ASTROLOGIJA: TEDEN SPUŠČANJA IN PREBUJANJA V AVTENTIČNOST SEBE

Smo v pričakovanju posebnega tedna, ki nas na poti k mlaju v spuščanju vsega, kar nas določa skozi zunanja pričakovanja, vse bolj odpira in sprejema v sebi lastni podobi.

Deli novico s tvojimi prijatelji
Njegove energije se prelivajo skozi nas v sinhronosti z našimi rojstnimi in trenutnimi energijskimi odtisi ter preiskušajo našo iskrenosti do sebe.
Bomo zmogli odvreči maske, biti sočuteči, nežno sprejemajoči ob videnju vseh različnosti v nas in okrog na način, da sem jaz ti in ti si jaz, da je vse dogajanje okrog nas skrito v delčku nas samih? To je proces na poti v vodnarjevo dobo. Za mnoge že jasen, saj smo razširili svoje zavedanje, da “v življenju ni drugih ljudi, vse to smo mi sami.” Energijsko seveda.
S padajočo Luno se iz strelca, preko kozoroga spuščamo proti petkovemu mlaju v znamenju vodnarja. Vanj bo v ponedeljkovem jutru ob 06:09 prestopil hitri Merkur in tako potisnil na višjo frekvenco naš način razmišljanja. Po objemu s Plutonom, ki bo dolgo glavni igralec v vodnarju, bo poglobil in skozi nas odprl spomine mnogih generacij. Izkoristimo njegovo moč za preobrazbo najtrdovratnejših prepričanj. Potrebujemo namreč osvobojenost misli, da bomo v sebi in drugih cenili vrednost različnosti.
Venera iz kozoroga se bo podporno spogledovala z očetom Uranom iz bika, ki vlada vodnarju. Biti svobodno povezan in ljubeč v odnosih, to je sreča kolibrija, ki radostno leta od cveta na cvet in v sebi nosi neskončno ljubezni, ki se z delitvijo samo še krepi. Njun odnos bo najmočnejši v sredinem večeru ob 22:25. Še posebej vznemirljivo bo na praznični četrtkov dan, ko bo Uran izzval Sonce v njegovem domu vodnarja.
Zmoremo sprejemati svojo avtentično samopodobo, četudi je drugačna kot v pravilih – naših, družbe, sistema? Nekaj poguma je le potrebnega za to. Preizkušnja bo poučna tik pred petkovim mlajem.
Luna bo ob 14:59 prestopila iz kozoroga v vodnarja in se dotaknila Plutona, da bomo spustili boleče vezanosti in se odprli za iskrena, sveža čutenja. Mlaj bo nastopil v petkovem poznem večeru ob 23:58 in nas prebudil zgoraj in spodaj, da bomo lahko začutili neskončno mrežo povezanosti vsega in vseh na vse strani.
Ne pozabimo v teh dneh na močnega Marsa iz kozoroga, ki ga bo mehčala vera Neptuna v zaupanju, da je to naša pot k sebi domov.
Vikend bo v znamenju tihega prebujenja in umirjanja s prestopom Lune v znamenje ribi v sobotnem dnevu ob 14:42. Naj bo nedelja nežno posebna, polna upanja, vere in povezovanja med nebom in zemljo, ki teče skozi naša telesa. Naj nam bo lepo.