujejo, sledi mu kazenska ovadba.

 

Tekom sobotne noči je neznani storilec vlomil v gostinski lokal v Izoli in iz notranjosti odtujil menjalni denar. Sledi kazenska ovadba.

 

V nedeljo je neznanec na Dolinski ulici v Kopru, odtujil skuter Sym Symphony SR25, registrske številke KP 2V J3, črne barve. Sledi kazenska ovadba.