Dobrodošli v gastro lab KeBon!

Dobrodošli v edinstven istrski ambient, kjer se kuha, kjer se degustira, kjer se spaja in odkriva vse gastro posebnosti in razsežnosti naše Istre. Vinakoper je odprl vrata svojega gastro laba KeBon, edinstvenega tovrstnega stičišča ljubiteljev in ustvarjalcev kulinaričnih in vinskih stvaritev. Tu se boste od največjih slovenskih gastronomski imen učili, z njimi delili izkušnje in (po)ustvarjali največje zaklade naše gastronomske tradicije.

Deli novico s tvojimi prijatelji

Ni zaman poimenovanje gastonomski »laboratorij«; pod taktirko svetovno nagrajenih chefov, vrhunskih enologov, mojstrov spajanja hrane in vina ter strokovnjakov s področja motiviranja in oblikovanja uspešnih ekip, se boste lahko udeležili teambuilding programov ali ekskluzivnih kuharskih tečajev. KeBon je novo gastronomsko stičišče, v katerem ste dobrodošli prav vsi, od radovednih najmlajših do izkušenih starejših.

O tem nas je prepričala odlična udeležba na otvoritvenem dogodku, na katerem so se predstavili izvajalci teambuilding programov, okusili pa smo lahko tudi prve umetnije le-teh. Za glasbeno spodbudo KeBonu je poskrbela edinstvena Nina Pušlar.

300 dpi 1R5A5253

Ke bon teambuilding!

Vedno je sezona za teambuildinge, kajne? Pri kulinaričnih teambuildingih se povezanost gradi skozi ustvarjalnost, sodelovanje in skupno izkušnjo priprave hrane. V KeBonu bodo teambuilding delavnice vodili: chef Tomaž Kavčič, chef Tilen Župevec, dr. Aleksander Zadel, Zoran Memon, Majda Debevc in Aleksander Bohinc, Boštjan Zidar in Rok Jamnik, Martin Ribič ter Paolina Grčar in Marinka Kurtin. Njihove programe natančneje spoznajte in izberite na www.kebon.si

Ke bon kuharski tečaji za vse generacije

Ni pa nujno, da raziskujete v skupinah, KeBon ponuja tudi individualne kuharske tečaje, za katere so že razpisani prvi datumi. S temi programi boste pridobili veščine tradicionalnih in tipičnih istrskih jedi, spajanj z vini in spoznali atribute linije vin Capris, ki dopolnjuje in privzdigne tudi najboljše kulinarične stvaritve.

skupinska1

Kdaj se srečamo? 15. maja na tečaju Od tartufov se zvrti, 19. junija Plavalna šola pašte, 17. julija Morski antipasti za dol pasti, 25. septembra Od fritul do kroštol – po sladkih poteh Istre ali 23. oktobra na tečaju Martin GA-GA.

Prišli bodo še mnogi novi, ki jih bomo najavljali sproti, zato nas spremljajte na www.kebon.si  in FB in IG Vinakoper.

 

In še ke bon ekskluziva za najmlajše: praznovanje rojstnih dni!

Za konec pa tisto, česar se zagotovo veselijo naši najmlajši: rojstni dan, kot ga še ni bilo! Naj si svoje roke umažejo v kreativnem kaosu kuharske otroške zabave, na kateri uživajo v domačih istrskih prigrizkih, se naučijo osnovnih kuharskih tehnik in se v razigranem okolju pod vodstvom Karin Bordon združijo ob glasni »Vse najboljše!«

 

Vse najboljše tudi pravkar rojenemu KeBonu, naj bo vedno zabavno, družabno, razgibano, veselo in – ja, okusno!