Vse najboljše, Flip Piran!

Mineva 70 let od začetka delovanja Športnega kluba Flip, pred tem poznanega kot TVD Partizan Piran. Na odru amfiteatra Avditorija Portorož se je zbralo rekordno število nastopajočih plesalcev.

Deli novico s tvojimi prijatelji

“Bilo je čustveno, polno spominov in objemov. Zbrale smo se številne generacije, ki nam je bila telovadnica drugi dom, Flip pa pomemben del našega življenja,” je zapisala Mojka Mehora Lavrič, ki skupaj z gonilno silo in srcem Flipa, Stasjo Mehora, ter Flipovimi trenerji spodbuja mlade z Obale h gimnastičnemu udejstvovanju in aktivnemu preživljanju prostega skozi učenje gimnastičnih, akrobatskih in plesnih elementov.

O profesionalnosti in zagnanosti kluba pričajo številni rezultati, saj so Flipovci večkratni državni in evropski prvaki, večkratni zmagovalci pokala Slovenije in svetovni vice prvaki.

Na zadnjem nastopu v amfiteatru Avditorja Portorož se je na odru zbralo rekordno število nastopajočih. Tovariščico Stasjo Mehora in publiko pa so presenetile tudi nekdanje Flipice, ki so odplesale koreografije iz mladosti.