Slovenski plesalec nastopa s Taylor Swift

Prejšnji teden se je začela nova turneja slavne pop pevke Taylor Swift, imenovana The Eras. Po vsej Ameriki jo bo spremljal tudi slovenski plesalec: Jan Ravnik.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Taylor Swift, znana ameriška glasbenica, je svojo turnejo, imenovano The Eras Tour, začela 17. marca, prvi koncert pa je imela v Glendaleu v Arizoni. Taylor Swift je pred 80.000 oboževalci izvedla najpomembnejše pesmi iz svoje dolgoletne kariere.

V svetovnem merilu poznana po nastopih, v katere je bilo vloženega veliko truda, je Taylor Swift ponovno navdušila občinstvo s programom, glasbo in koreografijo plesalcev. Med njimi je Jan Ravnik, plesalec iz Slovenije, ki kariero gradi že tri leta na ameriških tleh.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JAN RAVNIK (@janravnik)

‘Neskončno sem hvaležen, da sem del turneje Eras Tour Taylor Swift. Še vedno ne morem opisati, kako se počutim po včerajšnjem otvoritvenem večeru! Nikoli si nisem mislil, da lahko fant iz malega mesta iz Slovenije pride tako daleč, ampak tukaj smo”, je Ravnik zapisal v svoji objavi. Po napovednih bo turneja trajala 52 dni, v samo enem dnevu pa je bilo prodanih kar 2,4 milijona vstopnic, kar je nov rekord.

Jan Ravnik je doslej je nastopal z velikimi svetovnimi imeni, kot so Mariah Carey, Paula Abdul, Bruno Mars. Ravnik je plesal ob Mariah Carey tudi v največji reklami za McDonald’s. Nastopil je na podelitvi glasbenih nagrad Billboard Music Awards.