Kakšne frizure imeti na silvestrovo

Vsi si želimo, da bi bili za novoletno praznovanje čim bolj urejeni. Ponujamo vam nekaj predlogov za pričesko, ki bo dopolnila vašo kombinacijo.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Pričeska je lahko naš zaščitni znak: lahko je ključnega pomena za dober videz. Včasih lahko dobra pričeska poudari celotno kombinacijo, včasih lahko lasje pokvarijo razpoloženje in celoten dogodek. Zato smo izbrali nekaj najbolj priljubljenih in zanimivih pričesk za silvestrovo, s katerimi lahko s svojim videzom očarate vse prisotne. Naredite nekaj novega in obrnite prvi nov list v letu 2023.

Baby Braids

Majhne kitke so letos še posebej priljubljene. Pričeska je precej preprosta, a zanimiva in nenavadna. Lahko jih nosite samo spredaj ali jih naredite več.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DUA LIPA (@dualipa)

Bleščeče igle

Poseben modni detajl so zagotovo lasnice, ki imajo na sebi svetleče detajle. Te frizure so dobre za vse glamurozne priložnosti, še posebej pa za novo leto, ko so vsi v veselih tonih in vsi sijejo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)

Wet Look 

Lasje iz šestdesetih so bili v velikem trendu in to je dobra možnost, če želite časovno obdobje usmeriti, ne da bi se oblečili v napihnjene lase. Zalizani lasje dajejo mističen, a tudi glamurozen videz. Kim Kardashian je nosila to pričesko na letošnji podelitvi modnih nagrad CFDA.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)

Dvignjen fru-fru

Če boste lase spredaj dvignili , bo vaš obraz prišel bolj do izraza. Če ste se potrudile za dober make-up, vam bo ta pričeska pomagala.

 

Ohlapne pramene

Ta pričeska bo poudarila vaš obraz. Poigrate se lahko tudi z obliko sprednjih pramenov, ki bodo vaši pričeski dali posebno estetiko.