Tradicionalna moto delavnica v Tolminu

Jutri, 25. marca 2023 od 11. ure dalje, bo v Tolminu (športni park Na Logu pod nekdanjo vojašnico) potekala tradicionalna moto delavnica pred začetkom motoristične sezone, ki jo tudi letos organizira Moto klub Soča iz Tolmina.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Tudi tokrat bodo na dogodku sodelovali policisti Policijske postaje Tolmin in predstavnik za odnose z javnostmi PU Ljubljana Tomaž Tomaževic, ki bodo udeležencem predstavili teoretični del varne vožnje in pripravo motornega kolesa za vožnjo.

NovaGoricamotoristi

PoligonTolminarhivskiposnetek 2

Policist motorist inštruktor varne vožnje motornih koles s Postaje prometne policije Nova Gorica pa bo zatem še na tamkajšnjem poligonu predstavila prvine varne vožnje. Tovrstna srečanja s preventivno vsebino ter izmenjava praktičnih in teoretičnih
izkušenj na Tolminskem precej prispevajo k dvigu ozaveščenosti ter večji prometni kulturi motoristov in drugih udeležencev v cestnem prometu.

Vabilo MD 2023 objava

Poleg policistov bodo na prireditvi sodelovali tudi ekipa Rdečega križa Tolmin pri katerih boste lahko izvedeli vse o nudenju prve pomoči poškodovanemu motoristu. Predaval bo tudi Andrej Brglez sociolog, publicist, raziskovalec mobilnosti, televizijski urednik in voditelj strokovnih oddaj s področij trajnostne mobilnosti, prometnih in razvojnih politik in predsednik AMZS ter člani tolminskega Moto kluba Soča in drugi udeleženci.