Caprisov koncert: Titov trg po treh letih ponovno poln do zadnjega kotička!

V petek, 10. junija, je Radio Capris na koprskem Titovem trgu pripravil največjo koncertno zabavo v Slovenski Istri – Caprisov koncert 2022.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Na ustaljeno prizorišče se je koncert vrnil po treh letih, privabil pa 3.000-glavo množico. Večer se je pričel s pol drugo uro trajajočim nastopom zasedbe Danilo Kocjančič Friends, ki je odigrala vse največje Danilove uspešnice, tudi Dober danAmerika in Anita ni nikoli, nato so na oder prišli Dej še’n Litro, skupina šolanih pihalcev, trobilcev in tolkalcev iz Slovenske Istre in Krasa, ki so občinstvo dobro ogreli za vrhunec večera, ko je na oder prišel Magnifico.

Vse do 1. ure so vsi na trgu v en glas prepevali hite, kot so SilvijaHir aj kam hir aj go in 24.000 baci. Večer sta povezovala jutranja voditelja Radia Capris, Suzana Srdić in Nejc Špeh, koncert pa je imel tudi dobrodelno noto. Obiskovalci so na koncertu lahko kupili Urbanovo srečko (s tem pa prispevali za dečka Urbana, ki se je rodil z gensko okvaro, zaradi katere ne more hoditi in govoriti) ali sodelovali v dobrodelnem srečelovu Obalnega društva proti mučenju živali. Koncert je naša radijska postaja organizirala s podjetjem Koda Events.

Radio Capris zdaj že napoveduje nov dogodek. V soboto, 25. junija, se bo zgodil CAPRISOV BOAT PARTY. Edini tovrstni dogodek pri nas bo letos organiziran že tretjič. Lokacijo žura na barkah bomo sporočili prihodnji teden. S 4. julijem pa se radijski studio za dva meseca seli na obalne plaže. Podrobnosti sledijo.